Bitdefender Business

Detekterar avancerade envisa hot

2016 var ett rekordår för dataintrången. Nya studier visar att antalet utsatta poster steg till 4,2 miljarder förra året, från bara 1,1 miljarder under 2013. [1]

När angriparnas verktyg blir mer specifika borde ditt försvar också bli det.

Bitdefender erbjuder dig en banbrytande teknik som designats specifikt att bekämpa målriktade attacker eller APT:er, för att hålla din verksamhet säker från skador på varumärke, rykte och finanser.

Bitdefender Hypervisor Introspection

DET TAR 5 MÅNADER ATT AVSLÖJA ETT INTRÅNG

Stealth-attacker övermannar fortfarande virtualiseringssäkerheten trots stora ansträngningar från säkerhetsbranschen. 2016 tog det företagen i snitt 5 månader att upptäcka att de ens haft intrång, och researchers upptäckte ofta nolldag och sofistikerade kärnnivå-malware i roten av intrången.

Introduktion av en säkerhetsrevolution

Genom att tillsammans utnyttja expertisen inom IT-säkerhet och datacentervirtualisering, har Bitdefender och Citrix utvecklat ett helt nytt säkerhetslager som skadlig kod inte kan modifiera eller ta sig igenom – genom råminnesintrospektion direkt på hypervisor-nivå.

Skaffa en demo

Ett revolutionerande säkerhetslager.
Skadlig kod kan inte nå den, och
kan inte gömma sig från den.

RÅMINNESINTROSPEKTION – DE SA ATT DET VAR OMÖJLIGT

Bitdefender Hypervisor Introspection (HVI) är den första säkerhetslösningen som kan avslöja minnesintrång som endpointsäkerhetsverktyg ibland missar genom att direkt analysera råminnesrader – och säkrar därför att de inte blir modifierade av skadlig kod.

ISOLERAD OCH OMÖJLIG ATT KOMMA ÅT, ÄVEN AV SKADLIG KOD PÅ KÄRNNIVÅ

Positionerade helt utanför operativsystemet, med hårdvarutvingad isolering, och utan agent eller drivrutiner installerade på endpointen, är Bitdefender Hypervisor Introspection omöjligt att ta ner eller modifieras av rootkits eller andra kärnnivåhot.

UPPTÄCKER NOLL-DAG SOM HEURISTIKEN MISSAR

Genom att fokusera på tekniker snarare än nyttolaster, kan Bitdefender HVI ligga steget före attackerna, och skydda dig mot envisa attackgateways, såsom webbläsarbaserade noll-dag eller phishing med exponerade filer bifogade som inte syns inom gäst-OS.

Eliminera din
säkerhets döda vinklar

SVARAR DIREKT PÅ ATTACKER

Till skillnad från attacker i realtid, kan Bitdefender HVI även hjälpa till att avlägsna hotet, genom att automatiskt injicera ett tillfälligt motverkande verktyg i den drabbade virtuella maskinen.

SE PÅGÅENDE ATTACKER I REALTID OCH FÖLJ ATTACKKEDJAN

Bitdefender HVI skickar ut varningar så fort en minneskränkning upptäcks, och tillhandahåller detaljerad rapportering om attackkedjan, inkluderat påverkade processer, typ av kränkning och attackens tidslinje.

OBEROENDE AV OCH FULLT KOMPATIBEL MED VARJE ENDPOINTSÄKERHETSVERKTYG

Istället för att införa en agent i varje VM, detekterar Bitdefender HVI och säkrar infrastrukturer direkt på hypervisor-nivå, genom en säkerhetsvirtuell funktion. Det är därför, till skillnad från andra leverantörer som kräver att du avlägsnar ditt endpointskydd och byter ut det mot deras, som Bitdefender HVI är ett komplement till och kompatibel med alla existerande säkerhetsverktyg.