gravity zone security for mobile

GravityZone Security for Mobile Devices

Skydda din organisations mobila enheter på alla plattformar, från vilken plats som helst. Det gör det möjligt att enkelt utvidga säkerhetspolicyer till hur många iOS- och Android-enheter som helst, skydda dem mot obehörig användning, riskprogram och förlust av konfidentiella data.

Enhets- och plattformsoberoende mobilsäkerhet

företagssäkerhet för iOS- och Android-mobilenheter

GravityZone Security for Mobile Devices hjälper organisationer att upprätthålla efterlevnaden samtidigt som IT -ingrepp och arbete minimeras. Med Security for Mobile kan du tillämpa BYOD-policyer (bring-your-own-device) för mobila enheter utan ytterligare infrastruktur.

Bitdefender GravityZones kontrollcenter låter dig styra alla slutpunkter: fysiska, virtualiserade och mobila från en konsol.

Se mer
förenklad säkerhetshantering

Minimera administrativ overhead

Enkel mobilsäkerhetshantering via den webbaserade konsolen som du redan använder för att hantera virtualiserade och fysiska slutpunkter.

säkerhet för iOS- och Android-mobilenheter

Skyddar och hanterar mobila enheter

Enhetlig säkerhet skyddar din iOS och Android från en enda kontrollpunkt.

bästa antimalwaretekniken

Topprankad antivirus

Realtids- och ondemand-skanning mot skadlig kod för Android-enheter säkerställer att de är fria från skadlig kod.

Funktioner och fördelar

Mönster
enhetlig cybersäkerhet

Bitdefender är utformat för att stödja kontrollerad användning av BYOD genom att konsekvent tillämpa säkerhetspolicyer på alla enheter och hjälper till att säkerställa att mobila enheter och känslig affärsinformation som finns på dem skyddas. Den administrativa bördan för IT minskar genom att hålla statusen för kompatibla och icke-kompatibla enheter alltid är uppdaterad.

Mönster
bästa antimalwaretekniken

Realtids- och ondemand-skanning mot skadlig kod säkerställer att Android-enheter är fria från skadlig kod. Skanning utlöses automatiskt när en flyttbar lagringsenhet sätts in eller varje gång ett nytt program installeras. Bitdefender upptäcker skadlig kod för Android och hindrar mobilanvändare från att distribuera infekterade filer till andra användare i eller utanför din organisation.

Mönster
BYOD-säkerhet

Bitdefender stöder BYOD-initiativ med centraliserad säkerhetspolicyhantering av iPhones, iPads och Android-enheter med fördefinierade åtgärder för icke-kompatibla enheter, till exempel att neka åtkomst till företagstjänster, permanent låsa enheten eller till och med radera enheten om den har stulits eller förlorats.

Mönster
implementera bästa säkerhetspolicyer

Bitdefender tillhandahåller enkla, konsekventa säkerhetspolicyer som skärmlås och autentiseringsalternativ på användarens mobila enheter för att förhindra oönskad åtkomst till obevakade telefoner eller surfplattor.

Mönster
förlorad/stulen-incidenthantering

Bitdefender förbättrar de befintliga operativsystemen Apple iOS och Android med säkerhetsfunktioner som är mest kritiska för företag. Till exempel erbjuder Bitdefender centraliserad hantering av förlorade eller stulna enheter för att förhindra att privat information hamnar i fel händer.

Mönster
säkerhet för mobila enheter

Bitdefender tar hänsyn till säkerhetskraven för mobila enheter för användarnas professionella och privata liv. Gäller för både företagsägda mobila enheter och BYOD, så att användarna snabbt kan byta profil för anslutnings- och krypteringsinställningar (VPN) baserat på de tjänster som användaren behöver.

