Bitdefender IoT-säkerhetsplattform

resurser

Bitdefender IoT Security Platform Resource Center har den information du behöver känna till om IoT-säkerhet. Läs om de senaste hoten online och hur du proaktivt skyddar det som är viktigast... din integritet, barn, pengar och mycket mer.

Webbinarie
Rethinking Security When We Live, Work, Play at Home

I det här webbinariet, som ges av Bitdefender och Parks Associates, utforskar vi hur säkerheten i det genomsnittliga hemmanätverket har blivit exponentiellt mer kritiskt när karantän och jobba hemma-policyer har gjort att fler familjer lever, arbetar och spelar hemma. Eftersom gränsen mellan arbete och personlig miljö har suddats ut får cybersäkerhet ett helt nytt värde förutom de vanliga bekymren för dagens hushåll.

Webbinarie
Cyber Threats in a Time of Pandemic

Det här webbinariet tar en titt på några av de viktigaste hoten företag och konsumenter har stått inför sedan pandemin började. Vi visar vad Bitdefenders telemetrik och forskning har visat när det gäller hur skadlig kod spreds under den här tiden och hur hot designades för att exploatera rädsla och felaktig information för att lura offer att klicka, ladda ned och exekvera skadlig kod.

Ovum
Ovum
Analysrapport
Ovum “Market Radar” – Onlinesäkerhet för smarta hem

I den här Market Radar-rapporten beskriver Ovum det aktuella leverantörslandskapet och identifierar de plattformar som kan hjälpa till att utveckla rätt strategi för smart hemanpassning. Bitdefender fick särskilt mycket beröm för “sitt utbud av funktioner för CSP:er, CPE-tillverkare och fysiska hemsäkerhetsleverantörer.”

Ovum
Ovum
Analysrapport
Ovum “On the Radar” – Bitdefenders IoT-säkerhetsplattform

Bitdefenders IoT-säkerhetsplattform tar hand om onlineutmaningarna för CSP:er, nätverkshårdvarutillverkare och hemsäkerhetsleverantörer. Ta reda på varflr Ovum rankar Bitdefender som en av marknadens ledare och hur vi kan hjälpa till att öka kundlojalitet, minska supportkostnader och skydda nätverksutrustning.

NETGEAR Armor Powered by Bitdefender
NETGEAR Armor Powered by Bitdefender
Fallstudie
NETGEAR Armor från Bitdefender

NETGEAR valde Bitdefender för att integrera Bitdefenders IoT-säkerhetsplattform i sina kundklassade routrar. Vår lösning gjorde så att Connected Home-enheten hos NETGEAR kunde införa en prenumerationsbaserad tjänst för hemanvändare, ge nyckeldifferentiering för deras kunder och skapa ett nytt återkommande intäktsflöde.

Låt oss prata om vad Bitdefenders IoT-säkerhetsplattform kan göra för ditt företag.

Boka ett möte