Alla produkter

Slutpunkt. Nätverk. Cloud.

Filter
  • SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG
  • ENTERPRISE BUSINESS
  • Tjänsteleverantörer
  • TILLÄGG
Produktnamn
Beskrivning

SMÅ OCH MEDELSTORA FÖRETAG

Omfattande skydd för fysiska och virtuella desktops, servrar och mobila enheter samt säkerhet och antispam för Exchange-e-postboxar - allt hanterat från en enda konsol.

Perfekt för små företag som är ute efter lätthanterad och prisvärd slutpunktssäkerhet. Det omfattar filservrar, stationära eller bärbara datorer, fysiska eller virtuella maskiner.

Designat för små företag utan IT-kunskaper till deras förfogande, som kör mellan 5 och 20 Windows-, macOS-, Android- och iOS-baserade enheter och vill förbättra säkerheten och förhindra dataförlust.

ENTERPRISE BUSINESS

Integrerat skydd, detektering, respons och riskanalys

Integrerat skydd, detektering och respons för slutpunkt, nätverk och cloud

Den här tjänsten använder dygnet runt-övervakning, tekniker distribuerade på värden och nätverkslager, avancerade analyser, hotintelligens och mänsklig expertis i incidentutredningar för att ta bort hotaktörer från kundmiljöer.

Integrerad skydds-, härdnings-, risk- och incidentanalysplattform

Nästa generations säkerhet för alla företagsslutpunkter. Erbjuds a la carte

Skydd för servrar och stationära datorer - on-premise och i cloud

Skiktad nästa generationssäkerhet för fysiska slutpunkter

Centralt hanterat skydd för företags- och mobila BYOD-enheter

Topprankad antispam, antinätfiske och antimalware för Microsoft Exchange

Nästa generations AI-drivna Sandbox med avancerad upptäckt, rapporterings- och attacksynlighet

Cloud-hotintelligens, maskininlärning och beteendeanalyser tillämpade på nätverkstrafik för att upptäcka avancerade attacker tidigt och möjliggöra effektiv hotrespons.

Genom att arbeta tillsammans ger Bitdefender och Citrix nu datacenterägare möjligheten att veta det som inte går att veta och agera på information från den här nya insiktsnivån.

Skapa en virtuell luftlucka mellan slutanvändarsystem och webben och säkerställ samtidigt att intrångsförsök vare sig kan ta sig in, eller ta sig ut ur, exekveringsmiljön i de virtualiserade webbläsarna

Dedikerad AV och slutpunktssäkerhet designad för att skydda maskiner i Amazon Web Services. Lösningen är tillgänglig med mycket effektiv, men ultralätt cloud-skydd, förbrukningsbaserad fakturering och AWS-integration som förenklar och automatiserar distribution och maskininventeringshantering.

Tjänsteleverantörer

Avancerad säkerhet för hanterade tjänsteleverantörer med enkel månadsvis användningsbaserad licensiering och en webbkonsol som skyddar alla kunder. Nästa generations-AV, justerbar maskininlärning, riskhantering, webbskydd, innehållskontroll, enhetskontroll, e-postsäkerhet, cloud sandbox, EDR hanteras alla enkelt från GravityZones fjärrkonsol.