välkommen till

Fallstudier

AWS Customer väljer Bitdefender för att förbättra säkerheten och leverera on-demand-tjänster

Många organisationer idag använder Infrastructure as a Service för möjligheten att distribuera molnlösningar snabb och effektivt och uppfylla kundens krav.

Ofta innebär det att hitta en säkerhet som säkerhetsleverantör för att se till att infrastrukturen är skyddad både från interna och externa hot.

Läs mer

Gerawan Farms ökar produktiviteten med förenad säkerhetshantering

Jordbruks- och teknikvärlden möts mer och mer, och av bra anledningar.

Gerawan Farms, den största odlaren och distributören av stenfrukter i USA och över världen, är beroende av en distribuerad men mycket uppkopplad arbetsstyrka, både inom odling och i kontors-/processområdet.

Enligt Tad Uhl, inforamtionsteknikchef, behövde företaget förena och centralisera säkerheten samtidigt som mobila enheter och andra tekniker presenterade signifikanta fördelar.

Läs mer

Bitdefender Security-as-a-Service för AWS ersätter traditionell säkerhet

En Amazon Web Services (AWS)-kund, focusIT, specialiserar sig på Software-as-a-Service-lösningar för fler än 1000 kunder inom lån- och finanstjänster samt professionella tjänsteområden i USA.

Efter beslutet att traditionell AV skulle bli en huvudvärk för utrullning och support, vände sig focusIT till Bitdefender.

Läs mer

Citizens Savings and Loan byter traditionell säkerhet mot en virtualiserad miljö

Kansas-baserade Citizens Savings and Loan servar ungefär 10 000 kunder i delstaten, mest militär personal och deras familjer, tillsammans med många lokala fabriksarbetare och personal inom rättsväsendet.

2009 flyttade Citizens Savings and Loans till VMware:s virtualiseringsplattform för att spara kostnader och konsolidera tjänster.

Läs mer

Förbättrad säkerhet och webhosting-skydd från Bitdefender

Managed Service Provider, Webhosting.net erbjuder viktiga tjänster till många företag i södra USA.

So hängiven VMware-kund, försökte COO, Jose Uribe hitta en beprövad säkerhetsteknik som kunde stödja och förstärka Webhosting.nets kunderbjudanden, särskilt för Desktop-as-a-Service (DaaS).

Företaget krävde en helt skyddad virtualiseringsmiljö med minsta möjliga fotspår och lägsta påverkan på prestandan.

Läs mer

Bitdefender levererar ledarskap, flexibilitet och en betydande fördel för xSP Market

En av de största utmaningarna för tjänsteleverantörer är inte bara att leverera toppskydd och tjänster till sina kunder, utan även att centralisera hanteringen av kundlösningar.

En hängiven VMware-kund, Ideal Integrations, letade efter en säkerhetslösning som skulle göra just det – skydda och centralisera säkerhet – men framför allt ge företaget en konkurrensfördel.

Läs mer

Dansk kommunledning väljer Bitdefender för service, enkelhet och pålitlighet

Som de flesta andra kommuner är även Hernings kommun ansvarig för säkerheten och den konstanta leveransen av tjänsten till sina medborgare.

En hängiven VMware-kunde, kommunen, föredrar vCloud Director som plattform att serva IT-avdelningarna med distribution till fler än 9000 anställda.

Mikael Korsgaard Jensen, serverchef, ville ha en säkerhetsleverantör som kunde prestera bra och inte hindra användarnas produktivitet. Men det var även viktigt att arbeta med en ansvarsfull säkerhetsleverantör.

Läs mer

iPremise vänder sig till Bitdefender efter misslyckad detektering

Colorado-baserade iPremise ansvarar för att leverera säkra och viktiga IT-tjänster och lösningar till sina kunder.

Som många andra företag arbetade iPremise med en säkerhetsleverantör vars lösningar inte var byggda för virtualisering och molnmiljöer, till den grad att de upptäckte oskyddade enheter och förhindrade skadlig kod genom dessa odetekterade enheter.

Företagets VD, Rob Bosch behövde hantera den här utmaningen snabbt, eller riskera att utsätta sina kunder och sitt eget företag för fara.

Läs mer

Säkring av 11 000 endpoints innebär signifikant frihet för Kuwaits toppuniversitet

Som många andra universitet eller college, är skalan och antalet individer som får åtkomst till data signifikant.

Public Authority for Applied Education and Training (PAAET), Kuwaits största högre utbildningsinstitution, hanterar en komplex IT-miljö.

Universitetet har använt andra säkerhetslösningar tidigare, men ingen har lyckats ge den kontroll som IT-operationer kräver för campusomfattande applikationer och synlighet vars enheter fick åtkomst till nätverket närsomhelst.

Läs mer

Bitdefender hjälper till att skydda den komplexa IT-miljön på universitetet i Bukarest

Stora och komplexa institutioner som universitet och colleges arbetar med en mängd tekniker för att leverera effektiv inlärning och arbetsmiljö.

Bukarest universitets IT-avdelning, liksom många utbildningsinstitutioner, hanterar en mycket blandad infrastruktur som kräver inte bara skydd utan centraliserad hantering och kontroll.

Universitetet använder flera säkerhetsprodukter och upplevde administrationen som mycket utmanande, och behövde en lösning som hjälpte institutionen att genomdriva en gemensam säkerhetspolicy.

Läs mer