logo

Professionella tjänster och konsultation för företag

Toppexpertis till din tjänst

  • Topprestanda och maximal säkerhet för din organisation
  • Tidsbesparande och effektiv implementering av GravityZone säkerhetslösning
  • Snabb avkastning på investeringen

Toppexpertis till din tjänst

Ett erfaret team med säkerhetslösningsingenjörer finns alltid tillgängligt för att svara på dina behov. Bitdefenders experter står redo att tillhandahålla den GravityZone-lösning som bäst passar din organisation, och garanterar den högsta nivån av skydd och prestanda.


Kontakta oss idag och få ett prisförslag på sales@bitdefender.ro.

Planering och design

Planerings- och designtjänsten är avsedd för kunder som har en väldefinierad infrastruktur men saknar resurserna, erfarenheten eller expertisen för att utveckla detaljerade produktionsklara designspecifikationer.

Optimera din miljö och kör en professionellt designad arkitektur som garanterar hastighet och prestanda. Bitdefenders experter hjälper dig att identifiera den mest lämpliga arkitekturen för att implementera och driva en säker virtualiserad GravityZone-miljö.

Distribution och konfiguration

Tjänsten Bitdefender Deployment är idealisk för kunder som har slutfört planerings- och designprocessen och kan utnyttja expertvägledning genom implementeringen för att säkerställa en smidig och problemfri installationsprocess.

Experter från Bitdefender installerar och konfigurerar Bitdefender-lösningen så att den svarar optimalt till dina affärsapplikationskrav.

Produktutbildning

Produktutbildningen ger stöd på personlig nivå och ger din personal praktisk erfarenhet i enlighet med rollkraven för att sköta säkerhetssystemet.

Vårt utbildningsprogram ger din säkerhetspersonal de färdigheter och kunskapen som krävs för att svara på cyberhot mot ditt systems integritet och säkerhet som kan uppstå under normal drift.

Product Health Check

Bitdefenders experter ser till att den GravityZone-installerade miljön körs med topprestanda så att du kan fokusera mer på din verksamhet och mindre på säkerhetsunderhåll.

Produktuppgradering

(Endast tillgänglig för installationer på plats)

Den här tjänsten som finns tillgänglig på begäran, rekommenderas för kunder med komplexa installationer och som behöver en stor uppdatering till säkerhetslösningen under en känslig tidsperiod och miljö.

Product Upgrade hjälper dig att smidigt uppgradera till den senaste versionen av Gravityzone, vilket garanterar toppsäkerhet och prestanda för den driftsatta säkerhetsprodukten så att din verksamhet alltid övervinner säkerhetsutmaningarna.

Jag har aldrig mött sådana anpassade tjänster hos någon leverantör Mike Turbutt, Dotter
Vi är väldig nöjda över att kunna konstatera att Bitdefender GravityZone kunde leverera säkerhetslösningen vi behövde med önskad hanteringsbarhet. Dessutom garanterade responsen från deras professionella serviceteam en sömlös driftsättning Brian Alexander, Senior Cloud and Virtualization Architect for Mentor Graphics