Förebyggande utredningsverktyg

Upptäck dolda programvaruhot


Sandbox Analyzer, byggd av interna maskininlärnings- och beteendemässiga heuristiska modeller, är ett kraftfullt utredningsverktyg som används tillsammans med Endpoint Detection and Response (EDR) för att förbättra en organisations försvar mot dolda sofistikerade hot. Det fungerar som en källa för validering för att ge ökad synlighet och fokuserad undersökning samtidigt som man optimerar effektiva hotbegränsningar.

Misstänkta filer analyseras på djupet genom att detonera nyttolaster i Bitdefenders molnplattform eller i en säker kundmiljö. Vår sandlådeteknik observerar skadligt beteende genom att simulera ett "verkligt mål" så att skadlig programvara fungerar som det skulle i verkligheten. Efter analys vidtas lämpliga åtgärder för att effektivt neutralisera hotet.

Se mer
  • Fokuserad utredning
  • Upprätthålla efterlevnad och ingtegritet
  • Automatiserat, konsoliderat och skalbart
identifiera hot med Sandbox Analyzer innan de påverkar dina enheter

Sandbox Analyzer i kombination med EDR ger ett ökat värde till en organisations förmåga att effektivt upptäcka hot innan de hinner utlösas.

När ett hot har upptäckts kan säkerhetsteam använda avancerade visualiseringsgrafer och sandlåderapport som ger fullständig insyn i grundorsaken och det särskilda beteendet för den skadliga koden.

förhindra säkerhetsintrång

Kundkänslig information hålls säker inom företagsnätverket. Sandbox Analyzer är byggt på Bitdefenders egenutvecklade teknik och övervakar och upptäcker effektivt nolldagsattacker och andra hot genom en rad skannermotorer, vilket säkerställer att kunderna förblir säkra och konsekventa.

Sandbox Analyzer on-premises erbjuder fullständig kontroll, kunderna kan skicka filer till en säker virtuell miljö utan att oroa sig för dataläckage.

automatiserad säkerhet och insikter

Sandbox Analyzer optimerar avsevärt kostnaderna och förbättrar avkastning på investering (ROI) för företag. Den integreras sömlöst med befintliga Bitdefender-distributioner för att säkerställa omfattande, automatiserad säkerhet på alla slutpunkter i kundinfrastrukturen.

kraftfulla AI-analyser för att skydda mot APT:er

Intelligent och kraftfull AI

Bitdefender Sandbox Analyzer har toppmodern maskininlärning, neurala nätverk och beteendeanalys för att säkerställa snabb och exakt inneslutning. Verktyget är mycket effektivt för att upptäcka skadlig programvara, avancerade beständiga hot (APT) och skadliga webbadresser, vilket ger insikt i nya hot och hjälper till att minska risker.  

sandboxning av skadlig kod över endpoints och nätverk

Förbättrad multivektorsäkerhet

Sandboxning av skadlig programvara stärker företagets säkerhet över viktiga arbetsflöden och användningsfall längs attackvektorerna där företaget utsätts för risker via nedladdning av webbfiler, e-postbilagor och nätverksfilöverföringar.  Sandbox Analyzer övervakar ett stort antal filtyper eller undanhåller dem från användaren i avvaktan på sandlådeutlåtandet.  

GravityZone sandlådeaktiviteter visualisering och rapportering

Detaljerad visualisering och rapportering

Sandbox Analyzer har en unik omfattande och elegant visualiseringstabell som ger en fullständig bild av varje upptäckt och dess underliggande sammanhang. Den kan lära sig hotbeteende och ge en tidslinjevisning av de ändringar det försöker göra i systemet, träddiagram och till och med en skärmdump av meddelandet eller fel som användaren ser när det är infekterat – till exempel en notering från ett utpressningsprogram.  

filfiltreringsanalys i en sandlådemiljö

Automatisk inlämning

Tekniken pekar ut misstänkta filer och eliminerar redundant skanning, vilket säkerställer att endast okända, relevanta filer skickas in för analys. Automatisk inlämning av filer aktiveras av de inbyggda nätverkssensorerna, ICAP-protokollstöd och genom integrationen med GravityZone™

Skaffa Sandbox Analyzer med GravityZone Business Security Premium

GravityZone Business Security Premium

Skyddar din organisation från sofistikerade cyberattacker som Advanced Persistent Threats (APT) och utpressningsprogram med mer än 30 skikt av maskininlärningsdriven säkerhetsteknik.

Sanbox Analyzer integrerad i GravityZone Business Security Enterprise

GravityZone Business Security Enterprise

Det ultimata inom avancerat skydd, upptäckt, respons och riskanalys. Utformad för att hantera hela hotlivscykeln. Business Security Enterprise minimerar slutpunktens attackyta och maximerar angriparens frustration.

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
GravityZone Sandbox Analyzer-modul - berättelse

"Med hjälp av attackutedning och analys varnar Bitdefender oss omedelbart om det finns ett problem att undersöka och använder automatisering för att lösa problem när de händer."

Thomas Reichssöllner

IT -chef, Tauernklinikum
GravityZone

“GravityZone har en anmärkningsvärd effekt när det gäller att blockera skadlig kod. Det har haft en framgångsgrad på 100 procent och hjälper till att minska klyftan när det gäller att hantera fillös skadlig kod, vilket är en kategori som växer snabbt. Sandbox Analyzer kommer också att ge oss ett starkt försvar mot nolldagshot.”

Josh Gilliland

Government Employees Health Association (GEHA) säkerhetsgruppschef
Teknisk sammanfattning

Sandbox Analyzer

Läs mer
Se Video

Bitdefender Sandbox Analyzer - Demo av attackscenario

Se
Läs mer Blog

Bitdefender utökar arbetsflöden och användningsfall för sandlådor med implementering på plats

Läs mer