GRAVITYZONE SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS

Prisvinnande skydd för datacenter och molnarbetsbelastning

Protect your virtualized environment

Säkerhet för nästa-generations infrastruktur

Digital förvandling, molnbaserade affärsmodeller och time-to-market-tryck orsakar ett tektoniskt skifte i företaget. För att hänga med ändrar IT rollen från utövande av kontroll till tillhandahållande av tjänster som passar företagsinitiativen. Datacentret, en en pelare i IT-moderniseringen, utvecklas för att ge IT den kraftfulla men ändå flexibla förvandlingen, lagringen och nätverksresurserna som behöver för att stödja verksamheten.

Denna nästa-generations datacenter kräver en ny approach till säkerhet. Av den anledningen skapade Bitdefender GravityZone för att vakta mjukvarudefinierad, hyperkonvergerad och moln-infrastruktur, samtidigt med dess rörlighet, effektivitet och prestanda. Läs IDC® myndighetspapper "Hybridarkitekturer driver nya krav för säkerhet", för att lära dig mer om transformation datacentertekniker, relevanta säkerhetsproblem och GravityZones unika approach för att möta dem. läs mindre
läs mer

LÄS IDC MYNDIGHETSDOKUMENT

Funktioner och fördelar

PRISBELÖNAT NÄSTA-GENERATIONS SKYDD

Prisbelönt nästa-generations skydd

Oslagbar säkerhetseffektivitet

GravityZone får ständigt toppbetyg i oberoende tester för effektiviteten mot avancerade hot och low false positives.

Skiktat nästa-generations försvar

GravityZone använder applikationskontroll, patch-hantering, inställbar maskininlärning, nätverkssandlåda och andra tekniker för att minska attackytan och upptäcka, utreda och åtgärda hot, kända som okända.

Integrerad Patch-hantering

GravityZone är förstärkt med Patch Management, och boostar infrastrukturelasticiteten, och ger automatisk upptäckt och karaktärisering av sårbarheter samt det bredaste utbudet av patchar för operativsystem, tredjepartsapplikationer och golden images.

SÖMLÖS PASSNING MED DIN VIRTUELLA OCH MOLN-INFRASTRUKTUR

Sömlös passning med din virtuella och moln-infrastruktur

Universell kompatibilitet

GravityZone stöder på ett unikt sätt alla datacentermiljöer, oavsett om de är byggda på VMware® ESXi, Microsoft® Hyper-V, Citrix® XenServer, Nutanix AHV, KVM, RedHat® Enterprise Virtualization, eller någon annan virtualiseringslösning. Den är dessutom kompatibel med flera molnbaserade IaaS-plattformar, såsom AWS® och Azure®. Dessutom kan GravityZone skydda flera hypervisors, moln och gäst-OS från samma installation, vilket gör den till den optimala molnsäkerhetslösningen för heterogena hybridmiljöer.

RÖRLIGA OCH EFFEKTIVA SÄKERHETSOPERATIONER

Rörliga och effektiva säkerhetsoperationer

Enkel centraliserad hanterbarhet

Med en enda agent och singelkonsollösning, förenar GravityZone säkerhetshanteringen och möjliggör ständig synlighet och policytillämpning över hybridmolnet.

Rörlighet genom automation

GravityZone driftsätter och automatiserar arbetsflöden på skalning via integrering med infrastrukturhanteringsverktyg som AWS EC2, Citrix® XenServer, Nutanix® Prism, och VMware® vCenter Server.

MAXIMALT INFRASTRUKTURUTNYTTJANDE OCH BÄSTA AVKASTNING

Maximalt infrastrukturutnyttjande och bästa avkastning

Smidig och effektiv arkitektur

GravityZone är byggd från grunden för virtualiserade- och molnmiljöer, och använder en enda uppsättning av fjäderlätta in-guest säkerhetsverktyg, istället för flera tunga legacy-agenter. Resursintensiva uppgifter avlastas till en dedikerad Security Virtual Appliance (SVA) som utför centraliserad hotanalys och underhåller detektionsalgoritmer för flera VM, vilket underlättar säkerhetsarbetet. Avlastningsskanning, kombinerat med patenterade lagringsalgoritmer och heuristik, minimerar "säkerhetsbördan" på infrastrukturresurser.

