Så här delar du lösenord på ett säkert sätt med Bitdefender SecurePass

Med Bitdefender SecurePass kan du på ett säkert sätt ge andra personer åtkomst till objekt som lagras i ditt valv. Du kan dela information tillfälligt via en skyddad länk, samarbeta med personer du litar på eller göra objekt tillgängliga för en hel grupp. Beroende på hur du delar ett objekt kan du styra hur länge åtkomsten ska vara tillgänglig och vad mottagarna får göra med den delade informationen. Stegen skiljer sig något beroende på vilken enhet du använder. Expandera relevant avsnitt nedan och följ instruktionerna för din plattform:

 

Skapa en delningslänk

En delningslänk är användbar när du behöver skicka känslig information till någon utan att först lägga till den personen som en betrodd kontakt eller gruppmedlem. Du kan valfritt begränsa länken genom att ange ett utgångsdatum, begränsa hur många gånger den kan öppnas eller kräva ett lösenord.

 

Dela med betrodda kontakter

Betrodda kontakter är SecurePass-användare som du har godkänt för direkt delning. Innan du kan dela ett objekt med någon på detta sätt måste personen läggas till bland dina betrodda kontakter. Genom att dela via betrodda kontakter kan du bevilja specifika behörigheter och återkalla åtkomsten senare.

 

Dela med en grupp

Grupper gör det enklare att dela ett eller flera valvobjekt med flera personer. Du kan skapa grupper med andra Bitdefender SecurePass-användare (familj, vänner, kollegor) för att på ett säkert sätt dela känslig information i en krypterad miljö.

 

Hantera grupper

I området Grupper kan du skapa grupper, byta namn på dem, hantera deras medlemmar, granska delade objekt, lämna grupper eller ta bort grupper som du administrerar.

 

Hantera delade objekt

Använd området Delade objekt för att visa objekt som du har delat och objekt som andra har delat med dig. Du kan också avbryta väntande förfrågningar, sluta dela enskilda objekt eller ta bort genererade länkar.

Dessa funktioner erbjuder ett flexibelt och säkert sätt att hantera delad åtkomst till känslig information mellan enskilda personer eller grupper, samtidigt som du behåller kontrollen över behörigheter och säkerhet.