GravityZone Security For Mobile

Förenad säkerhet skyddar dina enheter oavsett plattform och plats.

Bitdefender Enterprise Security for iOS and Android mobile devices

Enhets- och plattformsagnostisk mobilsäkerhet

Bitdefender Security for Mobile introducerar en holistisk mobil säkerhetsapproach som hjälper organisationer att upprätthålla efterlevnaden medan de minimerar IT-inblandningen och arbetet i BYOD. Tätt integrerad i GravityZone Control Center låter Bitdefender Security for Mobile dig förstärka säkerhetspolicyerna för mobila enheter utan ytterligare infrastruktur, från samma hanteringsplattform som används för att kontrollera säkerheten för virtualiserade och fysiska endpoints. Mobilsäkerhetstjänsterna ärver alla fördelar från den unika arkitekturen i Bitdefender GravityZone.

Funktioner och fördelar

Förenad säkerhet för att minimera administrativa kostnader

Bitdefenders lösning är designad för att stödja kontrollerad adoption av konceptet bring-your-own-device (BYOD) genom att genomdriva säkerhetspolicyer konsekvent på alla användares enheter. Detta har resulterat i att de mobila enheterna är kontrollerade och känslig affärsinformation som finns på den är skyddad. Den administrativa bördan har minskat med den ständigt uppdaterade statusen på kompatibla och icke-kompatibla enheter.

Rankad som nummer ett inom teknik mot skadlig kod

Skanning efter skadlig kod on-demand ingår för Android-enheter för att säkra att de är fria från skadlig kod. Skanningen startar automatiskt när en mobil lagringsenhet har anslutits eller varje gång en ny applikation installeras. Skanningen upptäcker skadlig kod i Android och förhindrar mobila användare från att distribuera infekterade filer till andra användare inom eller utanför organisationen.

Skyddet bring-your-own-device (BYOD)

Bitdefender stöder BYOD-intitiativ med centraliserad säkerhetspolicyhantering för iPhones, iPads och Android-enheter med fördefinierade åtgärder på icke-kompatibla enheter, såsom att neka åtkomst till företagstjänster, permanent låsa enheten eller till och med rensa den om den stulits och rootats..

Framtvingar enkel men effektiv skärmlåsning och autentisering

Användare av mobila enheter kan uppleva skärmlås med autentisering som störande av användningen av mobiltelefonen eller plattan men ingen skulle ifrågasätta behovet av ett lösenord på sin laptop. Bitdefender gör det enklare att tillämpa konsekventa säkerhetspolicyer på alla användarnas enheter och förhindra oönskat åtkomst till övervakade mobiler eller surfplattor. Då säkerhet inte kan vara ett val för slutanvändaren, tillåter centralt hanterade säkerhetspolicyer enkelt genomdrivande av säkerhetsfunktioner på mobila enheter, inkluderat skärmlås efter ett antal minuter, eller komplexa lösenord med maximalt antal misslyckade inloggningsförsök..

Förhindrar användning av förlorade eller stulna enheter

Bitdefender förstärker existerande Apple iOS- och Android-operativsystem med säkerhetsfunktioner som är mest nödvändiga och används av företag. En av dessa nyckelfunktioner är centraliserad hantering av förlorade eller stulna enheter för att förhindra privat information från att hamna i fel händer. Känslig information på mobila enheter varierar från e-postkommunikation till patientuppgifter och personliga foton. Bitdefender förhindrar användning av förlorade eller stulna mobila enheter genom att på distans låsa och lokalisera dem för att potentiellt återställa både data och själva enheten. Om enheten inte kan återställas, kan informationen helt enkelt rensas för att minimera risken för dataläckage..

Anpassas för säkerhetsbehoven i både arbetsliv och privatliv

Bitdefender beaktar kontosäkerhetskrav på mobila enheter för både professionellt och personligt bruk. Lika tillämpligt för både företagsägda mobila enheter som Bring-Your-Own-Devices (BYOD). Den tillåter användare att snabbt byta profiler som täcker inställningar för anslutningsbarhet och kryptering (VPN) baserat på vilka tjänster som användaren behöver komma åt. Dessutom tillåter fjärradministrering av profilerna mer säkerhetspolicyer att tillämpas, på Android-enheter även ner till tider för webbåtkomst..

Meddelanden:


OS-täckning och systemkrav

OS-täckning Apple iPhones och iPad (iOS 8.1+)
Google Android smartphones och tablets (4.0.3+)

Systemkrav


Security for Mobile stöder följande typer av mobila enheter och operativsystem:
Apple iPhone och iPad (iOS 8.1+)
Google Android smartphones och tablets (4.0.3+)

Alla Bitdefender GravityZone säkerhetstjänster drivs av Control Center-infrastrukturen. För att aktivera säkerhetstjänsterna för mobila enheter behöver du bara ange en giltig licensnyckel.

If Security for Mobile är den första GravityZone-tjänsten i din miljö som du behöver för att distribuera hanteringsplattformen. Kraven för GravityZone Control Center hittar du här:

GravityZone Control Center levereras som ett virtuellt verktyg, packat i följande format:
OVA (kompatibel med VMware vSphere, View)
XVA (kompatibel med Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (kompatibel med Microsoft Hyper-V)
TAR.BZ2-arkiv för KVM, Oracle eller RedHat Enterprise Virtualization

Stöd för andra format och virtualiseringsplattformar kan erbjudas på begäran.

Minsta hårdvarukrav
Distribuera GravityZone virtuell enhet med följande minsta hårdvarukonfiguration:
CPU: 4 cCPU med 2 GHz vardera
Minsta RAM-minne: 6 Gb rekommenderas
40 Gb ledigt hårddiskutrymme

Internetanslutning

GravityZone kräver internetåtkomst för uppdateringar och kommunikation med distans- och mobila endpoints.

Krav för Control Center webbkonsoll

För att få åtkomst till Control Center webbkonsol krävs följande:
Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox 14+, Google Chrome 15+, Safari 5+
Rekommenderad skärmupplösning: 1024x768 eller högre

Bitdefender GravityZone - Security for iOS
Bitdefender GravityZone - Security for Android
GravityZone - AV TEST - Approved Corporate Endpoint Protection
GravityZone - OPSWAT Certified Partner

If you want to enjoy
GravityZone Security for Mobile,
take a quick start here:

REQUEST DEMO

Still have questions?

Do you need help deciding which solution is right for you? The Bitdefender Sales Team is happy to be of service.

Get support