Hantera cyberrisk inom energi och samhällsservice

skydd mot verksamhetscyberhot

Förhindra skadlig programvara och ransomwareattacker

Håll hela ditt nätverk och dina tillgångar skyddade från infektioner med skadlig programvara och utbrott av ransomware med Bitdefenders adaptiva skydd och kontinuerliga riskbedömning. Skydda din kritiska infrastruktur med verktyg och energicybersäkerhetslösningar som använder miljarder dagliga hotfrågor från hundratals miljoner sensorer över hela världen för att förhindra att hot kringgår säkerhetsskikten.

enhetligt endpointsäkerhet och analys

Samla ihop och öka endpointsäkerhet

Räkna med en enda konsollösning som möjliggör förebyggande, upptäckt, respons och riskanalys för attacker som riktar sig mot dina endpoints. Utrusta ditt team med branschledande synlighet före och efter kompromisser, grundorsaksanalys, utredning, hotjakt och saneringsverktyg. Dessutom identifierar Bitdefender riskabla användaråtgärder så att du kan härda sårbara endpoints och ge förebyggande utbildning.

Cybersäkerhetslösningar för allmännyttiga företag

Få synlighet och sammanhang i hela systemet

Hantering av säkerhetsrisker inom olje- och gassektorn och andra infrastrukturer för elnät kräver full systemsynlighet och kontroll. Använd Bitdefenders organisationsomfattande riskinstrument för att bedöma program- och användargenererade sårbarheter, få åtkomst till kontext för IoC:er och MITER-attacktekniker och markera kritiska attackvägar. Minska attackytan med kontinuerliga riskbedömningar som utökar ditt perspektiv och vägleder ditt team.

Integrerad cybersäkerhet för energi och samhällsservice

  • Säkerhetsluckor
  • IT-överbelastning
  • För många sårbarheter
Säkerhetsluckor

Modernisera din cybersäkerhetskonfiguration

Ersätt dyra äldre lösningar som underpresterar när det gäller detektering och respons och kraschar dina endpoints. Bitdefender eliminerar inkonsekventa uppdateringar och täcker alla tillgångar, inklusive arbetsstationer, servrar, virtuella maskiner, CAD, ERP och annan programvara. Med en integrerad säkerhetsstack har du omedelbart intrångssvar, kontinuerlig riskbedömning, effektiva uppdateringar och adaptivt skydd.

IT-överbelastning

Effektivisera arbetsflöden och optimera skyddet

När komplexa säkerhetsuppgifter och förfrågningar tar för mycket tid blir allt ledande. Med för många överlappande säkerhetsverktyg och tidskrävande hantering ökar ineffektiviteten. Bitdefenders enda konsol effektiviserar hanteringen och frigör högre personal för strategiska projekt. Gör det enkelt för ditt team att implementera ytterligare härdningsskikt för maximalt skydd utan extra personal.

För många sårbarheter

En heltäckande, end-to-end-strategi

När driftstopp kan lämna dina kunder utan energi, bränsle eller värme behöver du en pålitlig riskreducering som täcker allt. Bitdefender möjliggör större härdning med mer än 30 adaptiva lager som automatiskt stoppar 99 % av attackerna. Lägg till möjligheten att innehålla hot och justerbar maskininlärning och du har oöverträffat skydd som hjälper dig att hålla jämna steg med cybersäkerhet för olje- och gasstandarder.

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Christopher Shelton- Bitdefender-berättelse

GravityZones skiktade säkerhet tillför så mycket värde eftersom den hanterar antivirus, antimalware, brandvägg och maskininlärning allt i en lösning. Med molnportalen är det enkelt att se allt och selektivt blockera och avblockera webbplatser efter avdelning och ställa in anpassade brandväggspolicyer."

Christopher Shelton

IT -chef, Advanced Cabling Systems

Resurser

Lösningssammanfattning - energi och allmännytta
Lösningar i korthet

Stoppa fillösa attacker före exekvering - lösningsbrief

Läs mer
Läs mer Lösningar i korthet

Lösning för uutpressningsprogran - brief

Läs mer
Läs mer Rapportera

Konfigurationsriskanalysens framväxande tid

Läs mer
Läs mer Datablad

GravityZone Business Security Enterprise

Läs mer