Vi bryr oss!

Covid-19:

Bitdefender hjälper sjukvårdsföretag i deras kamp mot coronaviruset.

Över hela världen.

Bitdefender erbjuder upp till 12 månaders GRATIS säkerhet i företagsklass för ALLA sjukvårdsorganisationer.

På så sätt hjälper Bitdefender sjukvårdsgivare att arbeta i full kapacitet med att ge vård under coronaviruspandemin, utan att behöva oroa sig om att falla offer för hänsynslösa, opportunistiska attacker som uppstår runt den här krisen.

Håll dig säker! Kontakta oss

Alla fält är obligatoriska

eller
Call Sales to claim product

Våra säljare guidar dig mot att välja den bästa lösningen för din organisation.

Erbjudandet är giltigt för alla sjukvårdsorganisationer (sjukhus, kliniker eller enskilda medicinska utövare) oberoende av storlek.

Bitdefender skyddar redan mer
än 5000 medicinska organisationer

"Det är inte bara av praktiska skäl vi stannat kvar med Bitdefender under alla dessa år. Vi litar helt på effektiviteten i deras skydd."

MARCEL ÜBACHSKEVIN SCHOKORA,

IT-CHEF

LEBENSHILFE HEINSBERG E.V.

När WannaCry- och Petya-attackerna startade, fick vi ett proaktivt e-postmeddelande från Bitdefender som meddelade oss att deras virusdefinitioner redan var uppdaterade och att vi var skyddade. Det gav alla här betydligt mer lugn och ro.

PHILLIP YARBRO,

NETWORK SYSTEMS ENGINEER

SAINT FRANCIS HEALTHCARE SYSTEM

"De är enkelt att konfigurera och komma igång. Vi har nu konsoliderat arbetsstationer och servrar, allt är nu skyddat av Bitdefender och det är centraliserat."

JOSH GILLILAND,

SECURITY ANALYST TEAM LEAD

GOVERNMENT EMPLOYEES HEALTH ASSOCIATION

Skydda patientdata.
Stärk efterlevnad

Hjälp till att skydda medicinska enheter mot utpressningsprogram och andra cyberhot. Avvärj hackare som siktar in sig dina patientjournaler. Upprätthåll efterlevnad genom flera olika maskininlärningsdrivna säkerhetstekniker.

Det bästa skyddet för sjukvårdsjournaler.

Stöd utvecklande sjukvårdsdatorarkitekturer

När du flyttar arbetslaster till molnet eller behöver skydda alla slutpunkter i en sjukvårdsmiljö, finns Bitdefender där för att stötta dig. Använd en enda konsol för att hantera alla kombinationer av hybridmolndistribution.

Skydda alla enheter: slutpunkter, nätverk, cloud.

Integrera arbetsflöden. Minska IT-kostnaderna väsentligt

Stärk ditt IT-säkerhetsteam genom att automatisera repetitiva uppgifter och få snabbare förlopp i viktiga frågor. Minimera, distributions-, hanterings- och rapporteringstid genom att använda en enda agent över alla dina fysiska, virtuella och molnarbetslaster.

Automatisera cybersäkerhetsaktiviteter under en enda konsol.

Skydda smarta medicinska enheter (IoMT)

Tvinga fram en konsistent säkerhetsstandard genom hela infrastrukturen, däribland specialiserad medicinsk utrustning. Brett plattformsstöd och nätverkstrafikanalys upptäcker obehöriga ändringar på anslutna medicinska enheter och skyddar enheter med fasta funktioner från skadlig kod.

Säkerställ fullständigt skydd mot cyberhot för alla dina medicinska enheter.

Priser och certifieringar

Kontinuerligt testad. Kontinuerlig överlägsenhet. Kontinuerligt innovation. Konsekvent levererad.

awards