Stoppa e-postbaserade hot innan de kommer in i ditt nätverk

Se videoöversikt över GravityZone Security for Email

GravityZone Security for Email ger företag omfattande e-postsäkerhet och skydd mot kända och nya hot, däribland identitetsstöld, Business Email Compromise (BEC), CEO-bedrägeri, nätfiske, utpressningsprogram och mer.

För MSP:er hjälper fleranvändarfunktionerna, månadslicensiering och användningsrapporter att effektivisera uppgifter och leverera effektivitet.

Se mer
e-postskydd

Fullständig e-postsäkerhet

Flera skannermotorer och tekniker säkerställer hotdetektering i företagsklass som är lätt för företag av alla storlekar att implementera och hantera.

skydd mot e-postbedrägeri

Stoppar bedrägeri

Blockerar hot som inte innehåller skadlig kod, till exempel nätfiske, BEC-attacker, vd-bedrägeri och mer.

Cybersäkerhetshantering

Fullständig kontroll

Ger fullständig kontroll över e-postflödet, stöder flera e-postleverantörer och integreras sömlöst med Microsoft 365.

Funktioner och fördelar

Mönster
flerskiktad e-postsäkerhet

Flera säkerhetsmotorer använder en kombination av avancerad teknik för att upptäcka skräppost samt mer sofistikerade, riktade nätfiske- och identitetsstöldattacker.

Mönster
Komplett e-postflödessäkerhet

En kraftfull policymotor möjliggör kontroll över e-postleverans och meddelandefiltrering baserat på attribut som storlek, källa, destination, sökord och mer.

Mönster
analys av misstänkt beteende

Utnyttjar avancerad beteendeanalys som innehåller mer än 10 000 algoritmer som analyserar mer än 130 variabler som extraheras från varje e-postmeddelande, för stark hotdetektering och förebyggande.

Mönster
realtidssäkerhet

Klickskydd omskriver länkar i meddelanden och skyddar anställda i realtid genom att blockera och varna användare för skadliga länkar.

Mönster
Säkerhet för skickade e-postmeddelanden

Utgående filtrering hjälper till att kontrollera innehåll i utgående meddelanden för att förhindra IP-svartlistning.

Mönster
Fullständig kontroll

Avancerad e-postdirigering ger fullständig kontroll över e-postflödet och stöder flera e-postleverantörer, allt i en enda domän.

GravityZone Security for Email-arkitektur

Vår lösning är 100 % molnbaserad och enkel att distribuera. Vår policymotor använder flera AV-motorer, inklusive statisk sandboxning av filbilagor och erbjuder en fullständig analys av inkommande och utgående e-post med obegränsade sökordslistor.

GravityZone Security for Email-arkitektur - hur det fungerar

GravityZone Security for Email

Flerskiktad e-postsäkerhet för företag och MSP:er som skyddar över alla e-posttjänsteleverantörer.

mönster_rutnät

Advanced Threat Intelligence

oKombinerar traditionella mönstermeddelandeattribut och kännetcken som matchar med algoritmiska analyser för att leverera den ultimata hotupptäckten och skyddar nätverk mot riktade e-postattacker - med nästan inga falska positiver.

Flerskiktad skanning

Flera traditionella signatur- och beteendebaserad AV och antispam kan upptäcka alla former av skadlig kod och spam, däribland nolldagsvarianter.

Djupanalys och inspektion

En djupanalys av flerskanningsmotorer inspekterar alla aspekter av e-post, döribland storlek, innehåll, bilagor, rubriker, avsändare, mottagare och länkar, och vidtar sedan automatiskt åtgärder som att leverera, sätta i karantän, rikta om, meddela eller avvisa e-postmeddelandet.

Hantering och kontroll

o IT-administratörer har full kontroll för att anpassa hur e-post flödar in och ut ur organisationen, skapa obegränsade nyckelordslistor och använda regler för att analysera meddelanden och agera utifrån konfidentiell eller känslig information.

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Andrew Black (CIO) - berättelse om e-postsäkerhet

”Jag gillar att effektivisera, förenkla och göra saker konsekventa över hela linjen.
Så Bitdefender var ett utmärkt tillfälle att konsolidera och hantera vår slutpunkts- och e-postsäkerhet i våra fysiska och Azure-molnmiljöer från en konsol.”

