IoT-säkerhetsplattform

Resurser

Bitdefender Subscriber Protection Platform Resource Center har den information du behöver känna till om IoT-säkerhet. Läs om de senaste hoten online och hur du proaktivt skyddar det som är viktigast... din integritet, barn, pengar och mycket mer.

Webbinarie

Webbinarie

Rethinking Security When We Live, Work, Play at Home

I det här webbinariet, som ges av Bitdefender och Parks Associates, utforskar vi hur säkerheten i det genomsnittliga hemmanätverket har blivit exponentiellt mer kritiskt när karantän och jobba hemma-policyer har gjort att fler familjer lever, arbetar och spelar hemma. Eftersom gränsen mellan arbete och personlig miljö har suddats ut får cybersäkerhet ett helt nytt värde förutom de vanliga bekymren för dagens hushåll.

Titta på begäran
CYBERHOT

Webbinarie

Cyber Threats in a Time of Pandemic

Det här webbinariet tar en titt på några av de viktigaste hoten företag och konsumenter har stått inför sedan pandemin började. Vi visar vad Bitdefenders telemetrik och forskning har visat när det gäller hur skadlig kod spreds under den här tiden och hur hot designades för att exploatera rädsla och felaktig information för att lura offer att klicka, ladda ned och exekvera skadlig kod.

Titta på begäran
NETGEAR

Fallstudie

NETGEAR Armor från Bitdefender

NETGEAR valde Bitdefender för att integrera Bitdefender Subscriber Protection Platform i sina kundklassade routrar. Vår lösning gjorde så att Connected Home-enheten hos NETGEAR kunde införa en prenumerationsbaserad tjänst för hemanvändare, ge nyckeldifferentiering för deras kunder och skapa ett nytt återkommande intäktsflöde.

Se fallstudie