bästa upptäckt av skadlig kod och cyberattacker

Branschledande endpointskydd

Bitdefender EDR konsoliderar en omfattande säkerhetsteknikstack som har bevisats i stora oberoende tester ha högsta effektivitet mot avancerade ihållande hot och för att blockera de flesta attacker innan de körs.

incidentutredning och respons

Fokuserad utredning och respons

Incidentvisualiseringar på organisationsnivå gör att du kan svara effektivt, begränsa spridningen i sidled och stoppa pågående attacker.

EDR-säkerhet som är enkel att distribuera

Maximal effektivitet

Bitdefender EDR-lösningar är enkla att distribuera och med låga omkostnader och garanterar maximalt skydd med minimal ansträngning. Minska tiden som spenderas på incidentrespons och öka produktiviteten.

Vad är Endpoint Detection and Response (EDR)?

Se videon "Endpoint Detection and Response (EDR): features and benefits"

GravityZone Business Security Enterprise hjälper dig att hantera komplexa cyberattacker som involverar flera slutpunkter (arbetsstationer, servrar eller containrar). Detektering och respons över endpoints ger dig unika hotvisualiseringar på organisationsnivå så att du kan fokusera undersökningar och svara mer effektivt. Läs mer

GravityZone EDR Cloud övervakar endpoints nätverk för att upptäcka misstänkt aktivitet tidigt och ger dig de verktyg du behöver för att bekämpa cyberattacker. Hotvisualiseringar styr utredningar och maximerar förmågan att reagera direkt.

Ladda ner funktionsjämförelse

Varje EDR-agent som installeras på organisationens slutpunkter har en händelseinspelare som hela tiden övervakar slutpunkten och säkert skickar insikter och misstänkta händelsedetaljer till den centraliserade GravityZone Control Center-konsolen.

Till skillnad från GravityZone Business Security Enterprise upptäcks bara vissa funktioner (som Fileless Attack Defense, Sandbox Analysis, mm.).

Se mer
Bitdefender går samman med Horangi Cyber Security

Bitdefender utsedd till visionär

Vi är stolta över att ha utsetts till visionär i Gartner® Magic Quadrant™ för plattformar för endpointskydd 2023. Ta reda på varför Bitdefender utsågs till en visionär - läs rapporten idag! 

Funktioner och fördelar

Mönster
Säkerhetsinsikter
Mönster
EDR-säkerhet - bästa hotdetekteringsteknik
Mönster
extended endpoint detection and response
Mönster
visualisering av datasäkerhet
Mönster
incidentutredning och respons
Mönster
incidenthantering
Bitdefender går samman med Horangi Cyber Security

Bitdefender utsedd till ledare inom Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Den oberoende rapporten utvärderade toppleverantörer och hur de står sig,vilket ,bekräftar, enligt vår åsikt att Bitdefender är en global ledare inom cybersäkerhet. Rapporten noterar att Bitdefender ”skiljer sig med sitt aggressiva förebyggande tankesätt”.

Varför välja Bitdefender EDR-lösningar?

företagssäkerhet för iOS- och Android-mobilenheter

”Med GravityZones EDR-funktioner kan jag titta på alla rörliga delar av vår mångsidiga infrastruktur. Om jag ser Bitdefender blockera något kan jag fördjupa och analysera hur man förhindrar sådana försök i framtiden. Vi har haft turen att Bitdefender har hållit undan eventuella intrång.”, Dan Reynolds, IT-chef, BLDD Architects.

BLDD Architects använder GravityZone Business Security Enterprise för att tillhandahålla integrerad endpointdetektering och respons (EDR) för slutpunkter som Microsoft Windows- och macOS-arbetsstationer och servrar, VMware Horizon-datorer och VMware vSphere-servrar.

Läs hela fallstudien och se vad andra kunder åstadkommit.

Se mer

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives

Jag har antivirusprogram, varför behöver jag en EDR-lösning?

EDR-lösningar erbjuder avancerade hotdetekterings- och svarsfunktioner utöver traditionell antivirusprogramvara (AV).

Medan AV främst förhindrar känd skadlig kod, använder EDR beteendeanalys för att upptäcka sofistikerade lokala och företagsövergripande hot och ger omfattande insyn i endpointaktiviteter.

Detta möjliggör snabbare incidentrespons, kontinuerlig övervakning och stöder hotjakt och kriminalteknisk analys. Tillsammans erbjuder EDR och AV en skiktad försvarsstrategi som anpassar sig till det föränderliga hotlandskapet.

Kan jag dra nytta av EDR-verktyg om jag inte har dedikerad säkerhetspersonal?

För att dra full nytta av EDR kan en organisation utan dedikerad säkerhetspersonal (som säkerhetsanalytiker) välja vår Bitdefender MDR-tjänst.

Den här helt hanterade tjänsten inkluderar vår EDR-lösning såväl som säkerhetsoperationer dygnet runt som levereras från Bitdefender Security Operations Center av högutbildade hotjägare och säkerhetsexperter.

Är Bitdefender EDR lämplig för småföretag?

Bitdefender EDR-verktyg har ett användarvänligt gränssnitt som säkerställer enkel användning, även för små företag utan omfattande IT-resurser.

Om din organisation inte har dedikerad säkerhetspersonal kan du välja vår Bitdefender MDR-tjänst. När ditt företag växer kan vår skalbara lösning anpassas till dina växande behov och ge omfattande skydd varje steg på vägen.

Kan Bitdefender EDR integreras med befintliga säkerhetsverktyg?

Medan GravityZone Business Security Enterprise är utformat för att fungera som en enda glasruta för alla dina säkerhetsbehov, kan GravityZone EDR-incidenter och händelser vidarebefordras till olika branschstandardverktyg (Splunk, QRadar, Azure Sentinel, m.fl.). 

Kan jag prova innan jag köper?

Det finns en gratis provperiod på 1 månad tillgänglig för vår Gravity Zone Business Security Enterprise-lösning. Om du är intresserad av vår fristående GravityZone EDR Cloud-lösning, fyll i detta förfrågningsformulär så kan vi erbjuda en demo.

Ska jag lägga till XDR till min EDR-lösning?

Överväg att lägga till XDR i din EDR-lösning om din organisation arbetar i komplexa IT-miljöer som behöver enhetlig synlighet över hela nätverket (däribland molnplattformar).

XDR ger förbättrat skydd mot multivektorhot genom att korrelera data från olika källor och erbjuder automatiserade svar på incidenter, vilket minskar arbetsbelastningen för begränsad säkerhetspersonal.

Dess omfattande säkerhetsöverblick hjälper också till att uppfylla efterlevnadsstandarder och underlättar avancerad hotjakt. Läs mer om Bitdefender XDR

Kolla in Forrester New Wave 2022-rapporten
Rapportera

Bitdefender utsedd till ledare inom Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Läs mer
Läs mer Datablad

GravityZone Business Security Enterprise - Datablad

Läs mer
Läs mer Datablad

GravityZone EDR Cloud, datablad

Läs mer
Se Podcast

Macmillan Cancer Support skyddar patienternas intressen med EDR

Se