Skydda din verksamhet med skiktad nästa generationssäkerhet

Med bästa antivirus, antiransomware, skydd mot nolldagsattacker och rollback

Cybersecurity dedicated solutions for small and medium businesses

Säkerhetsutmaningar

Med ankomsten av skadlig KOD i den digitala världen kan små och medelstora företag vara enkla mål för hackare. Studier visar att mer än 50 % av små och medelstora företag faller offer för cyberattacker. Men med rätt säkerhet på plats kan även små företag vara skyddade mot alla typer av attacker, från ransomware till avancerade bestående hot.

Bitdefender använder flera tekniker och lager för att trygga din verksamhet, som skyddar allt som håller ditt företag igång: arbetsstationer, servrar, postlådor och mobilenheter.

Den är otroligt enkel att installera och snäll mot dina resurser.

Bitdefender cybersecurity solutions - Awards

Bästa skydd, bästa prestanda

Med avancerade beteendebaserade tekniker, uppnår Bitdefender högsta resultat i detektering av hot i oberoende försök. GravityZones ledande skydd och prestanda hjälper dig att minimera riskerna för en säkerhetsläcka som kan påverka din verksamhet eller sänka de anställdas system.

Bitdefender cybersecurity solutions - Awards
Cyber security management console with cloud and on-premise deployment

Förenklad distribution och säkerhetshantering

Du kan använda den molnhostade hanteringskonsolen, eller distribuera konsolen lokalt. Baserat på härdade Linux-maskiner i virtuella enheter, är GravityZones på-plats-konsol konfigurerad och klar att använda på under 30 minuter. Bitdefender-agent detekterar och avlägsnar automatiskt tidigare AV-lösning vid installation

Unified endpoint protection

Enhetlig hantering av alla dina slutpunkter

Använd en enda förenad konsol för att hantera optimerat skydd för desktops och servrar, virtuella och fysiska maskiner, mobiler och e-post.

Unified endpoint protection

Resurser

LÖSNINGSDOKUMENT OM ATC

DOKUMENT OM ANTIRANSOMEWARE

KRAV PÅ NÄSTA GENERATIONS EPPS: DEN KOMPLETTA RAPPORTEN

Föregående Nästa
VISA ALLAVISA MINDRE

Products

GravityZone Business Security designed for SMB IT security

GravityZone Business Security

Bitdefender GravityZone är en resurseffektiv säkerhetslösning som ger hög prestanda och skydd samtidigt som det ger centraliserad administration, enkel driftsättning och friheten att välja mellan ett moln eller en lokal administrationskonsol. Det är framtaget för att skydda organisationer, små till medelstora, och omfattar alla filservrar, stationära datorer eller bärbara datorer (fysiska eller virtuella maskiner).

See more
GravityZone Advanced Business Security designed for high-performance cyber security

GravityZone Advanced Business Security

Bitdefender GravityZone är en allt-i-ett-säkerhetslösning som ger hög prestanda och skydd samtidigt som det ger centraliserad administration, enkel driftsättning och friheten att välja mellan ett moln eller en lokal administrationskonsol. Det är framtaget för att skydda organisationer som letar efter omfattande skydd och täcker alla stationära datorer, bärbara datorer, servrar, e-post och mobilenheter (fysiska eller virtuella maskiner).

Se mer
GravityZone Elite for complete protection against all cyber attacks

GravityZone Elite Suite

Skiktad nästa generationsarkitektur som skyddar organisationer mot till och med de mest sofistikerade hoten. Det levererar skydd, upptäckt, avhjälpning och synlighet i en modulär plattform.

See More
Föregående Nästa