cybersäkerhetslösningar för företag

Företagscybersäkerhet
Built for Resilience

Prisbelönt plattform för förebyggande av hot, detektering och respons samt hanterade säkerhetstjänster

Vi bygger ett case - video

I en hyperkopplad värld där cyberattacker försöker göra skada 24x7 och organisationer står inför oförutsägbara risker är Bitdefender byggt för motstånd.

Vi erbjuder:

Enhetlig slutpunktssäkerhet och analys – över endpoints och hybridarbetsbelastningar med enkel administration

Oöverträffat attackförebyggande – tekniker och maskininlärningsmodeller för att identifiera och stoppa fler attacker

Experter som du kan hålla ansvariga  – säkerhetsoperationer dygnet runt med fördefinierade svarshandböcker

Avancerad hotintelligens inbyggd  – hotforskning från frontlinjen, i samarbete med brottsbekämpande myndigheter och akademi

Bättre avkastning på investeringen  – skapa komplexiteten ur säkerhet för att minska risken till en lägre totalkostnad

Se mer
Bitdefender går samman med Horangi Cyber Security

Bitdefender går samman med Horangi Cyber Security

Förvärvet utökar erbjudandet till att omfatta banbrytande Cloud Security Posture Management och Cloud Infrastructure Entitlement Management, samt avancerade konsulttjänster.

Bli cybermotståndskraftig

Välj vår säkerhetsplattform eller hanterade tjänst för att bli ett mer cybermotståndskraftigt företag.

Mönster
Cybermotståndskraft

Komplexa cyberattacker är nu en vanlig verklighet och din affärsframgång beror även på förmågan att fortsätta fungera när du står inför attacker. Bitdefender GravityZone integrerar riskanalys med härdning, hotförebyggande, upptäckts- och svarskapacitet för att möjliggöra cyberresiliens i din organisation. 

Mönster
Cybersäkerhetsefterlevnad

Oavsett om HIPAA-efterlevnad eller GDPR-säkerhetsstandarder är bekymmer, gör Bitdefender det enklare. Bitdefender tillhandahåller nödvändiga kontroller, synlighet och datalagring för att göra säkerhetsefterlevnad enklare och effektivare.

Mönster
Hanterade cybersäkerhetstjänster

Bitdefender GravityZone erbjuder den enkelhet och flexibilitet du behöver för att tillhandahålla marknadsledande hanterade säkerhetstjänster. Denna enda, integrerade lösning ger enastående härdning, förebyggande och upptäckt från en centraliserad instrumentpanel. Du har förmågan att täcka ett brett spektrum av tillgångar och miljöer med effektivitet, hög lyhördhet och ingen resursbelastning.

Mönster
Säkra molnarbetslaster

Bitdefender levererar en specialbyggd lösning för att tillgodose de unika kraven för skydd av serverarbetsbelastning och molnbaserad applikationssäkerhet, som levererar högpresterande molnarbetslastsäkerhet (CWS) och automatisering genom omfattande integrationer. Det hjälper till att hantera miljöutbredning med konsoliderad säkerhetshantering i hybrid-, multimolnmiljöer, Linux, Windows och containrar.

Mönster
Cybersäkerhet för datacenter

Med datacentersäkerhetslösningar från Bitdefender kan du skydda dina servrar och virtuella stationära datorer i vilket moln som helst på ett effektivt och konsekvent sätt. Rörlighet som erhålls via säkerhetsautomatisering kan hjälpa dig att minimera tiden som används för att hantera säkerhet från dagar till timmar. Och till skillnad från traditionell slutpunktssäkerhet innebär Bitdefender-metoden att överföra centraliserad skanning till dedikerade virtuella lagringsenheter (SVA), vilket frigör betydande resurser. Tester har visat upp till 55 % högre virtualiseringstäthet och 36 % snabbare applikationsprestanda.

Mönster
Avancerade säkerhetslösningar för endpoints

Bitdefenders fullstackskydd för endpoints hjälper dig att förbättra din endpointsäkerhetsstrategi och arkitektur. Det möjliggör flerskiktat endpointskydd som stör hela attackkedjan, liksom snabba saneringsfunktioner samtidigt som det hanterar de mänskliga riskerna i din organisation.

Mönster
Cybersäkerhet för små till medelstora företag

Bitdefenders banbrytande cybersäkerhetslösning för småföretag minimerar hotet om ett säkerhetsintrång som kan göra dina system långsamma eller utsätta föetaget för risk. Med GravityZone täcks dina endpoints och du får den tillförlitlighet som kommer med en lösning som konsekvent överträffar konventionella SMB-säkerhetsverktyg.

Mönster
cybersäkerhetsverksamheter

Bitdefender Managed Detection and Response (MDR) tillhandahåller cybersäkerhetsdrift 24 timmar per dygn, varje dag hela året. Våra MDR-tjänster kombinerar cybersäkerhet för slutpunkter, plus nätverks- och säkerhetsanalys, med hotuppspårningsexpertisen från ett SOC bemannat fullt ut av säkerhetsanalytiker från globala informationsbyråer.

Bitdefender är byggt för motståndskraft

mönster_rutnät

Enhetlig plattform för förebyggande, upptäckt och svar

Fungerar över endpoints, produktivitetsappar, identiteter, nätverk och hybridmolnarbetsbelastningar med hög effektivitet, flera säkerhetsfunktioner och enkel administration.

