EDR-säkerhet

Endpoint Detection and Response

Avancerad hotdetektering, fokuserad undersökning och effektiv respons. Övervakar kontinuerligt ditt nätverk för att upptäcka misstänkt aktivitet och ger dig de verktyg du behöver för att skydda mot cyberattacker.

Vad är Endpoint Detection and Response (EDR)?

Se videon "Endpoint Detection and Response (EDR): features and benefits"

Endpointdetektering och respons (EDR) är en lösning för endpointsäkerhet som kombinerar kontinuerlig övervakning i realtid och insamling av endpointdata och insikter med identifieringsfunktioner och automatiserade svarsåtgärder.

GravityZone EDR Cloud upptäcker avancerade hot som fillösa attacker, utpressningsprogram och andra nolldagshot i realtid. Dess hotanalys och molnbaserade händelseinsamlare som hela tiden övervakar slutpunkter och prioriterar säkerhetshändelser till en lista över incidenter för utredning och respons.

Den här korrelationstekniken över flera endpoints kombinerar EDRs granularitet och rika säkerhetskontext med hotvisualiseringar på organisationsnivå för att hjälpa dig fokusera utredningaroch svara mer effektivt. Genom att tillhandahålla hotvisualiseringar på organisationsnivå hjälper XEDR dig att fokusera utredningar och agera mer effektivt. 

Se mer
bästa upptäckt av skadlig kod och cyberattacker

Branschledande detektering

Förbättrad hotdetektering och synlighet som möjliggör styrkan i XDR för att skydda slutpunkter. Omfattande sökfunktioner för specifika kompromissindikatorer (IoC), MITRE ATT&CK-tekniker och andra artefakter för att upptäcka attacker i ett tidigt skede.

incidentutredning och respons

Fokuserad utredning och respons

Incidentvisualiseringar på organisationsnivå gör att du kan svara effektivt, begränsa spridningen i sidled och stoppa pågående attacker. 

EDR-säkerhet som är enkel att distribuera

Maximal effektivitet

Vår lättinstallerade agent med låg overhead säkerställer maximal effektivitet och skydd, med minimal ansträngning. För en helt hanterad lösning, uppgraderar du enkelt till Bitdefender Managed Detection and Response (MDR).

Funktioner och fördelar

Mönster
Säkerhetsinsikter

Vår avancerade riskanalysteknik undersöker inte bara slutpunkter, utan även mänskligt beteende, analyserar kontinuerligt den organisatoriska risken med hjälp av hundratals faktorer för att identifiera, prioritera och tillhandahålla vägledning om att minska användar-, nätverks- och slutpunktsrisker.

Mönster
EDR-säkerhet - bästa hotdetekteringsteknik

Bitdefender EDR upptäcker avancerade hot som fillösa attacker, utpressningsprogram och andra nolldagshot i realtid. Dess hotanalys och molnbaserade händelseinsamlare som hela tiden övervakar slutpunkter och prioriterar säkerhetshändelser till en lista över incidenter för utredning och respons.

Mönster
extended endpoint detection and response

Korrelationsteknik mellan endpoints tar hotidentifiering och synlighet för vår säkerhetslösning för endpointdetektering och respons (EDR) till en ny nivå genom att möjliggöra detektering av avancerade attacker som involverar flera endpoints i hybridinfrastrukturer (arbetsstationer, servrar eller containrar, kör olika operativsystem).

Mönster
visualisering av datasäkerhet

Omfattande bilder av motståndaraktioner, berikade med kontext och hotintelligens, belyser kritiska attackvägar och lindrar arbetsbördan för IT-personalen. Hjälper till att identifiera luckor i skydd och händelsepåverkan för att stödja efterlevnad.

Mönster
incidentutredning och respons

Bitdefender EDR ger innovativa och lättförståeliga visualiseringar med fördjupat kontext och hotintelligens som hjälper IT-personal att förstå attackvägar och identifiera luckor i skyddet. Dessa visualiseringar strömlinjeformar utredningen och responsen, vilket underlättar bördan på IT-personalen.Sandlådeanalyseraren gör att personalen automatiskt kan köra misstänkta arbetslaster i en försluten, virtuell miljö för att isolera och neutralisera misstänkta filer.

Mönster
incidenthantering

Konfigurerbara instrumentpaneler, e-postaviseringar och omfattande rapporteringsmöjligheter för både direkta och schemalagda rapporter, allt hanterat från en centraliserad konsol sparar tid och arbete åt IT-team.

Hur fungerar Bitdefender EDR?

Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) är en molnbaserad lösning som bygger på Bitdefender GravityZone XDR- plattformen. Varje EDR-agent som installeras på organisationens slutpunkter har en händelseinspelare som hela tiden övervakar slutpunkten och säkert skickar insikter och misstänkta händelsedetaljer till den centraliserade GravityZone Control Center-konsolen.

 

I kontrollcentret samlar och destillerar Bitdefenders gränssnittskorrelationsmotor slutpunktshändelser och genererar prioriterade, organisatoriska vyer över säkerhetsincidenter, vilket gör det möjligt för administratörer att snabbt utreda och reagera effektivt på hot.

Diagram över hur Bitdefender EDR-säkerhet fungerar

Är detektering och respons över endpoints tillgänglig på alla EDR-paket?

Detektering och respons över endpoints är tillgängligt i alla EDR-paket: Bitdefender EDR, GravityZone Business Security Enterprise och Bitdefender MDR.

Hur kan en organisation dra nytta av EDR om den inte har dedikerad säkerhetspersonal?

För att dra full nytta av EDR bör en organisation utan dedikerad säkerhetspersonal (som säkerhetsanalytiker) välja vår Bitdefender MDR-tjänst. Den här helt hanterade tjänsten inkluderar vår EDR-lösning såväl som säkerhetsoperationer dygnet runt som levereras från Bitdefender Security Operations Center av högutbildade hotjägare och säkerhetsexperter.

Kan jag prova innan jag köper?

Ja. Med bara några klick kan du få 1 månads gratis utvärdering.När testperioden är slut måste du köpa lösningen för fortsatt användning. 

Branscherkännande

Bitdefender är en erkänd ledare inom cybersäkerhet av oberoende testorganisationer, branschanalytiker och media.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives

Resurser

Kolla in Forrester New Wave 2022-rapporten
Rapportera

Leverantörer av endpointdetektering och respons, Q2 2022

Bitdefender utsågs till en stark aktör i The Forrester New Wave™

Läs mer
Läs mer Datablad

Endpoint Detection and Response, datablad  

Läs mer
Se Video

EDR-säkerhet: Avancerade hot och användningsfall

Se
Se Video

EDR-säkerhet: Teknisk översikt och produktdemo

Se