GRAVITYZONE ENTERPRISE SECURITY

Skiktade nästa-generations säkerhet för fysiska, virtuella och cloud-miljöer

Bitdefender GravityZone Enterprise Security Solutions

En endpoint security-lösning för ditt kontor, datacenter och cloud

Bitdefenders Enterprise Security levererar skiftad nästa-generations säkerhet som ständigt rankas som ledande i oberoende tester. Den ger en enda hanteringsplattform för att minska kostnaden för att bygga en pålitlig miljö för alla endpoints.

Enterprise Security låter organisationer skapa dedikerat skydd för Datacenter, Fysiska endpoints, Mobila enheter och Exchange e-postboxar med flexibiliteten att välja vilka säkerhetstjänster som ska användas. Alla tjänster är sömlöst hanterade från den mycket skalbar och robusta GravityZone Control Center-konsolen on-premise.

Funktioner och fördelar

GravityZone Security For Endpoints

Distribuera säkerhet som ständigt rankas först i oberoende tester, för att skydda fysiska arbetsstationer och laptops mot de mest sofistikerade cyberhoten, inkluderat ransomware, phishing och dataintrång.
Se produktsida

GravityZone Security For Virtualized Environments

Skydda datacenter med en dedikerad säkerhetslösning som är byggd från grunden för virtualiserade och hyperkonvergerade infrastrukturer. Security for Virtualized Environments ger bästa prestanda, infrastrukturkonsolideringsförhållanden och applikationsresponstider.
Se produktsida

GravityZone Security For Mobile Devices

Implementera en holistisk approach för mobil säkerhet som hjälper organisationer att upprätthålla överensstämmelsen med minimal IT-intervention och ansträngning. Tätt integrerad med GravityZone Center är den inte "bara ännu en lösning" som läggs till administratörernas arbetsbörda.
Se produktsida

GravityZone Security For Exchange

Skydda Microsoft Exchange e-postservrar med ledande antispam- och tekniker mot skadlig kod. Den dedikerade e-postsäkerheten är snabb att få igång och driftsätta och styrs från samma GravityZone Control Center-konsoll.
Se produktsida

GravityZone Integrated Patch Manegement-tillägg

Opatchade system gör organisationer mottagliga för skadlig kod, utbrott och dataintrång. Håll ditt OS och dina applikationer uppdaterade över hela Windows-installationsbasen – arbetsstationer, fysiska servar och virtuella servrar – med GravityZone Patch Management.
See Product Page

GravityZone Integrated Fulldiskkrypteringstillägg

Skyddar data för hela endpointhårddisken genom att använda krypteringsmekanismer från Windows (BitLocker) och Mac (FileVault). Utnyttjar fördelarna med nativ enhetskryptering för att ge full kompatibilitet och maximal prestanda.
Se produktsida

nytt Endpoint Detection and Response (EDR)

EDR: Snabb larmtriage och incidentutredning med attacktidslinje och sandlåde-output, möjliggör för incidejtresponsteamen att snabbt reagera och stoppa pågående attacker.

Endpoint Detection and Response (EDR)

Arbetsflöde och visualisering

GravityZone EDR-arbetsflöde

Tilläggsmodul

GravityZone EDR-arbetsflöde

HyperDetect™
Blockerar attacker i Pre‑Execution

HyperDetect är ett nästa generationens lager i pre-execution, som använder specialiserade lokala maskinmodeller, beteendeanalystekniker anpassade för att hitta hackingverktyg, exponeringar och förvirringstekniker för skadlig kod. Den blockerar effektivt attacker som både traditionella slutpunkts- och så kallade "nästa generationens AV"-försvar missar. Det levereras som ett tillägg till GravityZone Enterprise Security.

HyperDetect, ett nästa generationslager för att hitta cyberattacker

Tilläggsmodul

HyperDetect, ett nästa generationslager för att hitta cyberattacker

Nu tillgängligt för integration med Splunk Enterprise och Splunk Cloud

Splunk är en av de ledande kompilatorerna på SIEM/säkerhetsanalysmarknaden som utnyttjar de kraftfulla rapporterings- och övervakningsalternativen i Gravityzone fullt ut för att omvandla loggar och händelser till data som är lätta att läsa och tolka.

Gravityzone Splunk-integrationen gör det enklare för din organisation och dina medarbetare att få realtidsdata för analys, säkerhet och övervakning och visar dem i en grafisk layout för att göra det lättare att snabbt tolka och vidta åtgärder.

