Den här guiden förklarar hur företagsägare eller säkerhetsadministratörer kan ta bort en teammedlem från Bitdefender Ultimate Small Business Security-prenumerationen. När den har tagits bort avbryts teammedlemmens åtkomst till säkerhetsplanen och deras enheter är inte längre skyddade.
1. Logga in på Bitdefender Central
- Gå till https://central.bitdefender.com.
- Logga in med den e-postadress och det lösenord som du använde när du aktiverade Bitdefender Ultimate Small Business Security.
2. Byt till Företagsutrymme
- När du har loggat in kontrollerar du det övre högra hörnet på instrumentpanelen i Bitdefender Central.
- Om det står Personligt utrymme klickar du på ditt användarnamn och sedan på Växel för att välja Företagsutrymme där din Bitdefender Ultimate Small Business Security-prenumeration är aktiv.
-
- Om du har fler än ett företagsutrymme väljer du det du vill ha från listan.
3. Öppna Mina prenumerationer
- När du har bytt till affärsutrymme klickar du på Mina prenumerationer i menyn på vänster sida.
4. Ta bort en teammedlem
- När du har öppnat avsnittet Mina prenumerationer klickar du på Redigera medlemmar i panelen Bitdefender Ultimate Small Business Security.
- Leta reda på den anställda som du vill ta bort från den delade planen och klicka på Ta bort.
- Svara på frågorna och klicka sedan på Ta bort medlem för att bekräfta:
- Använde medlemmen en företagsägd e-postadress för att få tillgång till denna plan?
- Använde medlemmen några företagsägda enheter som hen förlorar åtkomst till?
- Klicka på knappen Slutför redigering för att ändringarna ska börja gälla.
5. Den borttagna teammedlemmen meddelas via e-post
Den borttagna teammedlemmen kommer att få ett e-postmeddelande som informerar dem om att de inte längre har tillgång till Bitdefender Ultimate Small Business Security-prenumerationen.
För att fortsätta dra nytta av Bitdefenders säkerhetsfunktioner kan teammedlemmen antingen bjudas in igen till den delade planen eller välja att köpa sina egna Bitdefender-prenumerationer.






Den borttagna teammedlemmen kommer att få ett e-postmeddelande som informerar dem om att de inte längre har tillgång till Bitdefender Ultimate Small Business Security-prenumerationen.