Hur du raderar en fil permanent med Bitdefender

Om du vill ta bort en fil permanent från ditt system måste du radera uppgifterna fysiskt från hårddisken. Bitdefender File Shredder hjälper dig att snabbt strimla filer eller mappar från datorn med hjälp av Windows kontextuella meny, genom att följa dessa steg:

1. Högerklicka på den fil eller mapp som du vill radera permanent, peka på Bitdefender och välj File Shredder.

Bitdefender > File Shredder

Obs: Om du vill radera alla filer som finns i papperskorgen permanent högerklickar du på papperskorgen på skrivbordet och väljer Bitdefender > File Shredder.

2. Klicka på RADERA PERMANENT.

RADERA PERMANENT

3. Ett bekräftelsefönster visas. Klicka på JA, RADERA för att starta guiden File Shredder.

Ja, RADERA PERMANENT

4. Vänta tills Bitdefender har strimlat filerna färdigt.

5. Resultaten visas. Klicka på SLUTFÖR för att avsluta guiden.

SLUTFÖR