Hur man uppgraderar till Bitdefender Premium VPN på Mac

Om du använder Bitdefender VPN på din Mac och vill ha obegränsad trafik och tillgång till innehåll från var som helst i världen kan du uppgradera till Bitdefender Premium VPN.

Obs: Premium VPN-prenumerationen och prenumerationen på Bitdefender Antivirus för Mac är separata. Det innebär att du kan använda VPN under hela dess giltighetstid, oavsett om din antivirusprenumeration fortfarande är aktiv eller inte. Om din Premium VPN-prenumeration löper ut medan din Bitdefender-säkerhetslösning fortfarande är aktiv kommer VPN att växla tillbaka till gratisplanen.

Steg 1: Öppna Bitdefender VPN

För att starta uppgraderingsprocessen öppnar du Bitdefender VPN på din Mac med någon av de metoder som nämns i den här artikeln.

Steg 2: Klicka på knappen Uppgradera

Klicka sedan på Uppgradera knappen som finns i det övre högra hörnet av Bitdefender VPN-fönstret.

Upgrade to Premium VPN on Mac

Steg 3: Välj Premium VPN

Ett fönster visas som visar fördelarna med Premium VPN. Klicka på knappen Uppgradera nu  för att gå vidare.

Upgrade now to Premium VPN on Mac

Steg 4: Lägg till i kundvagnen

Din webbläsare öppnas och tar dig till kundvagnen. Klicka på UPGRADERA NU för att lägga till Bitdefender Premium VPN i din varukorg.

UPGRADE NOW - Bitdefender Premium VPN on Mac

Steg 5: Faktureringsuppgifter

Kontrollera att all information som visas är korrekt och klicka sedan på FAKTURERINGS- OCH BETALNINGSINFORMATION.

BILLING & PAYMENT DETAILS

Steg 6: Bekräfta beställning

Ange dina betalningsuppgifter och klicka sedan på BEKRÄFTA ORDER för att fortsätta.

Tips: Använd den e-postadress som är kopplad till ditt Bitdefender Central-konto för bästa upplevelse.

Confirm Order

Steg 7: Granska och placera order

Dubbelkolla alla uppgifter och klicka sedan på PLACERA BESTÄLLNING för att slutföra ditt köp.

Bitdefender Premium VPN on Mac - Place order

Vi gratulerar dig! Du har framgångsrikt köpt Bitdefender Premium VPN. Låt oss nu gå vidare till aktiveringsprocessen.

Steg 8: Aktivera Bitdefender Premium VPN

För att aktivera din nya Bitdefender Premium VPN-prenumeration, öppna bekräftelsemeddelandet från Bitdefender efter betalning och klicka på knappen AKTIVERA I CENTRAL. Din prenumeration kommer att aktiveras omedelbart.

Activate in Central

För steg-för-steg-instruktioner, se artikeln - Hur man aktiverar Bitdefender-prenumerationen.

När du har slutfört aktiveringsprocessen kan du öppna Bitdefender VPN-gränssnittet på din Mac och se att alla premiumfunktioner är upplåsta. Alla hänvisningar till uppgraderingar kommer att tas bort och du kan nu njuta av alla fördelar med Bitdefender Premium VPN.