Omfattande dataskydd och efterlevnad

Fullständig diskkryptering (FDE) - fullständig efterlevnad och dataskydd

GravityZone Full Disk Encryption krypterar start- och icke-startvolymer på fasta diskar, stationära och bärbara datorer och ger dig enkel fjärrhantering av krypteringsnycklarna.

Det ger centraliserad hantering av de inbyggda enhetskrypteringsmekanismerna från Windows (BitLocker) och Mac (FileVault och kommandoradsverktyget diskutil) för att säkerställa optimal kompatibilitet och prestanda.

Se mer
Cybersäkerhetsefterlevnad

Uppnå regelefterlevnad

Säkerställer att säkerhetsstandarder för data i vila uppfylls för viktiga regler som GDPR, HIPAA, PCI DSS och mer. Ger krypteringsspecifika rapporter för att bevisa överensstämmelse för revisionsändamål.

datasäkerhet

Skydda konfidentiella data

Krypterar varje slutpunkts hårddisk helt och minskar risken för oavsiktlig dataförlust eller stöld.

säkerhetshantering

Integrerad, centraliserad hantering

Lättanvänd krypteringshantering är tillgänglig från samma, centraliserade moln eller lokala konsol som du använder för dina slutpunktssäkerhetslösningar med GarvityZone.

Funktioner och fördelar

Mönster
datakryptering

GravityZone Full Disk Encryption utnyttjar de inbyggda krypteringsmekanismerna som tillhandahålls av Windows (BitLocker) och Mac (FileVault och kommandoradsverktyget diskutil) för att säkerställa kompatibilitet och prestanda. Det kommer inte att finnas någon ytterligare agent att distribuera och ingen nyckelhanteringsserver att installera. Krypteringsspecifika rapporter ger synlighet och kontroll och hjälper till att bevisa regelefterlevnad.

Mönster
centraliserad säkerhetshantering

GravityZone Control Center ger en centraliserad konsol inte bara för att skydda dina slutpunkter från skadlig programvara eller riktade attacker utan också för rapportering av överensstämmelse och återställning av krypteringsnycklar. Enkelhet och enkel hantering gör det möjligt för säkerhetspersonal att hålla fokus och arbeta mer effektivt.

Mönster
Tvingande autentisering före start

Verifiering före start förhindrar att något läses från hårddisken, till exempel operativsystemet, tills användaren har bekräftat att de har rätt lösenordsuppgifter. Det här garanterar en skyddad, manipuleringssäker miljö utanför operativsystemet som ett pålitligt autentiseringslager.

Teknik

 

GravityZone Full Disk Encryption är ett valfritt tillägg till Bitdefenders integrerade GravityZone säkerhetsplattform. Vår prisbelönta säkerhetsplattform förenar härdning, förebyggande, upptäckt, svar och tjänster för alla slutpunkter, nätverk, e-post- och molnplattformar.

 

 

GravityZone säkerhetskikt: riskanalys och härdning, förebyggande, upptäckt och respons, rapportering och integration

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
IT-chefsberättelse - Mews Partners, Mathieu Barre

"Med Full-Disk Encryption är det enkelt att hantera BitLockers krypteringsnycklar från GravityZone-konsolen. Med människor som arbetar hemifrån på grund av COVID-19 är det användbart att vi kan hantera blockering och avblockering av krypterade enheter på distans. GravityZone tillhandahåller ett viktigt lager av skydd och säkerhet för våra kunders äganderättsliga data och immateriella rättigheter som lagras på våra arbetsstationer."

Mathieu Barré

IT -chef, Mews Partners
Randy Whittens berättelse - chef för IT och drift, SambaSafety

"Bitdefender övervakar och skyddar kontinuerligt våra guldstandardapplikationer och slutpunkter och all data som flyter mellan dem,"

Randy Whitten

Chef för IT och drift, SambaSafety

Varför behöver jag GravityZone Full Disk Encryption?

GravityZone Full Disk Encryption (FDE) förhindrar obehörig åtkomst till hela hårddisken på en gång. Tusentals bärbara datorer förloras eller stjäls varje vecka. Utan fullständig diskkryptering kan den som hittar (eller stjäl) den komma åt data på hårddisken.

Varför räcker inte lösenord?

Även om lösenord kan stoppa skadliga aktörer från att logga in på enheten och använda den, är datadisken fortfarande tillgänglig för alla genom att helt enkelt ta bort enheten och installera den på en annan dator. FDE säkrar data på hårddisken, oavsett vem som har fysisk besittning.

Hur kan jag få det?

GravityZone Full Disk Encryption är en valfri tilläggsmodul till alla Bitdefenders GravityZone-lösningar för slutpunktssäkerhet. Det går att köpa online eller via någon av våra betrodda partners.

Kontakta oss för mer information.

Vilka är minimikraven?

GravityZone Full Disk Encryption-modulen använder befintliga hårdvaruresurser i din GravityZone-miljö. Ur programvaruperspektivet är kraven nästan desamma som för BitLocker, FileVault och diskutil-kommandoradsverktyget och de flesta begränsningarna avser dessa verktyg.
Mer information finns i vårt avsnitt Vanliga frågor (FAQ) för tillägget GravityZone Full Disk Encryption.

GravityZone Full Disk Encryption Datablad - pdf-fil
Datablad

GravityZone Full Disk Encryption Datablad

Läs mer