Teknikallianser

VMware är ledande inom virtualiserings- och molnifrastrukturslösningar som möjliggör för företag att växa i molneran. Kunder litar på att VMware hjälper dem att förvandla sättet de bygger, levererar och använder informationsteknologins resurser på ett sätt som är utvecklande och baserat på deras specifika behov.

Närliggande länkar:

Nutanix gör infrastrukturen synlig, och höjer IT att fokusera på applikationerna och tjänsterna som driver deras verksamhet. Nutanix företagsmolnplattform utnyttjar webbskalad ingenjörskonst och konsumentgraderad design för att konvergera datorer, virtualisering och lagring i en elastisk, mjukvarudefinierad lösning med rik maskinintelligens. Resultatet är förutsägbar prestanda, molnliknande infrastrukturförbrukning, robust säkerhet, och sömlös applikationsmobilitet för ett brett utbud av företagsapplikationer.

En certifierad Nutanix AHV-Ready-lösning, Bitdefender GravityZone® Security for Virtualized Environments är för säkerhet vad Nutanix är för infrastrukturen. Byggd från grunden för det hyperkonvergerade datacentret, hjälper GravityZone att se till att säkra överensstämmelsen medan den reducerar driftskostnader, förenklar hanteringen och ökar utnyttjandet av infrastrukturen över hela företagsmolnet.

Närliggande länkar:

Med marknadsledande moln, samarbets-, nätverks- och virtualiseringstekniker, bidrar Citrix med mobila arbetssätt och molntjänster, och gör komplex enterprise-IT enklare och mer tillgänglig för 260 000 organisationer.

Närliggande länkar:

Amazon Web Services (AWS) tillhandahåller en molnbaserad infrastrukturplattform med hög pålitlighet, skalbarhet och till låg kostnad, som ger kraft åt hundratusentals verksamheter i 190 länder över hela världen. Med datacenterplatser i USA, Europa, Singapore och Japan, finns kunder i alla branscher.

Närliggande länkar:

Med kompetensen från Microsoft Independent Software Vendor (ISV), har Bitdefender tillgång till den senaste tekniken, marknadsmöjligheter och försäljnings- samt marknadsföringsresurser. Som en Original Equipment Manufacturer (OEM) med Microsofts OEM-kompetens, visar Bitdefender sin förmåga att designa och leverera kvalitetslösningar optimerade för Microsoft-plattformen.

Närliggande länkar: