Cybersäkerhetslösningar för hanterade IT-tjänster

Cybersäkerhetslösningar för hanterade IT-tjänster

Leverera enastående prestanda och skydd med toppmodern MSP-cybersäkerhet från Bitdefender. Minska komplexiteten och kostnaderna för att hantera flera säkerhetslösningar med enhetlig och omfattande kapacitet för härdning, förebyggande och upptäckt.

Fullt integrerad MSP-cybersäkerhet

Tillhandahåll mer avancerade säkerhetstjänster

Tillhandahåll mer avancerade säkerhetstjänster

Leverera avancerad hanterad IT-säkerhet genom att använda Bitdefenders omfattande skikt för härdning, förebyggande och detektering. Inbyggd maskininlärning som fulländats under mer än 10 år med data från mer än 500 miljoner sensorer möjliggör marknadsledande skydd och prestanda. Med antimalware,      avancerad anti-exploatering, kontinuerlig processövervakning, plus innehåll och enhetskontroll, har du en komplett lösning för att stödja alla klientsäkerhetsbehov.

Leverera MSP-cybersäkerhet i toppklass

Leverera MSP-cybersäkerhet i toppklass

Erbjud effektivare hanterade IT-tjänster med omfattande, skiktade säkerhetslösningar som maximerar skyddet. Bitdefender täcker ett brett spektrum av tillgångar – från arbetsstationer och servrar till virtualiserad infrastruktur och tjänster i Microsoft Azure och AWS-miljöer. Dessutom minskar Bitdefender dramatiskt antalet säkerhetsrelaterade förfrågningar och hjälper dig att förbättra svarstiden med automatiska åtgärder.

Utöka dina erbjudanden med automatisering

Utöka dina erbjudanden med automatisering

Bitdefender tid och pengar åt dig med robust automatisering och effektiviserad hanterad IT-säkerhet. Med fjärrövervakningsfunktioner för fleranvändare och stark rapportering som täcker hela hanterade infrastrukturer kan du ta hand om fler kunder utan ytterligare personal. Bitdefenders prisbelönta lösningar ger dig kraften att göra proaktivitet till din differentiator. Leverera konsekvent oklanderlig service och prestanda för att sticka ut på marknaden.

Branschens bästa analytiker och experter värdesätter fördelarna med våra hanterade IT-tjänster.

  • Tidskrävande uppgifter
  • Bemanningsutmaningar
  • Begränsad synlighet
Tidskrävande uppgifter

Skifta från hushållning till högt värde

Minska arbetskrävande, repetitiva arbetsuppgifter som infektionsrensningar, ominstallationer av operativsystem och verktygsorkestrering. Bitdefender automatiserar viktiga uppgifter, förenklar utrullning av ett stort antal härdande lager och säkerställer överensstämmelse med branschens säkerhetsstandarder. Istället för att spendera timmar med att bli av med gammal programvara kan ditt team göra framsteg i strategiska projekt.

Bemanningsutmaningar

Gör ditt team till en större konkurrensfördel

Undvik arbetsflödesavbrott och produktivitetsdämpande aktiviteter. Bitdefender gör det lättare att fokusera ditt team på mer intressanta projekt som förbättrar moralen, möjliggör större kompetensutveckling och hjälper dig att leverera en kundtjänstfördel. Med dagens brist på cybersäkerhetskunskaper kan branschledande verktyg hjälpa dig att attrahera och behålla de bästa talangerna.

Begränsad synlighet

Öka synligheten för effektivare service

Se hela din klients miljö genom en enda enhetlig molnhanteringskonsol. Bitdefender-rapportering täcker helt hanterad infrastruktur. Det transparenta, granskningsbara spåret från automatiska avhjälpningar håller alltid ditt team underrättat. Och med en komplett serie integrerade verktyg kan du optimera prestanda och regelbundet visa din tillförlitlighet och ditt värde för kunderna.

Branscherkännande

Bitdefender är en erkänd ledare inom cybersäkerhet av oberoende testorganisationer, branschanalytiker och media.

  • FORRESTER
  • MITRE ATT&CK
  • BÄSTA SKYDD
  • av comparatives
  • innovatörer
  • the radicati
 John Williams

"Vi har inte haft ett enda intrång sedan vi installerade Bitdefender, vilket är anmärkningsvärt eftersom vi tidigare hanterade en infektion minst en gång i veckan."

John Williams, VD,

Northstar, Ltd.
Se
Enable Resource Group

”Den främsta anledningen till att vi valde Bitdefender var effektivitet. I våra tester kunde vi inte hitta en enda förekomst av skadlig kod och ransomware som Bitdefender inte kunde hantera.”

James Vavra, Senior Engineer,

Enable Resource Group
Se
Enable Resource Group

”Vi gillar Bitdefenders molnkonsol, vilket gör det enklare att använda och visa flera kunder och nätverk från en central punkt. Bitdefenders branschledarskap och topprankningar i oberoende säkerhetstester år efter år ger oss en konkurrensfördel."

Patrick Terwal, Team Leader, Senior Engineers,

MEOS
Se
Stored tech

"Eftersom Bitdefender gör sitt jobb betyder det att vi inte lägger tid på icke-fakturerbara uppgifter och att våra kunder inte förlorar tid och pengar på störningar. Vi har mer tid att skapa värde för våra kunder och bygga nästa nivå av hanterade tjänster." 

Mark Shaw, ordförande,

StoredTech

Resurser

Bitdefender GravityZone
Datablad

Bitdefender GravityZone Cloud MSP - säkerhetsdatablad

Läs mer
Datablad

XDR för MSP - datablad

Läs mer
Datablad

MDR-Foundations för MSP:er - datablad

Läs mer