Oöverträffat attackskydd

Bitdefenders förebyggande teknik och maskininlärningsmodeller identifierar och stoppar fler attacker, vi upptäcker inte bara och svarar efteråt.

Extended Detection and Response (XDR)

Kombinerar avancerat skydd mot hot med färdiga analyser och omfattande säkerhetskontext för korrelation av olika aviseringar, snabb triage av incidenter och attackinneslutning genom automatiserad och guidad respons.

Experter du kan ställa till svars

Vår Security Operations Center (SOC) fungerar för dig dygnet runt, året runt – angripare sover aldrig och inte vi heller. Om vi ringer dig klockan 03.00 har vi en handlingsplan, inte bara ett ärende.

Bli ett mer cybermotståndskraftigt företag - Video

Lär dig hur ditt företag kan bli mer cybermotståndskraftigt genom enhetlig endpointsäkerhet och analys, attackförebyggande, säkerhetsdrift dygnet runt och avancerad hotintelligens.

I en hyperansluten värld där cyberangripare försöker göra skada dygnet runt och organisationer står inför oförutsägbara risker, måste du förstå vad det innebär att vara byggd för motståndskraft.

Den här förklarande videon delar med sig av sätt att minska cybersäkerhetsrisken och öka din motståndskraft utan att behöva utöka personalstyrkan eller köpa verktyg och tjänster från flera leverantörer. 

Se mer

"Vi lägger 70 procent mindre tid på incidenthantering, vilket ger oss mer tid för andra strategiska och komplexa projekt, som nätverks- och mikrosegmentering. Även med pandemin är säkerhetsteamet mindre stressat och de uppfyller konsekvent projektets tidsfrister." 

Macmillan Cancer Support

Head of Information Security

"Våra kunder blir ständigt måltavlor. Det tar aldrig slut.  Det är det enskilt största ämnet som kommer upp när vi träffar våra kunders ledningsgrupper... De börjar alltid med "vad gör vi för att förhindra att vi hamnar på tidningens förstasida?". Så när vi tar fram lösningar måste vi vara säkra på att de kommer att hålla våra kunder borta från tidningens förstasida. Bitdefender står i centrum för det arbetet."

Brendan McGowan

CTO, Safe Systems
Endpointsäkerhet för företag

Genom att hålla sina slutpunkter fria från ransomware undviker KDFA kostsamma saneringar och förlorad produktivitet, vilket hjälper till att säkerställa ett effektivt arbetsflöde. Ännu viktigare, det ser till KDFA är produktiva och lyhörda för kundförfrågningar. En av de mest smärtsamma konsekvenserna efter de tidigare utpressningsattackerna var att berätta för användare att vissa ekonomiska dokument hade gått förlorade och behövde återskapas, vilket kan försena

Kansas Public Finance Corporation håller enkelt utpressningsprogram borta

Fallstudie
Cybersäkerhet för företag

När utpressningsprogrammet Wannacry attackerade Europa påverkades inte universitetet. Personalen kunde också finjustera GravityZone-inställningar för att rikta in och eliminera några kvarstående Cryptolocker-infektioner

Bitdefender blockerar skadlig kod på 500 år gammalt universitet

Fallstudie
Endpointdetektering och respons för företagssäkerhet

"GravityZone Ultra är nästa steg i säkerhetsskyddet. EDR gör detekteringen mer exakt och ger en gedigen bakgrund om vad som händer vid slutpunkten. Detta hjälper oss att bestämma hur vi ska reagera - om vi sätter i karantän, låser eller tar bort filer."

Lance Harris

Informationssäkerhetschef, Esurance
Flerskiktad säkerhet som skyddar mot ransomware

"Efter att utpressningsprogram kunde bryta sig in i deras befintliga säkerhetslager bytte Commerce State Bank till Bitdefender, för att öka upptäckt, förenkla hantering och tillåta snabbare skalanpassning"

Commerce State Bank skyddar tillväxt med avancerad säkerhet

Bevisat cybersäkerhetsledarskap

1600+

Anställda över hela världen

Grundades 2001, kunder i 170 länder, 440 patent (och fler kommer)

400+

Hot upptäckta varje minut

180

Licensierad av världens mest erkända teknikvarumärken

Branscherkännande

Bitdefender är en erkänd ledare inom cybersäkerhet av oberoende testorganisationer, branschanalytiker och media.

CIO som läser om Bitdefender XDR Strong Performer-status i Forrester New Wave-rapporten.
Rapportera

Utsågs till ett "kundernas val" 2021 i Gartner Peer Insights "Kundens röst" för Endpoint Protection-plattformar i Nordamerika

Och Stark presterare för EPP globalt och för den medelstora företagsmarknaden

Läs mer
Rapportera

Bitdefender utnämnd till strong performer i The Forrester Wave™: Endpoint Detection and Response Providers, Q2 2022

Läs mer
Ondemand-webbinarium

Bitdefender bekräftad som ledare i den fjärde omgången av MITRE ATT&CK® Evaluations 2022

Se nu
Vitbok

Ransomware, teknisk vitbok

Läs mer