BITDEFENDER HYPERVISOR INTROSPECTION

Eliminera blinda säkerhetsfläckarmed Zero-Footpring Memory Introspection

Utmärkelsen "Årets innovator 2017 AV SC MAGAZINE

Bitdefender Hipervisor Introspection ( HVI )

Det agentlösa avancerade hotskyddet

2017 tog det företag i genomsnitt 3 månader att upptäcka ett intrång, enligt Mandiant M-Trends rapport 2018. Under den tiden har data redan exponerats och företagets rykte är i fara. Företag som genomgår en digital övergång kan bekämpa sofistikerade angripare genom djup minnesintrospektion i hypervisorn. Inga exponeringar kan komma åt eller ta sig runt den.

LÄS IDC MYNDIGHETSDOKUMENT

Funktioner och fördelar

Oslagbar nolldagsdetektering genom minnesintrospektion

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) är den första säkerhetslösningen som kan avslöja minnesintrång som endpointsäkerhetsverktyg ibland missar genom att direkt analysera råminnesrader – och säkrar därför att de inte blir modifierade av skadlig kod.
SE MER: Bitdefender Hypervisor Introspection

ELASTISK SÄKERHETSARKITEKTUR, ISOLERAD FRÅN INKOMMANDE ATTACKER

Positionerade helt utanför operativsystemet, med hårdvarutvingad isolering, och utan agent eller drivrutiner installerade på endpointen, är Bitdefender Hypervisor Introspection omöjligt att ta ner eller modifieras av rootkits eller andra kärnnivåhot.

REALTIDSSANERING GENOM AUTOMATISERAD INJEKTION TOOL​

Till skillnad från attacker i realtid, kan Bitdefender HVI även hjälpa till att avlägsna hotet, genom att automatiskt injicera ett tillfälligt motverkande verktyg i den drabbade virtuella maskinen.

MAXIMALT INFRASTRUKTURUTNYTTJANDE OCH BÄSTA AVKASTNING

Som en agentlös lösning upprätthåller Hypervisor Introspection höga konsolideringsgrader och låg appliceringslatens i konsoliderade datacenter, och uppnår både högt ROI och utmärkt användarupplevelse.

SÖMLÖS DISTRIBUTION OCH HANTERING

Bitdefender HVIs centraliserade säkerhetsapproach innebär att distributionen är en fråga om minuter tack vare dess hantering genom Bitdefenders GravityZone Control Center.

FULL KOMPATIBILITET MED EXISTERANDE SÄKERHETSLAGER

Till skillnad från andra leverantörer som kräver att du avlägsnar ditt endpointskydd och byter ut det mot deras, är Bitdefender HVI ett komplement till och kompatibel med alla existerande säkerhetsverktyg.

Vill du lära dig mer?

LADDA NER DATABLAD

Effektiv skanning utan signaturuppdateringar

Istället för skanning bland miljontals signaturer skadligt beteende, detekterar minnesintrospektionen den handfull associerade attacktekniker som endast är synliga på hypervisornivå, och identifierar nolldag lika lätt som kända exponeringar. Bitdefender HVI kräver inga signaturuppdateringar, då attackteknikerna inte ändras.

Protection at operating system level

HUNDRA MILJONER
KÄNDA OCH OKÄNDA HOT

ENDPOINT SECURITY-PERSPEKTIV

OPERATIVSYSTEMNIVÅ

Protection at hypervisor level

EN HANDFULL
ATTACKTEKNIKER

HEAP SPRAY | CODE INJECTION | API HOOKING ETC.

BITDEFENDER HVI-PERSPEKTIV

HYPERVISOR-NIVÅ

Använder du inte XenServer?
Använd Hypervisor Introspection
för Secure Browsing

Den bistra verkligheten är att webbläsare och surfning har blivit den primära vektorn för att attackera individer och organisationer. Om ditt företag inte kör XenServer, har Bitdefender och Citrix utvecklat ett koncept för att hjälpa dig säkra den här sårbara delen av ditt system genom att använda Hypervisor Introspection, utan att ändra din nuvarande hypervisor.

LÄS DOKUMENT OM SECURE BROWSER

Resurser

Föregående Nästa
VISA ALLAVISA MINDRE

Ytterligare skyddslager och tjänster

Nyfiken? Begär en demo nu.

BEGÄR DEMO

Vi finns här för dig

Via telefon, webb, chatt eller e-post finns vårt hängivna supportteam
här för att hjälpa dig med installation, driftsättning och andra
frågor du har.

Få support