Bitdefender

PARTNER ADVANTAGE NETWORK

  • Bästa skydd. Teknik när den är som bäst
  • Företagsomfattande metod. Arbeta sömlöst tillsammans
  • Skalanpassad avkastningstillväxt. Särskilda förmåner
redan en parter?

Låt oss göra affärer

Programguide

Förmånerna i Partner Advantage Network är skräddarsydda för att stötta varje partnertyp på mest effektiva sätt.

Varför bli en Bitdefender MSP-partner?

Ta reda på varför du borde bli en Bitdefender-partner

Har du någon fråga?

Om du har ytterligare frågor kontaktar du oss.

Varför bli partner med Bitdefender?

Bitdefenders partnersprogram unika tillvägagångssätt möjliggör för affärspartners att få höga vinster, kontoskydd och tillgång till leadgenereringskampanjer, allt baserat på att sälja unika och topprankade produkter, tillsammans med effektiv support och verktyg.

Bästa skydd.
Teknik när den är som bäst

Bevisat förstklassigt skydd och prestanda

Bitdefender rankas ständigt som ledande i stora oberoende tester då de kan visa upp bästa skydd mot cyber-hot med minsta antal false positives och minsta påverkan på prestandan på skyddade system.

Enhetlig omfattande MSP-säkerhetssvit

Bitdefender Cloud Security for MSP innehåller all väsentliga säkerhetsskikt men även Anti-exploit, Advanced Tunable Machine Learning, Sandbox och EDR, som hanteras från en enda konsol.

Företagsomfattande metod. Arbeta sömlöst tillsammans

Förenklad licensiering och provisionering – betala allt eftersom

Hantera skydd för alla kunder från en enda molnkonsol med dynamisk månadsvis fakturering. Automatisera uppgifter och strömlinjeforma hantering med API-integreringar med större RMM-/PSA-plattformar.

Åtkomst till partnerportal dygnet runt

Snabba på fakturering, leadgenerering och försäljningsansträngning genom att utnyttja den här centrala åtkomstpunkten till värdefulla verktyg och resurser, däribland självserviceplattformen för marknadsföring.

Skalanpassad avkastningstillväxt. Särskilda förmåner

Stegvist ökande vinster

Tjäna på aggregerad, skiktad prissättning på MSP-nivå som minskar kostanden per slutpunkt för de MSP:er som hanterar IT-tjänster för ett stort antal SMB-organisationer.

Ditt företag skyddade:

Vi tillhandahåller kostnadsfritt omfattande licenser för slutpunktssäkerhetslösningar som MSP:er kan installera för att skydda sin egen infrastruktur.

Framgångshistorier

Se hur ett partnerskap med Bitdefender kan hjälpa dig att bli framgångsrik

När våra klienter anförtror oss deras infrastruktur vill de veta att den säkerhet som ligger till grund för våra IT-tjänster är bergfast. Med Bitdefender och vårt långsiktiga engagemang för säkerhet kan vi ge dem den säkerheten.
Find out more
Bitdefender var den som fångade flest skurkar och gav bäst skydd. Bitdefender hade även den bästa rapporteringen och den bästa konsolen.
Find out more
Bitdefenders licensieringsmodell hjälper oss att få bättre marginaler. Förut behövde vi köpa nya licenser varje gång en klient la till nya platser. Nu får vi en månadsfaktura som speglar vår användning över alla våra klienter. Det är bara så enkelt.
Find out more
Med GravityZone har vi hög prestanda och enkel hantering. Det ger oss självförtroende att utöka vår verksamhet, eftersom vi vet att vårt moln är mer pålitligt och säkert.
Find out more
Kundtillfredsställelse är en hörnsten i vår verksamhet. Med Bitdefender upprätthåller vi våra kunders förtroende och säkerhet på högsta nivå, medan vi minskar vår egen supportoverhead.
Find out more
WMed Bitdefender Cloud Security for MSP är vårt erbjudande för slutpunktssäkerhet pålitligt, det fungerar och det är prisvärt. Varför skulle någon vilja byta?
Ta reda på mer

Bitdefender Cloud Security for MSP

Komplett skiktad MSP Security Suite

Integrering och teknikpartners

Integrering och teknikpartners
Med fler integrerade lösningar än någon annan säkerhetsleverantör, gör Bitdefender mer än
förstår MSP-communityn. Vi är en del av den. Vi arbetar med verktyg som du använder varje dag.