Branscherkännande

Bitdefender är en erkänd ledare inom cybersäkerhet av oberoende testorganisationer, branschanalytiker och media.

matt ulrich, berättelse

"Det är en allroundvinst med Bitdefender .. Vi har sinnesro eftersom vi är skyddade samtidigt som vi får mer tid på oss att stödja verksamheten"

Matt Ulrich, nätverksadministratör

Speedway Motorsport

OS-täckning och systemkrav

Operativsystemstäckning Apple iPhones och iPads (iOS 8.1 till iOS 11)

Google Android smartphones och surfplattor (version 4.0.3 till version 9)

Systemkrav

Security for Mobile stöder följande typer av mobila enheter och operativsystem:OS-täckning Apple iPhone och iPad (iOS 8.1+ till iOS 11)

Google Android smartphones och surfplattor (version 4.0.3 till version 9)

 

Alla Bitdefender GravityZone säkerhetstjänster drivs av Control Center-infrastrukturen. För att aktivera säkerhetstjänsterna för mobila enheter behöver du bara ange en giltig licensnyckel.


Om Security for Mobile är den första GravityZone-tjänsten i din miljö måste användarna distribuera hanteringsplattformen.

Krav för GravityZone Control Center finns här:

GravityZone Control Center levereras som ett virtuellt verktyg, packat i följande format:

OVA (kompatibel med VMware vSphere, View)
• XVA (kompatibel med Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
•VHD (kompatibel med Microsoft Hyper-V)
• TAR.BZ2-arkiv för KVM, Oracle och Red Hat Enterprise eller Virtualization


Stöd för andra format och virtualiseringsplattformar kan erbjudas på begäran.
Minsta hårdvarukrav


Distribuera GravityZone virtuell enhet med följande minsta hårdvarukonfiguration:
CPU: 4 cCPU med 2 GHz vardera
Minsta RAM-minne: 6 Gb rekommenderas
40 Gb ledigt hårddiskutrymme

Internetanslutning

GravityZone-enheten kräver internetåtkomst för uppdateringar och kommunikation med fjärr- och mobila slutpunkter.

Krav för Control Center webbkonsoll

För att komma åt webbkonsolen Control Center krävs följande:
Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox 14+, Google Chrome 15+, Safari 5+
Rekommenderad skärmupplösning: 1024x768 eller högre

Varför är mobilsäkerhet ett måste?

Mobila enheter kan innebära många fördelar för ett företag, men de kan också skapa mer huvudvärk för säkerhetsteamen. Telefoner och surfplattor måste behandlas som primära arbetsenheter eftersom de ofta har tillgång till känsliga och konfidentiella data på företagets nätverk. Dessa enheter kan också användas som en språngbräda för mer åtkomst till organisationens nätverk.

Vad är BYOD (bring-your-own-device)?

Ta med din egen enhet (BYOD) hänvisar till hur anställda använder personliga enheter för arbetsändamål. Anställda i en organisation använder sina egna datorer, smartphones eller andra enheter för att ansluta till sina organisatoriska nätverk och komma åt arbetsrelaterade system och potentiellt känsliga eller konfidentiella data.

Hur kan säkerheten garanteras i ett BYOD-scenario?

BYOD lägger ytterligare ansvar på IT-avdelningar, som måste underhålla enheterna och se till att användningen inte medför onödiga sårbarheter för företagets infrastruktur. BYOD-säkerhet, liksom företagssäkerhet, kräver en flerskiktad metod för att hantera risken samtidigt som intrång minimeras.

Varför GravityZone Security for Mobile Devices?

GravityZone Security for Mobile Devices är inte bara ännu ett verktyg som överbelastar administratörens att-göra-lista. Det är helt integrerat i Control Center gör att IT-personal kan tillämpa säkerhetspolicyer för mobila enheter utan ytterligare infrastruktur, från samma hanteringsplattform som används för att styra säkerheten över virtualiserade och fysiska slutpunkter.

Kan jag prova innan jag köper?

Ja. Med bara några klick kan du få 1 månads gratis utvärdering. När testperioden är slut måste du köpa lösningen för fortsatt användning. 

Resurser

GravityZone Security For Mobile produktdatablad
Datablad

GravityZone Security for Mobile Devices Datablad

Läs mer