Läs mer om hur du integrerar Splunk med Gravityzone här och ladda ner appen Bitdefender Splunk här

Resurser

Föregående Nästa VISA ALLAVISA MINDRE
Windows-kompatibel
AV Comparatives Award
Opswat Partner

Specs och FAQ

KRAV

SECURITY FOR VIRTUALISERADE MILJÖER - SKYDDADE SYSTEM OCH PLATTFORMAR

Gäst-OS: Windows, Oracle Solaris, Linux, Virtualiseringsplattformar:
Virtualiseringsplattformar: Vmware, Citrix, Hyper-V, Linux Red Hat, Oracle VM

SECURITY FOR ENDPOINTS - SKYDDADE SYSTEM OCH PLATTFORMAR

Server-OS: Windows, Linux
Arbetsstations-OS: Windows, Mac, Linux
Surfplattor och inbäddade OS: Windows Embedded, Windows XP Tablet PC

SECURITY FOR EXCHANGE - SKYDDADE SYSTEM OCH PLATTFORMAR

E-postservrar:
Exchange 2007, 2010, 2013;
Fysiska och virtuella servrar
Roller: Edge, Hub och Mailbox
Protokoll: SMTP, MAPI, Exchange ActiveSync

SECURITY FOR MOBILE - SKYDDADE SYSTEM OCH PLATTFORMAR

Apple iPhones och iPad-surfplattor
Google Android smartphones och surfplattor

SECURITY FOR VIRTUALIZED ENVIRONMENTS - LICENSIERING

För konsoliderade datacenter:
Per # av fysiska CPU:er;
För individuella virtuella maskiner:
Per # av virtuella desktops (VDI);
Per # av virtuella servrar (VS);

SECURITY FOR ENDPOINTS - LICENSIERING

Per # av fysiska arbetsstationer (PW);
Per # av fysiska servrar (PS);

SECURITY FOR EXCHANGE - LICENSIERING

Per # av e-postboxar

SECURITY FOR MOBILE – LICENSIERING

Per # av enheter

Vanliga frågors

VAD ÄR BITDEFENDER GRAVITYZONE?

Bitdefender GravityZone är den nya Bitdefender företagssäkerhetslösningen för mellanstora och mycket stora organisationer. Den är omdesignad från grunden med en fräsch men beprövad cloud-dataarkitektur, som fullt utnyttjar virtualiserade infrastrukturer. GravityZone använder Bitdefenders hyllade tekniker för bekämpning av skadlig kod och ger en centraliserad säkerhetshanteringsplattform för fysiska, virtualiserade och mobila endpoints.

GravityZone är en företagsrörlig lösning som implementerar en holistisk approach. Inte bara antivirus utan en företagsgraderad lösning som hjälper organisationer att uppnå sina virtualiseringsprojektmål och säkra data medan de behåller systemprestanda och användarproduktivitet.

Med inbyggd redundans och en lastbalanserande mekanism kan den skala ut på begäran för att skydda från hundratals till tusentals endpoints, och ge administratörer en lätt inblick i organisationens säkerhetsstatus, globala hot och instrumentpaneler för olika roller inom organisationen.

VAD ÄR NYA BITDEFENDER GRAVITYZONE?

Från plattformsarkitektur till säkerhetstjänster finns GravityZone som en återuppfunnen nästa generationens säkerhetslösning för företag, byggd för det nya IT-landskapet. Lösningen kombinerar optimerad virtualiseringssäkerhet med ledande detekteringstekniker och en fräsch men beprövad arkitektur.

Komplexa företagsmiljöer kräver skräddarsydda, integrerade säkerhetslösningar som stöder heterogena miljöer med ett brett utbud av system- och användarscenarier. GravityZone har designats för att leverera optimerad säkerhet för de nya hoten och riskerna för dataexponering som introducerats av:

  • Exponentiell utveckling av skadlig kod och professionalism, kombinerat med;
  • Ökad internetpenetration;
  • Exponentiell ökning av data;
  • IT-konsumenter och konvergens av enheter och tjänster;
  • Cloud-användning och virtualiseringstekniker.

Allt detta har förändrat IT-landskapet, sättet informationen levereras och konsumeras, och hur applikationer och tjänster tillhandahålls.

GravityZone implementeras i sig som en privat cloud-lösning som körs på virtualiserade lager och är packad för att möjliggöra för organisationer att säkra sina IT-tillgångar, medan den hjälper till att minska den administrativa bördan, ger lägre TCO och förbättrar avkastningen på investeringen. Lösningen tar bort skalbarhetsbegränsningen i äldre lösningar baserade på klient-server-arkitektur och relationsdatabaser.

