Hanterad upptäckt och respons

Managed Detection and Response (MDR)

Bitdefender MDR ser till att din organisation är säker med säkerhetsövervakning dygnet runt, avancerat attackförebyggande, upptäckt och plus avhjälpning samt riktad och riskbaserad hotjakt av ett certifierat team av säkerhetsexperter. Vi är alltid här så att du inte behöver vara det.

Bitdefender Managed Detection and Response ger dig tillgång till ett elitlag av cybersäkerhetsexperter dygnet runt. Vår tjänst stöds också av branschledande, pålitliga Bitdefender-säkerhetstekniker som GravityZone® eXtended Detection & Response (XDR).

Bitdefender MDR kombinerar endpoint-, nätverks-, moln-, identitets- och produktivitetsprogramtelemetri till användbar säkerhetsanalys, förstärkt av hotjaktsexpertisen hos ett fullt bemannat säkerhetsoperationscenter (SOC) med säkerhetsanalytiker från globala underrättelsetjänster.

Se mer

Förebyggande skydd

Säkerhetsoperationer dygnet runt – inklusive jakt på mänskliga hot, miljöbaselining och hotintelligens och analys – för att ligga före angripare och försvara din miljö.

Automatiserad respons

Stoppa attacker genom förgodkända åtgärder som utförs av SOC-analytiker. Under introduktionen och när som helst efteråt kommer vi att arbeta med dig för att definiera åtgärder vi kan vidta för att snabbt lindra incidenter utan att påverka dina team.

Expertteam

Alltid redo, mycket skickliga säkerhetsanalytiker från US Air Force, US Navy, British Intelligence och NSA samarbetar med dig som frontlinjen för ditt cyberförsvar.

MDR-säkerhetsfunktioner

Mönster

Bitdefender MDR-teamet är alltid på. Oavsett om det handlar om att övervaka dark web, analysera din miljö, identifiera hotjaktstrender eller svara på och avhjälpa attacker, är vårt team av experter i frontlinjen och skyddar ditt företag varje timme varje dag.

Mönster

På Bitdefender MDR finns hotjakt i vårt DNA. Det utgör ryggraden i vår hanterade detektions- och responstjänst, och vi hämtar proaktivt och kontinuerligt hotinformation och genomför hotjaktar för att hålla din organisation säker och ligga ett steg före.

Mönster

Du är värdefull och vi vill att du ska veta det. Det är därför vi ger dig en utsedd medarbetare i Bitdefender MDR-teamet för att hjälpa dig ombord och ta itu med eventuella frågor eller funderingar du kan ha om MDR. Din säkerhetskontoansvarige är din partner för vad du än behöver, när du behöver det.

Mönster

Bitdefender GravityZone-plattformen övervakar dina system för att avslöja misstänkt aktivitet, vilket ger den grundläggande grunden för att avvärja cyberattacker. Med Bitdefender MDR får du alla fördelar med vår prisbelönta plattform, inklusive endpointdetektering och svar, automatiserad sanering och värdbaserad brandvägg och webbkontroll. Dessutom kommer du att få samarbeta med vårt gäng säkerhetsanalytiker och forskare om hotinformation. 

Mönster

GravityZone XDR för MDR kombinerar avancerat skydd mot hot med direkt analys över endpoint, moln, identitet och nätverk, samt en omfattande säkerhetskontext för korrelation av olika aviseringar, snabb triage av incidenter, undersökning över komplexa miljöer och attackinneslutning genom automatiskt och mänskligt lett guidat svar. 

Mönster

Varumärkes- och IP-skydd är avgörande för att se till att du upprätthåller cybersäkerhet. Bitdefender MDR:s hotintelligensexperter utför specifika aktiviteter för att övervaka risker och intrång i dina företagsdata i kända arkiv som används av kriminella aktörer. Du blir varnad vid eventuell exponering och dessa upptäckter utlöser hotjakt i dina miljöer.

Operationell livscykel för Bitdefender MDR

mönster_rutnät

Förebygga

Bitdefenders MDR-tjänst kommer att härda dina system och förhindra attacker över endpoints, nätverk och molnmiljöer. Du får den expertis du behöver för att snabbt undersöka och reagera på hot.

Upptäcka

Kontinuerlig insamling av värd- och nätverkstelemetriinformation kombinerat med säkerhetsanalyser och automatisering möjliggör proaktiv och lyhörd jakt, avvikelsedetektering och undersökningar från våra utsedda säkerhetskontoansvariga.

