Eliminera sårbarheter med automatiserad pachning

Eliminera sårbarheten

Stärk säkerhet och minska risken för potentiella sårbarheter i programvara, operativsystem och program med automatiserad patchhantering.


Med GravityZone Patch Management-modulen kan organisationer hålla sina operativsystem och program uppdatereade och få en omfattande vy över patchstatusen över hela sin Windows-installationsbas. Den automatiserade patchingmodulen levererar uppdateringar för en organisations hela park med arbetsstaioner, fysiska servrar och virtuella servrar.

Se mer
Förhindra avancerade attacker

Förhindra avancerade attacker

Opatchade sårbarheter står för så mycket som en tredjedel av intrången.

Modulen GravityZone Patch Management ser till att operativsystem och program är uppdaterade så att du kan ligga steget före hoten.

Uppnå efterlevnad

Uppnå efterlevnad

Automatiserad patchning kan bidra till organisationens efterlevnad med viktiga datasäkerhetsföreskrifter som GDPR, HIPAA, PCI DSS och fler.

Förenklade arbetsflöden

Flexibla, förenklade arbetsflöden

Genom stöd för både automatisk och manuell patchning ger GravityZone Patch Management större flexibilitet och effektivitet för IT-team, för både lokala och fjärrmiljöer.

Mönster
Automatiska

Med den mycket flexibla processen gör GravityZone Patch Management att orgnaisationer kan utföra schemalagd skanning för saknade patchar, olika schemaläggning för säkerhets- och icke-säkerhetspatchar, särskild leverantörs-/produktpatchning och möjligheten att skjuta upp omstart för patchar som kräver omstart.

Mönster
Detaljerad patchinventering

GravityZone Patch Management ger detaljerade informationscentrerade patchar (CVE, BuletinID), snabb installation av saknade patchar och patchsvartlistning - mörjligheten att tillfälligt förhindra installation av patchar som kan bryta arbetsflöden.

Mönster
Rapportering och aviseringar

Ger full synlighet och kontroll över status på installerad/saknade/misslyckade patchar över alla slutpunkter.

Bitdefender utsedd till en ledare inom Endpoint Security

Bitdefender utsågs till en ledare i The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023, där rapporten konstaterar att "Bitdefender särskiljer sig med sitt aggressiva förebyggande tankesätt".

Hämta rapporten och läs mer:

- Hur endpoint-säkerhet utvecklas för att hantera moderna hot och utmaningar

- Varför det är viktigt att välja verktyg som prioriterar förebyggande åtgärder, utökar möjligheten att göra mer med mindre och ger en sömlös övergång till EDR och XDR

- Varför Bitdefender utsågs till en ledare och hur de 13 bästa leverantörerna står sig

Bitdefenders skiktade nästa generations plattform för slutpunktsskydd

Ej patchade operativsystem och program gör organisationer mottagliga för skadlig kod, nolldagshot och dataintrång. Med modulen GravityZone Patch Management kan organisationer hålla sina operativsystem och program uppdaterade över hela Windows-installationsbasen - inklusive arbetsstationer, fysiska servrar och virtuella servrar.

motståndskraftig verksamhet

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Esurance

”Vi utvärderade Bitdefenders lösningar för EDR och patchhantering som en pre-beta-webbplats. Bitdefenders programvaruutveckling och kundsupportteam lyssnade noga på våra förslag och vi har varit nöjda med framtida utgåvor och färdplaner. Det har varit en fantastisk upplevelse att arbeta med Bitdefender.”

Lance Harris

Informationssäkerhetschef, Esurance

Vad är pachhantering?

Patchhantering är rutinen med att granska, förstå, testa, installera och sammanjämka installationsstatus för programproduktuppdateringar. Det hjälper säkerhetsproffs att identifiera risker och sårbarheter i sina system och förbättrar stabiliteten i en organisations IT-infrastruktur.

Varför behöver jag automatiserad patchhantering?

Eftersom IT- och säkerhetsteam ofta har ont om tid, kämpar många organisationer för att hela tiden installera patchar och säkerhetsuppdateringar för alla sina operativsystem och program i tid. Optachade sårbarheter ökar risken för ett dataintrång, särskilt i ett arbeta hemifrån-scenario där medarbetarnas slutpunkter inte längre befinner sig bakom företagsklassade hårdvarusystem som är designade för att förhindra exploateringar i nätverksskiktet. Automatiserad patchhantering gör att organisationer kan ligga steget före hoten genom att säkerställa att de senaste säkerhetspatcharna och uppdateringarna alltid installeras snabbt och effektivt.

Hur får jag GravityZone Patch Management?

GravityZone Patch Management är en valfri tilläggsmodul till alla Bitdefenders GravityZone-lösningar för slutpunktssäkerhet. Det går att köpa online eller via någon av våra betrodda partners.

Kontakta oss för mer information.

Vilka är minimikraven?

Modulen GravityZone Patch Management är kompatibel med alla Microsoft Windows-operativsystem för stationära och bärbara datorer som stöds av Bitdefenders GravityZone Endpoint Security-lösningar, från och med Windows 8 och Windows Server 2012 R2.

Kontrollera systemkraven för GravityZone-säkerhetsprodukterna för slutpunkter.

Vilka leverantörer och produkter stöds?

GravityZone Patch Management stöder flera olika programvarulösningar. Kolla in denfullständiga listan över leverantörer och produkter som stöds på vår sida för företagssupport.

GravityZone Patch Management-konsol

Modulen GravityZone Patch Management hanteras från samma GravityZone-konsol som kunderna använder idag, för både GravityZone-moln- och lokala distributioner.

GravityZone Patch Management compatibility

Modulen Patch Management är kompatibel med alla Microsoft Windows Desktop och Server-operativsystem som stöds av slutpunktsskyddsprodukterna, från och med Windows 8 och Windows Server 2012 R2. Kontrollera systemkraven för GravityZone-säkerhetsprodukterna för slutpunkter.

Kolla in hela listan över leverantörer och produkter som stöds på vår dedikerade sida för företagssupport.

Datablad för Patch Management
Datablad

Datablad för GravityZone Patch Management

Läs mer
Läs mer Rapportera

Forrester Wave™ -rapporten: Endpoint Security, K4 2023

Läs mer