Skydda mot nätverksintrång

Datastruktur

Bitdefenders teknik är byggd för att upptäcka och svara på värdbaserade hot genom att analysera nätverkstrafiken. Det använder maskininlärning och heuristik för att analysera beteende i realtid för att korrekt hitta skadliga aktivitetr som laterala rörelser och råstyrkeförsök. Det här förbättrar synligheten och kontrollen av värdbaserade nätverkshot.

Se mer
  • Upptäck initiala åtkomsttekniker
  • Förhindra åtkomst av inloggningsuppgifter på slutpunkter
  • Blockera tillgångsupptäckt i nätverket
Upptäck nätverksattacker

Initiala åtkomsttekniker använder olika ingångsvektorer för att ta sig in i ett nätverk. Teknikerna omfattar riktat nätfiske och att exploatera svagheter på offentliga webbservrar.

Nätverksattackförsvar härdar protokoll som HTTP, SMB, RPC och analyserar nätverkstrafik för att blockera attacker som SQL-injicering, råstyrka och drive-by-nedladdningar.

Skydda känslig information

Nätverksattackförsvar förhindrar utfiltrering och skyddar känslig information från cyberbrottslingar som använder tekniker som keylogging eller dumpning av inloggningsuppgifter för att stjäla kontonamn och lösenord.  

Skydda information i ditt nätverk

Cyberbrottslingar använder upptäcktstekniker för att få kunskap om det interna nätverket. De letar efter svagheter och orienterar sig innan de bestämmer sig för vilka tillgångar de ska kompromettera.

Inbyggda operativsystemverktyg används ofta för den här informationsinsamlingstekniken efter kompromettering. Bitdefenders nätverksskydd kan snabbt hitta och stoppa dessa upptäcktsförsök.

härda endpointförsvar

Blockera lateral rörelse

Cyberbrottslingar rör sig lateralt för att invadera och styra fjärrsystem på ett nätverk. Efter tillgångsupptäckt försöker attackerarna att antingen sprida infektionen eller skaffa sig utökade privilegier. Fienden kan även installera anpassade verktyg med hjälp av legitima inloggningsuppgifter med inbyggda nätverks- och operativsystemsverktyg. Vår patenterade teknik kan härda slutpunktsförsvar genom att tillhandahålla ytterligare ett lager säkerhet.  

Skydda känslig information

Ökat skydd mot kriminella programvaror

Kriminella programvaror är inte ett rent tekniskt hot utan mer en socioteknisk affär, som sprids för ekonomisk vinning. Cyberbrottslingar stjäl transaktionsdata som personnummer, telefonnummer, personliga adreser, medicinska journaler, mm. Bitdefenders nätverksskydd uppnår fullständig synlighet för att upptäcka tekniker som lurar säkerhetsmekanismer för att stoppa cyberbrottslingar från att missbruka känslig information.  

Säkra ditt nätverk med GravityZone Business Security

GravityZone Business Security

En resurseffektiv säkerhetslösning som ger hög prestanda och skydd samtidigt som den levererar centraliserad hantering, enkel distribution och friheten att välja mellan ett moln eller en lokal hanteringskonsol på plats.

Nätverksenhetsskydd i företagsklass med GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Skyddar din organisation från sofistikerade cyberattacker som Advanced Persistent Threats (APT) och utpressningsprogram med mer än 30 skikt av maskininlärningsdriven säkerhetsteknik.

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
GravityZones nätverksattackförsvar - berättelse

”Vi har minskat tiden som ägnas åt att svara på cyberattacker med nästan 94 %. Det betyder att vi har tid att arbeta med projekt som mer direkt hjälper verksamheten. ”

Matt Ulrich

Speedway Motorsports, Inc.

Resurser

Teknisk sammanfattning om GravityZones nätverksskydd
Teknisk sammanfattning

Teknisk översikt: Nätverksskydd

Läs mer
Läs mer Teknisk sammanfattning

Läsning som stöds 

Läs mer
Se Video

Förklaring av nätverksattackförsvar Q4-2020

Se