Marknadsledande endpointsäkerhet

endpointsäkerhetsprogramvara för industrisektorn

Omfattar alla endpoints i nätverket

Säkra tillgångar på alla platser med adaptiv säkerhet som stoppar 99 % av attackerna. Bitdefender integrerar endpointskydd, upptäckt, respons och riskanalys för fysiska och virtualiserade resurser. Dessutom skyddar det mot företagse-postkomprometterande (BEC) och e-post med nätfiske. Nu kan du härda och smidigt hantera tillgångar samtidigt som du tar itu med det mänskliga skiktet med riskabelt beteende och identifiering och utbildning.

Dedikerad cybersäkerhet och automatisering för industrisektorn

Reagera snabbare, skydda smartare

Öka synligheten för blockerade hot och förbättra utredningseffektiviteten. Bitdefenders molnbaserade konsol möjliggör snabba svar med större noggrannhet. Granulära fördjupningsalternativ ger sammanhang och användbara korrelationer för att påskynda beslutsfattande och åtgärder. Automatisk korrigering och kryptering på hela disken gör administrationen enklare medan HyperDetect använder maskininlärning för att upptäcka avancerade, smygande attacker.

Skalbara cybersäkerhetslösningar för tillverkning

Skalanpassa utan komplexitet

Få integrerade tillverkningssäkerhetslösningar som växer med dig. Bitdefenders lösningar hjälper dig att hålla antalet verktyg och manuella skript du kör till ett minimum samtidigt som de tar hand om hela hotcykeln. Minska kostnader och komplexitet, undvik överlappning och skalanpassa utan problem. Bitdefender håller ditt team fokuserat på högpresterande säkerhets- och efterlevnadsprioriteringar.

Skydd mot industriella cyberattacker

  • Prestationsminskning
  • Onödig komplexitet
  • Otillräcklig synlighet
Förhindra arbetsstörningar på grund av cyberattacker

Undvik arbetsflödestörningar

Ge ditt team verktyg för att snabbt och exakt reagera på hot. Undvik prestandaproblem som gör arbetsstationer långsamma och orsakar onödiga uppgraderingar. Se till att allt fungerar genom att minska falska positiver som stör arbetsflöden och belastar IT-personalen. Förlita dig på Bitdefenders adaptiva, skiktade skydd som utnyttjar 30 miljarder dagliga hotfrågor för att stoppa 99 % av attackerna.

Förenklade säkerhetslösningar

Förenkla end-to-end-skydd

Håll din programvara och utrustning säker med en enda lösning som eliminerar luckor i skyddet. Med Bitdefender slipper du det manuella arbetet med att knyta ihop punktlösningar och minska utmaningarna för endpointprestanda som följer vid användning av för många separata säkerhetsverktyg.

Granulär synlighet och rapportering om cybersäkerhetsincidenter

Se mer tydligt på varje nivå

Effektivisera incidentundersökningar med granulär synlighet och robust rapportering. Den enhetliga Bitdefender-konsolen gör det enkelt att gå in i frågor och snabbt förstå vad som hände – och varför – för att initiera omedelbar respons. Och med lättanvänd rapportering tillhandahåller högsta ledningen snabbare insikter och har alltid ett dataavtryck för efterlevnad som går att granska.

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Energizer Holding - berättelse från kund inom tillverkningssektorn

"Vi behöver inte oroa oss för uppblåsta marknadsföringsuttalanden från Bitdefender. De levererar på sitt löfte om att undvika skadlig kod, ransomware och avancerade beständiga hot."

Craig Rodenberg, informationssäkerhetsarkitekt

Energizer Holdings, Inc.
IRSAP - berättelse från kund inom tillverkningssektorn

"När vi ser något misstänkt kan vi isolera och säkert testa filen med Bitdefender Sandbox Analyzer. Genom testningen lär vi oss om potentiella risker och vad vi ska se upp med."

Marco Broetto, IT-chef och SAP-projektledare

Irsap
Marchesini Group - berättelse från kund inom tillverkningssektorn

"Eftersom GravityZone har skyddat vår miljö så väl och automatiserat manuella uppgifter, lägger vi cirka 20-30 procent mindre tid på säkerhetsadministration. Vi har gått från hundratals falska positiver varje vecka till att inte ha en enda falsk positiv på ett år."

Maurizio Bertasi, IT-chef

Marchesini Group
INglass S.p.A. - berättelse från kund inom tillverkningssektorn

"Med Bitdefenders endpointriskanalys kan vi bedöma effektiviteten av säkerhetsprestanda och åtgärda och härda eventuella endpoints där vi ser högre risk. Vi använder det också för att generera rapporter om säkerhetseffektivitet för högsta ledningen."

Davide Gastaldon, cybersäkerhetschef

INglass S.p.A.

Resurser

Läs GravityZone Business Security Enterprise produktdatablad
Datablad

GravityZone Business Security Enterprise

Läs mer
Läs mer blogginlägg

MITRE Engenuity ATT&CK® UTVÄRDERINGAR

Läs mer
Läs mer blogginlägg

Så här ligger du steget före ransomware

Läs mer
Läs mer Rapportera

Forrester-rapport SAS 2021

Läs mer