Cybersäkerhetslösningar för myndigheter

enhetlig cybersäkerhetslösning för offentlig sektor

En lösning, omfattande täckning

Skydda komplexa infrastrukturer samtidigt som du har full kontroll över data och följer strikta regler. Med Bitdefender kan du skydda arbetsstationer, virtuella skrivbord, fysiska och virtuella servrar och molnarbetslaster med en enda lösning som hanteras från en molnbaserad eller lokal konsol.

Säkerhetsautomatisering för statlig och offentlig sektor

Automatisera för större effektivitet

Ge dina medarbetare tiden tillbaka. Med automatiserad distribution kan du installera Bitdefender på distans med några klick från mittkonsolen medan enkel administration minskar den driftsansträngning som krävs för att hålla din miljö helt skyddad. Dessutom kan du få hjälp från Bitdefender Professional Services för att planera, designa, distribuera och konfigurera våra lösningar för maximal nytta.

fullständigt skydd mot nya och framväxande cyberhot

Ligg steget före nya hot

Håll dig uppdaterad om misstänkta aktiviteter och utöka synligheten med Bitdefenders avancerade skydd. Den skiktade förebyggande och upptäcktstekniken är utformad för att automatiskt stoppa komplexa attacker som ransomware eller nolldagsexploateringar och skadlig kod.

Skydda den offentliga sektorn

  • Systemprestanda
  • IT-begränsningar
  • Fragmenterad synlighet
Systemprestanda

Öka skydd och prestanda

Förhindra attacker och sårbarheter utan att hindra systemprestanda eller belasta IT-personal. Bitdefender-enhet och efterlevnadsskanningar sker sömlöst för att skydda system i realtid. Förutom att förbättra användarproduktiviteten minskar Bitdefender IT-arbetsbelastningen genom att minimera behovet av att reparera drabbade system och återställa data.

IT-begränsningar

Möjliggör IT-effektivitet

Avlasta trycket på IT-team med en robust cybersäkerhetslösning som effektiviserar skyddet. Bitdefender automatiserar uppdateringar och eliminerar behovet av överlappande lösningar. Med certifierade funktioner har ditt team härdning i flera skikt över alla endpoints till hands. Och med en enkel, lättanvänd konsol är administration, efterlevnad, utredningar och distributioner rena barnleken.

Fragmenterad synlighet

Öka insikterna för hela organisationen

Få tillgång till omfattande mätvärden om säkerhetsprestanda, attacker med skadlig kod, blockerade incidenter och nätverkskänslighet. Öka förtroendet för din organisations säkerhet i alla endpoints med den lättanvända, organisationsomfattande riskpanelen. Bitdefender ger dig möjlighet att snabbt utvärdera prioriterade frågor som felkonfigurationer och användargenererade sårbarheter för optimalt skydd.

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Barnsley Metropolitan Borough Council

Det verkar inte finnas något som Bitdefender inte kan hantera. Det blockerar bara hoten och

dödar dem – om och om igen. Det är ovärderligt att veta att vi är så väl skyddade. Steve Furniss, teknisk specialist på IKT, Barnsley Council

Barnsley Metropolitan Borough Council

Produkter

Vissa produkter ställer stora krav på användarens processor för att övervaka aktiviteter, vilket bara gör att saker går långsamt. GravityZones lättviktslösning vid endpoint gör inte alls det. Det är anmärkningsvärt smidigt och enkelt. Seniorsäkerhetsanalytiker.

Större stad i USA

Resurser

Ransomware
blogginlägg

Så här ligger du steget före ransomware

Läs mer
Läs mer blogginlägg

Mitre 2021

Läs mer
Läs mer report, gated

Forrester-rapport SAS 2021

Läs mer
Läs mer pressmeddelande

Radicati APT 2021, rapport

Läs mer