 

Andrew Black

Informationschef, A-Core Concrete Specialists

Varför behöver företag e-postsäkerhet?

E-post är fortfarande den vanligaste kanalen för opportunistiska och riktade attacker, samt som en betydande källa till dataförlust. Enligt forskningen från Radicati Group kommer 94 procent av den skadliga koden via e-post.

Hur används e-post av hackare för att utföra attacker?

I de flesta fall är e-posten först med att leverera:

1. Den ursprungliga URL:en, i form av en länk till ett exploateringskit eller en nätfiskewebbplats.

2. Bilagan, i form av en dropper eller last.

3. Startpunkten för en social engineering-attack, som i fallet med BEC eller attacker som fiskar efter inloggningsuppgifter.

Är inte vanligt slutpunktsskydd tillräckligt?

E-posthot har blivit tillräckligt sofistikerade för att smita förbi detektering av traditionella tekniker för e-postsäkerhet, särskilt de som enbart förlitar sig på standardantivirus och rykte. E-posthot konvergerar även med andra hot, som kombinerar social engineering, identitetsbedrägeri, nätfiskewebbplatser, skadlig kod och exploateringar för att undvika vanliga e-postlösningar och infiltrera organisationer.

Vad är kompromettering av företags-e-post/CEO-bedrägeri?

Företags-e-postkompromettering (BEC), även kallat CEO-bedrägeri, är när en attackerare låtsas vara någon annan i e-post, oftast en företags-VD eller högre chef, för att övertyga en anställd att överföra medel till ett bakgrundskonto som kontrolleras av attackeraren eller för att lura dem att dela känsliga data med attackeraren. Den här typen av löneavledningsbedrägerier stod för 8 miljoner $ i bedrägeriförluster under 2019. 

Varför ska jag välja GravityZone Security for Email?

GravityZone Security for Email ger det bästa skyddet mot identitetsstöld och social engineering-attacker, nätfiske, skadlig kod och utpressningsprogram.

När det är integrerat med din cloud-baserade e-posttjänst, filtrerar GravityZone Security for Email din organisations e-post innan den når ut till slutpunkterna, vilket ökar sannolikheten att förhindra skadlig e-post från att nå någonsin nå nätverket redan från början.

Hur kommer jag igång med GravityZone Security for Email?

GravityZone Security for Email är tillgängligt som ett tillägg till cloud-konsolen GravityZone Ändra bara MX-poster för att rikta om ingående e-post via Bitdefenders cloud-e-postsäkerhetsservrar.

Konfigurera smarta värdar för utgående filtrering för att rikta om e-post. Mer information finns i våra installationsguider för organisationer och MSP: er.

Innehåller GravityZone Security for Email rapporteringsverktyg?

GravityZone Security for Email innehåller spamrapporter, granskningsrapporter och trendtopprapporter. Dessutom gör en rapportbyggare att administratörer kan definiera sina egna rapporter som kan sparas och exporteras.

Hur skyddar GravityZone Security for Email mot identitetsstöldattacker, spoofing och CEO-bedrägeri?

GravityZone Security for Email använder sig av nyckelsändningsmetoder för autentisering som SPF, DKIM och DMARC, i kombination med omfattande spårningslistor som kan upptäcka användarnas riktiga namn inom rubrik- och kuvertadressfält för att hjälpa till att skydda mot sofistikerade identitetsstäld- och CEO-bedrägeriattacker.

Vilka noggrannhetsnivåer för filtrering kan jag förvänta mig från GravityZone Security for Email?

GravityZone Security for Email har bevisat hög noggrannhet för virus- och spamfiltrering. Det överlägsna skydd som ges av Bitdefenders säkerhetslösningar backas upp av oberoende labbtester och bekräftas av våra kunder.  

Ändra MX-poster för att rikta om ingående e-post via Cloud Email Security-servrar.

Konfigurera smarta värdar för att rikta om utgående e-post via Cloud Email Security-servrar.

Resurser

GravityZone Security for Email - Datablad
Datablad

 Datablad (integrerat)  

Läs mer
Läs mer Datablad 

GravityZone Security for Email - Datablad MSP-säkerhet

Läs mer