Förbättringen fortsätter även med säkerhetstjänster. GravityZone utökar och integrerar säkerhetstjänster för virtualiserade miljöer och mobila enheter så när användare förväntar sig en förenad upplevelse när de konsumerar information på en PC, laptop, surfplatta eller smartphone, är informationssäkerheten bevarad, oavsett om åtkomsten sker lokalt eller på distans, från en arbetsstation eller mobil enhet, eller om företaget använder traditionella eller virtualiserade infrastrukturer.

GravityZone Enteprise Security levereras med HyperDetect, en nästa generationens lager i pre-execution, som använder specialiserade lokala maskinmodeller, beteendeanalystekniker anpassade för att hitta hackingverktyg, exponeringar och förvirringstekniker för skadlig kod.

VAD MENAR NI MED FÖRENAD SÄKERHET FÖR FYSISKA, VIRTUALISERADE OCH MOBILA MILJÖER?

GravityZone är förenad av design med målet att täcka alla säkerhetskrav i en enda lösning. I nuvarande skede förenar den huvudsäkerhetstjänsterna och ger en single point-hantering för säkerhet på fysiska, virtualiserade och mobila endpoints. Framtida utveckling kommer att integrera nya säkerhetstjänster i GravityZone, såsom säkerhet för e-post och samarbete, och lägger till förbättringar för tjänster och stöd för andra plattformar.

Till skillnad från andra lösningar som regelmoduler på en åldrande arkitektur, där olika tredjepartstekniker importeras och sätts ihop, har Bitdefender GravityZone utvecklats från grunden till en förenad säkerhetshanteringsplattform över fysiska, virtualiserade och mobila miljöer. Dess modulära design ger flexibilitet och skräddarsydda säkerhetstjänster, samt rollbaserad administration. Lösningen består av följande integrerade komponenter:

  • GravityZone Control Center– management-plattform som ger single point-säkerhetsstyrning över hela organisationen.
  • Security for Endpoints– skyddar Windows arbetsstationer och servrar.
  • Security for Virtualized Environments– skyddar virtualiserade Windows- och Linux-gästsystem som körs på VMware, Citrix, Microsoft eller annan virtualiseringsplattform
  • Security for Mobile Devices– ger säkert BYOD-införande med enkel leverans och kontroll av mobil enhetssäkerhet för effektiv administration.

ÄR GRAVITYZONE SVE-TJÄNSTEN OBLIGATORISKT ELLER KAN JAG VÄLJA ANDRA SÄKERHETSTJÄNSTER?

GravityZone är 100 % modulariserad, vilket innebär att du kan välja tjänsterna du vill licensiera med antalet enheter som behövs för varje.

Även om GravityZone levereras som virtuellt verktyg, kräver inte distributionen aktivering av Security for Virtualized Environments (SVE). Om du emellertid redan kör eller planerar att distribuera virtualiseringsprojekt, rekommenderar vi dig att implementera SVE.

Med GravityZone får du effektiv säkerhet och förbättrad administrativ effektivitet från två håll. På ena sidan finns den minskade administrativa bördan tack vare centraliserad hantering och arkitekturfördelar med enkel nyckelstyrning av GravityZones virtualiserade verktyg, inbyggd redundans och skalbar mekanism, och på andra sidan finns de optimerade virtualiseringssäkerhetstjänsterna i SVE, som hjälper dig att uppnå dina verksamhetsmål inom virtualiseringsprojekt och realisera den fulla potentialen i dina investeringar.

STÖDER GRAVITYZONE EN BLANDAD VIRTUALISERAD MILJÖ?

Till exempel kan det finnas ett behov av säkerhet för VM som körs på VMware ESXi och Microsoft Hyper-V samtidigt.

Ja, med Security for Virtualized Environments-tjänsten i GravityZone kan du hantera alla typer av virtualiseringsscenarier från en enda hanteringspunkt. GravityZone Control Center är integrerat med VMware vCenter och Citrix CenCenter, och stöder även andra virtualiseringsplattformar som Microsoft Hyper-V, KVM, RedHat Enterprise Virtualization, och Oracle Virtualization.

Om du vill uppleva
GrativyZone Enterprise Security,
kan du få en inblick här:

BEGÄR DEMO

Har du fortfarande frågor?

Behöver du hjälp med att besluta vilken lösning som är rätt för dig? Bitdefenders försäljningsteam hjälper gärna till.

Få support

Ersätta Symantec™?

Gör det rätta valet.