mdr-tjänster

Bitdefender Managed Detection and Response ger dig tillgång till ett elitlag av cybersäkerhetsexperter dygnet runt. Vår tjänst stöds också av branschledande, pålitliga Bitdefender-säkerhetstekniker som GravityZone® eXtended Detection & Response (XDR).

Bitdefender MDR kombinerar endpoint-, nätverks-, moln-, identitets- och produktivitetsprogramtelemetri till användbar säkerhetsanalys, förstärkt av hotjaktsexpertisen hos ett fullt bemannat säkerhetsoperationscenter (SOC) med säkerhetsanalytiker från globala underrättelsetjänster.

Se mer
MDR-tjänst dygnet runt

Förebyggande skydd

Säkerhetsoperationer dygnet runt – inklusive jakt på mänskliga hot, miljöbaselining och hotintelligens och analys – för att ligga före angripare och försvara din miljö.

MDR-tjänst - automatiserat svar

Automatiserad respons

Stoppa attacker genom förgodkända åtgärder som utförs av SOC-analytiker. Under introduktionen och när som helst efteråt kommer vi att arbeta med dig för att definiera åtgärder vi kan vidta för att snabbt lindra incidenter utan att påverka dina team.

MDR-tjänst - experter på cybersäkerhet

Expertteam

Alltid redo, mycket skickliga säkerhetsanalytiker från US Air Force, US Navy, British Intelligence och NSA samarbetar med dig som frontlinjen för ditt cyberförsvar.

MDR-säkerhetsfunktioner

Mönster
Övervaknings- och svarstjänster dygnet runt

Bitdefender MDR-teamet är alltid på. Oavsett om det handlar om att övervaka dark web, analysera din miljö, identifiera hotjaktstrender eller svara på och avhjälpa attacker, är vårt team av experter i frontlinjen och skyddar ditt företag varje timme varje dag.

Mönster
MDR-hotjakttjänster

På Bitdefender MDR finns hotjakt i vårt DNA. Det utgör ryggraden i vår hanterade detektions- och responstjänst, och vi hämtar proaktivt och kontinuerligt hotinformation och genomför hotjaktar för att hålla din organisation säker och ligga ett steg före.

Mönster
MDR-tjänster - dedikerat säkerhetsteam

Du är värdefull och vi vill att du ska veta det. Det är därför vi ger dig en utsedd medarbetare i Bitdefender MDR-teamet för att hjälpa dig ombord och ta itu med eventuella frågor eller funderingar du kan ha om MDR. Din säkerhetskontoansvarige är din partner för vad du än behöver, när du behöver det.

Mönster
GravityZone-plattform för MDR-tjänster

Bitdefender GravityZone-plattformen övervakar dina system för att avslöja misstänkt aktivitet, vilket ger den grundläggande grunden för att avvärja cyberattacker. Med Bitdefender MDR får du alla fördelar med vår prisbelönta plattform, inklusive endpointdetektering och svar, automatiserad sanering och värdbaserad brandvägg och webbkontroll. Dessutom kommer du att få samarbeta med vårt gäng säkerhetsanalytiker och forskare om hotinformation. 

Mönster
Utökad detekterings- och svarsteknik för MDR

GravityZone XDR för MDR kombinerar avancerat skydd mot hot med direkt analys över endpoint, moln, identitet och nätverk, samt en omfattande säkerhetskontext för korrelation av olika aviseringar, snabb triage av incidenter, undersökning över komplexa miljöer och attackinneslutning genom automatiskt och mänskligt lett guidat svar. 

Mönster
Varumärkessäkerhet

Varumärkes- och IP-skydd är avgörande för att se till att du upprätthåller cybersäkerhet. Bitdefender MDR:s hotintelligensexperter utför specifika aktiviteter för att övervaka risker och intrång i dina företagsdata i kända arkiv som används av kriminella aktörer. Du blir varnad vid eventuell exponering och dessa upptäckter utlöser hotjakt i dina miljöer.

MDR-skärmbilder

Upplev vår MDR-portal

I den här interaktiva rundturen kan du utforska olika aspekter av MDR-portalen och se exakt hur våra expertsäkerhetsanalytiker använder den för att hålla dig skyddad.

Starta demo

Operationell livscykel för Bitdefender MDR

mönster_rutnät

Förebygga

Bitdefenders MDR-tjänst kommer att härda dina system och förhindra attacker över endpoints, nätverk och molnmiljöer. Du får den expertis du behöver för att snabbt undersöka och reagera på hot.

Upptäcka

Kontinuerlig insamling av värd- och nätverkstelemetriinformation kombinerat med säkerhetsanalyser och automatisering möjliggör proaktiv och lyhörd jakt, avvikelsedetektering och undersökningar från våra utsedda säkerhetskontoansvariga.

