Hur du skapar en ny Plånbok med din Bitdefender-säkerhetslösning

I den här artikeln visar vi hur du skapar en plånbok med din Bitdefender-säkerhetslösning - Bitdefender Total Security, Bitdefender Internet Security eller Bitdefender Antivirus Plus. Det är inte lätt att komma ihåg lösenordet för alla dina onlinekonton. Och om du inte är försiktig när du surfar på nätet kan din privata information, t.ex. e-postadresser eller ID för snabbmeddelanden, äventyras. Bitdefender Plånbok säkrar dina lösenord, kreditkortsinformation och andra känsliga uppgifter i en cybervalv så att du enkelt kan komma åt dem när du behöver dem. Plånbok använder ett enda huvudlösenord för att få tillgång till dina uppgifter och gör det enkelt för dig att hålla alla dina lösenord på ett säkert ställe. Denna särskilda funktion för lösenordshantering ger dig möjlighet att automatiskt fylla i onlineformulär och kan till och med rekommendera säkra lösenord.

För en enklare webbläsarupplevelse kan du skapa en Plånbok-databas genom att följa instruktionerna nedan.

ⓘ Obs: Om din prenumeration omfattar den fullt utrustade tjänsten Password Manager, t.ex. Bitdefender Premium Security, Bitdefender Ultimate Security, är plånboken inte tillgänglig. Läs den här artikeln för att få veta hur du kan överföra plånboksdata till Bitdefender Password Manager.

1. Klicka på Sekretess på navigeringsmenyn i Bitdefender-gränssnittet.

2. I panelen PASSWORD MANAGER klickar du på Inställningar.

Hur du skapar en ny Plånbok med din Bitdefender-säkerhetslösning

3. I fönstret Mina plånböcker klickar du på Lägg till plånbok.

4. Klicka på Skapa ny.

5. Skriv in den önskade informationen i de motsvarande fälten.

• Plånboksnamn - skriv ett unikt namn för din plånboksdatabas.
  • Huvudlösenord - skriv ett lösenord för din plånbok.
  • Ledtråd - skriv en ledtråd för att komma ihåg lösenordet.

6. Klicka på Fortsätt.

7. I det här steget kan du välja att spara dina uppgifter i molnet genom att aktivera reglaget bredvid Synkronisera på alla mina enheter. Välj önskat alternativ och klicka på Fortsätt.

8. Välj den webbläsare du vill importera inloggningsuppgifter från.

9. Klicka Slutför.