35 % högre virtualiseringsdensitet

GravityZone avlastar resursintensiva uppgifter till en dedikerad säkerhetsserver, vilket frigör CPU, minne, I/O samt nätverkskapacitet för att tillåta fler virtuella maskiner på respektive host.

TOPPRESTANDA FÖR INFRASTRUKTUR OCH SLUTANVÄNDARUPPLEVELSE

Toppprestanda för infrastruktur och slutanvändarupplevelse

Snabbare uppstart, snabbar inloggningar, snabbare applikationsrespons

GravityZone minimerar sina fotavtryck inuti VM med en förenad fjäderlätt agent och patenterad heuristik för skadlig kod, samt lagrar algoritmer som gör arbetet mot skadlig kod mindre resursintensivt. Detta ger mer CPU, minne och IOPS-resurser att köra, vilket drastiskt minskar latensen och förbättrar slutanvändarens upplevelse.

CARRIER-GRADE SKALBARHET OCH ELASTICITET

Carrier-Grade skalbarhet och elasticitet

Obegränsad linjär skalbarhet

GravityZones modulära webbskalearkitektur erbjuder skalbarhet för att säkra driftsättning av carrier-grade. Plattformen kan expanderas on demand på ett linjärt och effektivt sätt, genom att lägga till Security Virtual Appliances (SVA) eller mångfaldiga Control Center-serverroller om så krävs.

Hög tillgänglighet och elasticitet

Designen av GravityZone-plattformen (baserad på flera instanser för databas, kommunikation och webbservrar med inbyggd redundans) garanterar dess inneboende elasticitet. Dessutom automatisk policy-baserad lastdistribution över SVA:er eliminerar singlepoint av fel på systemnivå, vilket garanterar oavbruten säkerhet och hög tillgänglighet (konfigureras och kontrolleras från en enda konsoll).

HÖGRE AVKASTNING PÅ SÄKERHETSINVESTERINGEN

Högre avkastning på säkerhetsinvesteringen

Inga dolda kostnader

GravityZone innehåller allt du behöver för att driftsätta och köra säkerhetslösningen, utan behov av till exempel inköp av ytterligare databaslicenser.

CPU-baserat licensalternativ

För att hjälpa till att minska säkerhetskostnaderna i miljöer med hög densitet, såsom virtual desktop infrastructure (VDI), erbjuder GravityZone CPU-baserad licensiering som ger signifikanta besparingar jämfört med per-VM-baserad modell.

Bitdefender-hostad molnkonsoll

För att spara dina ekonomiska och tekniska resurser på att underhålla GravityZone Control Center, erbjuder Bitdefender hosting och uppgraderingar till molnkonsollen utan extra kostnad.

Vill du lära dig mer?

LADDA NER DATABLAD

Resurser

Föregående Nästa
VISA ALLAVISA MINDRE

Ytterligare skyddslager

Föregående Nästa

Dokumentation

GRAVITYZONE INSTALLATION GUIDE

GravityZone Installation Guide erbjuder viktig information om hur du distribuerar GravityZone i ditt nätverk

GRAVITYZONE ADMINISTRATOR’S GUIDE

GravityZone Administrator’s Guide avancerad resurs för nätverksadministratörer

BITDEFENDER ENDPOINT SECURITY TOOLS HANDLEDNING

Bitdefender Endpoint Security Tools Handledningär avsedd att hjälpa Windows-användare att köra lokala skanningar och avlägsna skadlig kod från sina system

API-DOKUMENTATION

API Documentation hjälper utvecklare att automatisera affärsflöden med Bitdefender GravityZone-API:er.

Ta en åktur med GravityZone Security for Virtualized Environments för att uppleva den oslagbara säkerheten, hanterbarheten och prestandan

TESTA NU

Vi finns här för dig

Via telefon, webb, chatt eller e-post finns vårt hängivna supportteam
här för att hjälpa dig med installation, driftsättning och andra
frågor du har.

Få support