Snabbåtgärder: Fäst dina favoritfunktioner i Bitdefender i gränssnittet

En av de viktigaste förbättringarna i Bitdefender-gränssnittet är genomförandet av Snabbåtgärder. Dessa gör att användaren kan enkelt komma åt nästan vilken produktfunktion som helst från Bitdefender Kontrollpanelen, utan att behöva navigera till en viss modul. Om du till exempel lägger till FULLSTÄNDIG SYSTEMSKANNING som en snabbåtgärd kan du starta en fullständig scan från dashboard, utan att behöva navigera till Antivirus-modulen.

Snabbåtgärder

Totalt finns det fyra Snabbåtgärder Bitdefender som kan konfigureras. Dessa kan ersättas när som helst. Om du bestämmer dig för att du inte behöver fullständig systemskanning som en Snabbåtgärd, kan du ersätta den med en annan.

Här finns funktionerna som kan läggas till som Snabbåtgärder:

• Snabbsökning

• Fullständig systemskanning

• Sök efter säkerhetsrisker

• Plånböcker

• Safepay

• VPN

• Filförstörare

• OneClick Optimizer

Bitdefender har som standard fyra åtgärder som kan ersättas med de åtgärder som du vet att du oftast använder. För att ersätta en snabb åtgärd:

1. Klicka på pennikonen i det övre högra hörnet av kortet som du vill ta bort.

2. Bläddra uppåt och nedåt till den funktion du vill lägga till i huvudgränssnittet och välj sedan radioknappen bredvid dess namn.

3. Klicka på ikonen Lägg till för att fästa funktionen på instrumentpanelen.