Svara

Anpassade responsåtgärder som är skräddarsydda för dig säkerställer effektiva åtgärder för incidenthantering samtidigt som risken för avbrott i verksamheten minimeras. Automatiserade avhjälpningsåtgärder minskar även attacktiden via förgodkända åtgärder

Rapportera

Månadsrapporter ger en översikt över din MDR-tjänst, medan efterhandsrapporter ger dig information för att mäta effekten på din verksamhet. Instrumentpaneler i realtid ger analyser och insikter om säkerhetsställningen i dina miljöer. 

Grunden

Premium

Enterprise

Säkerhetsoperationer dygnet runt

green tick
green tick
green tick

Hothantering

green tick
green tick
green tick

Skräddarsydda responskataloger

green tick
green tick
green tick

Expertrekommendationer

green tick
green tick
green tick

Grundorsak och konsekvensanalys

green tick
green tick
green tick

Månatliga servicerapporter

green tick
green tick
green tick

MDR-portal

green tick
green tick
green tick

Riskbaserad hotjakt

green tick
green tick
green tick

Anpassade aviseringar

green tick
green tick
green tick

XDR-tillägg tillgängliga

green tick
green tick
green tick

Dedikerad Säkerhetskontoansvarig

green tick
green tick

Riktad hotuppsökning

green tick
green tick

Skräddarsydd hotmodellering

green tick
green tick

Prioriterad målövervakning

green tick

Varumärkes- och IP-skydd

green tick

Övervakning av Dark Web

green tick

Branscherkännande

Bitdefender är en erkänd ledare inom cybersäkerhet av oberoende testorganisationer, branschanalytiker och media.

Bitdefender MDR

"Bitdefenders MDR-team har varit lyhörda, kunniga och framgångsrika när det gäller att skydda våra värdefulla data. Vår första prioritet är att tillhandahålla toppatientvård och Bitdefender har varit framgångsrika i att stödja det under hela resan."

Mostafa Mabrouk

Corporate Information Security Manager | Magrabi sjukhus och center

Vad är XDR för MDR?

Moderna säkerhetsåtgärder förlitar sig på en kombination av kontext, expertis och intuition för att identifiera skadlig aktivitet som kan undgå dina säkerhetsverktyg.

GravityZone XDR för MDR gör det möjligt för vårt säkerhetsteam att analysera och upptäcka intrång från hela din infrastruktur med mer exakta, korrelerade identifieringar.

Detta utökar avsevärt det sammanhang som är tillgängligt för våra cyberhotjägare genom att ge en mer detaljerad förståelse för hur "normalt" ser ut i de miljöer vi skyddar. Dessutom ger sensorer våra analytiker tillgång till en rad ytterligare svarsåtgärder som borttagning av e-post och användaravstängning som gör att vi kan lyfta kontextuella svar till nästa nivå.

GravityZone XDR för MDR är nu tillgängligt genom att lägga till valfria sensorer i din MDR-tjänst: Produktivitetsapp, Identitet, Nätverk och Moln.

Varför ska jag överväga Bitdefender MDR för mitt företag?

Bitdefender MDR är en modern säkerhetsoperation, fullt bemannad av tredjepartscertifierade säkerhetsexperter som hanterar din säkerhetsteknik från upptäckt till svar. Vi fokuserar på att skydda ditt företag, så att du kan fokusera på det du vill. 

Hur hjälper Bitdefenders MDR-tjänst företag att spara resurser?

Bitdefenders on-demand, fullt bemannade säkerhetsoperationscenter (SOC) kan effektivt skalanpassas med ditt företag för att minska operativ börda och spara kostnader genom att eliminera de resurser som behövs för att bygga och underhålla en intern SOC.

Hur genereras varningar?

Data från Bitdefenders GravityZone-plattform är ihopkopplad med hotintelligens i Bitdefenders MDR-säkerhetsanalysplattform för att ge analytiker kontextualiserad information. Det här används för att generera varningar som vi undersöker i SOC.

Vilka rapporteringsverktyg kan jag förvänta mig från Bitdefender MDR?

Realtidsinformation om tillståndet för din säkerhetsverksamhet, sammanfattande rapporter med historiska trenddata och efteråtgärdsrapporter med detaljerad information om incidenter och vidtagna åtgärder ger full insyn i din miljö. 

Erbjuder ni MDR för MSP:er (Managed Service Providers)?

Ja, Bitdefender MDR hjälper MSP:er som saknar intern säkerhetsexpertis att erbjuda den högsta nivån av skydd för sina kunder. Mer information finns i databladet Bitdefender MDR for MSP Datasheet

Resurser

Datablad

Bitdefender MDR – datablad

Läs mer
Rapportera

Analytikerrapport: Gartner Market Guide för hanterade detekterings- och responstjänster, 2021

Läs mer
Video

Bitdefender presenterar experterna

Se
Lösningar i korthet

MDR Threat Intelligence

Läs mer