GRAVITYZONE-TEKNIKER

För absolut
företagssäkerhet

NYHET

HYPERVISOR-BASERAD
INTROSPEKTION

Bitdefenders hypervisorbaserade introspektion är grunden i ett nytt, banbrytande företagssäkerhetslager som upptäcker attacker i realtid genom att skanna rått in-guestminne direkt från hypervisor-nivån, utan behov av en agent i någon VM.

En teknik som tidigare varit omöjligt att uppnå fram till nu är introspektion på hypervisor-nivå, finns nu tillgänglig och är något som hot inte kan komma åt och inte kan gömma sig från.

Globala skyddsnätverk

Med ett världsomfattande nätverk på 500 miljoner maskiner, har Bitdefender den största säkerhetsleveransstrukturen på planeten. Det är 100 miljoner noder över närmaste konkurrent.

Bitdefender’s Global Protective Network (GPN) genomför 7 miljarder förfrågningar per dag, och använder reflektiva modeller och avancerade maskininlärningsalgoritmer för att extrahera mönster med skadlig kod, och säkra realtidsskydd mot alla hot.

Systemet detekterar, förutspår och vidtar åtgärder för att neutralisera de senaste farorna överallt i världen på så lite som 3 sekunder. Det uppdaterar appar, e-postkällor och webbplatser och sänder ut varningar.

Endpoint Security Tools

GravityZones intelligenta säkerhetsagent bedömer värdmaskinen vid installation för att självkonfigurera till optimal form, och anpassar sitt beteende enligt endpointtillgänglighet.

Säkerhetsadministratörer allokerar resurser till säkerhetsuppgifter genom policyer per maskingrupp. De kan sätta säkerhetsverktyg att arbeta på en lokal maskin, eller så kan de besluta att förlita sig mer på Bitdefender Global Protective Network, eller helt avlasta säkerheten till säkerhetsservrar.

Smart centraliserad skanning

Bitdefender är den första säkerhetsleverantören som erbjuder skanningavlastning på Security Virtual Appliances sedan 2011. Skanningsprocessen är centraliserad. Istället för att skydda respektive fysisk eller virtuell maskin individuellt, behandlar den hela miljön som en helhet.

Centraliserade säkerhetsservrar hanterar de flesta antimalware-processer efter att de avlastats från respektive skyddad fysisk eller virtuell maskin.

Noll-dag
hotskydd

GravityZones proaktiva detekteringsteknik använder avancerade heuristiska metoder för att detektera nolldagshot i realtid. Den analyserar applikationsbeteenden i en sandbox innan den tillåter den att köras i OS, och fortsätter att övervaka och kontrollera den så länge den är aktiv.

Realtidsskydd för meddelanden

Bitdefenders heuristiska antispamteknik detekterar ny och okänd spam. För att säkra realtidsskyddet jämför systemet stora volymer spammeddelanden, och lär sig att särskilja mellan oönskade och önskade e-postmeddelanden. Den känner igen ny spam genom att uppfatta de mest subtila likheterna med äldre oönskade meddelanden. Baserat på Bitdefenders Global Protective Network, ger den det mest kraftfulla försvaret mot spam och phishingförsök..