Bitdefender Business

SÄKERHET FÖR SMÅ OCH MELLANSTORA FÖRETAG

Med uppkomsten av skadlig kod i den digitala världen kan små och mellanstora företag vara lätta mål för hackare. Studier visar att minst 50 % av små och mellanstora företag faller offer för cyberattacker.

Men med rätt säkerhet på plats kan även små företag skyddas från alla typer av attacker, från ransomware till avancerade envisa hot.

Bitdefender skyddar alla saker som håller din verksamhet igång: arbetsstationer, servrar, e-postboxar och mobila enheter. Den är otroligt enkel att installera och snäll mot dina resurser.

BITDEFENDER LÖSNINGAR FÖR SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Bitdefender utnyttjar flera tekniker och lager för att skydda din verksamhet:

Bäst skydd, bäst prestanda

Med avancerade beteendebaserade tekniker, uppnår Bitdefender högsta resultat i detektering av hot i oberoende försök. GravityZones ledande skydd och prestanda hjälper dig att minimera riskerna för en säkerhetsläcka som kan påverka din verksamhet eller sänka de anställdas system.

Förenklad distribution och säkerhetshantering

Du kan använda den molnhostade hanteringskonsolen, eller distribuera konsolen lokalt. Baserat på härdade Linux-maskiner i virtuella enheter, är GravityZones på-plats-konsol konfigurerad och klar att använda på under 30 minuter. Bitdefender-agent detekterar och avlägsnar automatiskt tidigare AV-lösning vid installation

Förenad hantering av alla dina enheter

Använd en enda förenad konsol för att hantera optimerat skydd för desktops och servrar, virtuella och fysiska maskiner, mobiler och e-post.

SE FÖRETAGSLÖSNINGAR
Advanced Business Security
Rekommenderas för medelstora företag < 1000 enheter
KÖP NU GRATIS UTVÄRDERING Lär dig mer
Företagspaket
Rekommenderas för små företag < 100 enheter
KÖP NU GRATIS UTVÄRDERING Lär dig mer
Skicka en förfrågan