Svara

Anpassade responsåtgärder som är skräddarsydda för dig säkerställer effektiva åtgärder för incidenthantering samtidigt som risken för avbrott i verksamheten minimeras. Automatiserade avhjälpningsåtgärder minskar även attacktiden via förgodkända åtgärder

Rapportera

Månadsrapporter ger en översikt över din MDR-tjänst, medan efterhandsrapporter ger dig information för att mäta effekten på din verksamhet. Instrumentpaneler i realtid ger analyser och insikter om säkerhetsställningen i dina miljöer. 

MDR Foundations
MDR Premium
MDR Enterprise
Säkerhetsoperationer dygnet runt
Hothantering
Anpassad avisering och expertrekommendation
Förgodkända åtgärder (PaaS)
Incidentrotorsak och effektanalys
MDR-portal
Månatliga servicerapporter
Intel-baserad hotjakt
Riktad hotuppsökning
Baslinje för säkerhet
Skräddarsydd hotmodellering
Professionella tjänster
Dedikerad Säkerhetskontoansvarig
Kvartalsvisa verksamhets- och säkerhetsgranskningar
Övervakning av Dark Web

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Bitdefender MDR

"Bitdefenders MDR-team har varit lyhörda, kunniga och framgångsrika när det gäller att skydda våra värdefulla data. Vår första prioritet är att tillhandahålla toppatientvård och Bitdefender har varit framgångsrika i att stödja det under hela resan."

Mostafa Mabrouk

Corporate Information Security Manager | Magrabi sjukhus och center

Vad är XDR för MDR?

Moderna säkerhetsåtgärder förlitar sig på en kombination av kontext, expertis och intuition för att identifiera skadlig aktivitet som kan undgå dina säkerhetsverktyg.

GravityZone XDR för MDR gör det möjligt för vårt säkerhetsteam att analysera och upptäcka intrång från hela din infrastruktur med mer exakta, korrelerade identifieringar.

Detta utökar avsevärt det sammanhang som är tillgängligt för våra cyberhotjägare genom att ge en mer detaljerad förståelse för hur "normalt" ser ut i de miljöer vi skyddar. Dessutom ger sensorer våra analytiker tillgång till en rad ytterligare svarsåtgärder som borttagning av e-post och användaravstängning som gör att vi kan lyfta kontextuella svar till nästa nivå.

GravityZone XDR för MDR är nu tillgängligt genom att lägga till valfria sensorer i din MDR-tjänst: Produktivitetsapp, Identitet, Nätverk och Moln.

Varför ska jag överväga Bitdefender MDR för mitt företag?

Bitdefender MDR är en modern säkerhetsoperation, fullt bemannad av tredjepartscertifierade säkerhetsexperter som hanterar din säkerhetsteknik från upptäckt till svar. Vi fokuserar på att skydda ditt företag, så att du kan fokusera på det du vill. 

Hur hjälper Bitdefenders MDR-tjänst företag att spara resurser?

Bitdefenders on-demand, fullt bemannade säkerhetsoperationscenter (SOC) kan effektivt skalanpassas med ditt företag för att minska operativ börda och spara kostnader genom att eliminera de resurser som behövs för att bygga och underhålla en intern SOC.

Hur genereras varningar?

Data från Bitdefenders GravityZone-plattform är ihopkopplad med hotintelligens i Bitdefenders MDR-säkerhetsanalysplattform för att ge analytiker kontextualiserad information. Det här används för att generera varningar som vi undersöker i SOC.

Vilka rapporteringsverktyg kan jag förvänta mig från Bitdefender MDR?

Realtidsinformation om tillståndet för din säkerhetsverksamhet, sammanfattande rapporter med historiska trenddata och efteråtgärdsrapporter med detaljerad information om incidenter och vidtagna åtgärder ger full insyn i din miljö. 

Erbjuder ni MDR för MSP:er (Managed Service Providers)?

Ja, Bitdefender MDR hjälper MSP:er som saknar intern säkerhetsexpertis att erbjuda den högsta nivån av skydd för sina kunder. Mer information finns i databladet Bitdefender MDR for MSP Datasheet

Bitdefender MDR-tjänst - Vitbok
Vitbok

Bitdefender MDR Insights

En hotbedömning från 2022 - och vad som väntar i 2023

Läs mer
Läs mer Datablad

Bitdefender MDR – datablad

Läs mer
Läs mer Fallstudie

Hemtjänstleverantör höjer cybersäkerhetsribban

Läs mer
Läs mer Rapportera

Forrester Landskap MDR, Q1 2023 Rapport

Läs mer