Så här stoppar du meddelanden om Anropsblockering

Bitdefender meddelande om misstänkt samtalSom standard får du Bitdefender Anropsblockering-meddelanden varje gång ett misstänkt samtal upptäcks eller blockeras. Om du föredrar att inte bli meddelad kan du enkelt stänga av dessa varningar i inställningarna för Bitdefender Mobile Security.

 

Olika typer av meddelanden om Anropsblockering

Bitdefender kan visa dig följande aviseringar när Anropsblockering är aktiv:

  • Misstänkt samtal
    "Misstänkt samtal från [nummer] upptäckt. Blockera det här numret nu."
    "Är det här någon som du inte vill höra från igen? Lägg till i blockeringslistan"
  • Dolda nummer upptäckta eller blockerade
    "Stoppa dolda nummer från att ringa dig. Skydda din integritet med bara ett tryck."
    "Ett samtal från ett dolt nummer har blockerats. Vi har täckt upp för dig."
  • Svartlistat nummer blockerat
    "Ett samtal från ett svartlistat nummer har upptäckts och blockerats. Vi täcker upp för dig."
  • Spam/Scam-nummer blockerat
    "Ett spam- eller bluffsamtal från [nummer] har upptäckts och blockerats. Du är säker från bedrägeri."

 

Så här stänger du av aviseringar

Du kan hantera aviseringar för både dolda nummer och misstänkta/blockerade samtal separat.

  1. Öppna Bitdefender Mobile Security app.
  2. Tryck på menyn Mer (∴) i det nedre högra hörnet.
  3. Gå till Inställningar.
  4. I Inställningar bläddrar du ner till avsnittet Anropsblockering.
  5. Stäng av följande alternativ:
    • Anropsblockeringsaviseringar - Kontrollerar meddelanden om misstänkta samtal, skräppost, bluffsamtal och svartlistade samtal.
    • Avisering för dolda nummer - Kontrollerar meddelanden om samtal från dolda nummer.

Inställningar          Inställningar för samtalsspärr

Du kan när som helst återaktivera aviseringar om samtalsblockering genom att gå tillbaka till samma inställningsmeny och aktivera motsvarande alternativ igen.