GravityZone Patch Management

Håll system uppdaterade och säkra med automatisk patchning.

*Tillgänglig som ett tillägg.

rabatt

Gammalt pris:
Dina besparingar:
Totalt:
Skatt ingår ej

Köp nu

Säkerhets- och icke-säkerhetspatchar

Även om nätfiske är den primära orsaken för intrång är det minst lika viktigt att hantera och patcha interna system. Analysfirman Gartner förutspår att "i slutet av 2020 kommer 99 % av de exploaterade säkerhetsbristerna fortfarande att vara de som är kända av säkerhets- och IT-proffs".

Patch Management-modulen är helt integrerad i GravityZone och gör att organisationer kan hålla operativsystem och program uppdaterade och ger en omfattande vy av patchstatusen över hela Windows-installationsbasen. Patchningsmodulen levererar uppdateringar för hela parken med arbetsstationer, fysiska servrar eller virtuella servrar.

Modulen GravityZone Patch Management innehåller flera funktioner, som on-demand-/schemalagd patchskanning, automatisk/manuell patchning eller saknad patchrapportering.

Företag som patchar sina slutpunkter stärker sin säkerhetsställning och efterlevnad med föreskrifter, men förbättrar verksamhetseffektivitet.

overview
risks

Minska riskerna för avancerade attacker

Opatchade system gör organisationerna sårbara mot dataintrång. Med modulen GravityZone Patch Management kan organisationerna se till att operativsystem och program är uppdaterade över hela Windows-installationsbasen.

achieve

Achieve compliance

Dataintegritet är nu viktigare än någonsin, särskilt i dagens kommersiella kontext. GravityZone Patch Management säkerställer att ett företag följer föreskrifter såsom GDPR, HIPAA, PCI DSS och många fler.

flexible

Flexibla och förenklade arbetsflöden

Modulen GravityZone Patch Management har stöd för både automatisk och manuell patchning, vilket ger organisationer flexibilitet och effektivitet för hela processen, var som helst - på plats eller via fjärrstyrning.

Funktioner

features

Automatisk och on-demand-patchning

Mycket flexibel process som gör det möjligt att utföra schemalagd skanning efter saknade patchar, olika schemaläggning för säkerhets- och icke-säkerhetspatchar, specifik leverantörs-/produktpatchning eller skjut upp omstart för patchar som kräver omstart.

Pachtkatalog

Ger detaljerade informationscentrerade patchar (CVE, BuletinID), snabb installation av saknade patchar och patchsvartlistning - förhindra tillfälligt installation av patchar som kan bryta arbetsflödet.

Rapportering och aviseringar

Fullständig synlighet och kontroll på slutpunktsstatus av perspektivet för installerade/saknade/misslyckade patchar.

Patchcaching

Låg påverkan på nätverkstrafik tack vare patchdistribuering från relät.

Integrerad, centraliserad hantering

GravityZone är nu en enda enhetlig Endpoint Security-plattform, inte bara för att skydda dina slutpunkter från avancerade attacker utan även för händelserespons och patchhantering.

Omfattande täckning

Patcha fysiska och virtuella Windows-servrar, Golden images, dina Windows-arbetsstationer och tredjepartsappar.

Kompatibla produkter

GravityZone Patch Management-modulen är tillgänglig som tillägg och kan läggas till ovanpå befintliga Bitdefender GravityZone Endpoint Security-produkter

elite

GravityZone Elite

Automatiserad lösning med slutpunktsskydd som integrerar avancerat förebyggande, härdning, riskhantering och attackutredningsmöjligheter, för organisationer som vill ha proaktiva skydd mot avancerade attacker och vardagshot.

ultra

GravityZone Ultra

Avancerad säkerhetsplattform för slutpunkter som i en singelagent kombinerar avancerat förebyggande, riskanalys och låg overhead-EDR för organisationer exponerade för högre cyberrisker som vill ha avancerat slutpunktsskydd, synlighet och kontroll. 

plus

GravityZone Ultra Plus

Säkerhetsplattformen eXtended Detection and Response integrerar förebyggande, upptäckt och respons för slutpunkt, nätverk och cloud. Byggd för organisationer som behöver stoppa avancerad hot oavsett var de dyker upp i miljön.

Krav

Modulen GravityZone Patch Management hanteras från samma GravityZone-konsol som kunderna använder idag, för både GravityZone cloud- och on-premises-installationer.

Modulen Patch Managementär kompatibel med alla Microsoft Windows Desktop- och Server-operativsystem som stöds av slutpunkternas säkerhetsprodukter, med början från Windows 8 och Windows Server 2012 R2. Kontrollera systemkraven för GravityZone-säkerhetsprodukterna för slutpunkter.

Kolla in den fullständiga listan över leverantörer och produkter som stöds på vår särskilda sida för företagssupport.

Har du fortfarande frågor?

Behöver du hjälp med att besluta vilken lösning som är rätt för dig? Bitdefenders försäljningsteam hjälper gärna till.