Om du är en vuxen medlem i en Bitdefender Family-plan har du möjlighet att lämna familjegruppen direkt från ditt eget användarkonto.
Viktigt att veta: Om du lämnar Family-gruppen tas du bort från Family-planen. Dina enheter kommer inte längre att skyddas under Family-prenumerationen, såvida du inte har en aktiv individuell prenumeration eller går med i en annan Family-grupp.
Så här lämnar du en Family-grupp
Så här avslutar du en Family-grupp:
- Logga in på ditt Bitdefender Central-konto som är kopplat till Family-planen på https://central.bitdefender.com/.
- I menyn till vänster klickar du på Mina prenumerationer.
- Om flikarna ”Personlig” och ”Family group” visas väljer du fliken Family group.
- Klicka på 3-punktsmenyn [ ••• ] på kortet för familjeplanen och välj Lämna denna familjegrupp.
- Bekräfta genom att klicka på Ja, lämna gruppen.
- Du kommer att se ett bekräftelsemeddelande om att du har lämnat Family-gruppen. Du kan sedan stänga fönstret.
Vad händer efter att du har lämnat Family-grupp
Ett bekräftelsemail skickas också till dig och familjechefen.
- För dig (medlemmen):
- Du får ett bekräftelsemeddelande som anger att du har lämnat Family-gruppen.
- Dina enheter skyddas inte längre av Family-planen och du förlorar åtkomsten till dess funktioner och tjänster.
- För att behålla skyddet kan du göra följande:
- Aktivera en Individuell plan i ditt Bitdefender-konto.
- Gå med i en annan familjegrupp (du behöver en inbjudan).
- För familjechefen:
- De kommer att få ett e-postmeddelande om att en plats har öppnats i deras familjeplan.
- Den öppna platsen kan användas för att bjuda in en annan familjemedlem.




