Ransomware-skydd för detaljhandel

POS-säkerhet och betalningsskydd

Håll igång detaljhandelsverksamheten

Ransomwarehotet ökar dramatiskt. Bitdefender skyddar alla enheter i ditt nätverk – från arbetsstationer och POS till servrar för att hålla din organisation säker från ransomwareattacker och dina dörrar öppna, oavsett om det är online eller fysiskt. Säkerhet behöver inte komma på bekostnad av IT-effektivitet. Genom att stänga säkerhetsluckor och göra det enkelt att prioritera och utföra effektiva åtgärder, ger Bitdefender kraftfullt skydd utan prestandaförlust eller IT-överbelastning.

detaljhandelsföretag och kundskydd

Se klart. Agera beslutsamt.

Förmågan att se och reagera snabbt på attacker är kritisk. Utöka synligheten för hela din verksamhet och förbättra utredningseffektiviteten. Bitdefender hanterar 30 miljarder dagliga hotfrågor från hundratals miljoner sensorer över hela världen för att leverera djupare intelligens för starkare skydd och mer proaktivt beslutsfattande. Med ett enastående perspektiv över hela attack-kill-kedjan har du den insikt du behöver för att din datasäkerhet för detaljhandeln alltid ska vara på topp.

 

end-to-end-detaljhandelslösningar och programvara för cybersäkerhet

Öka noggrannheten och effektiviteten

Utnyttja robusta säkerhetslager och automatisering för att minska falska positiver och spara tid. Med en låg total ägandekostnad och flexibel licensiering ger Bitdefender betydande besparingar och skalbarhet. Dessutom, med möjligheten att aktivera härdningsmoduler och tilldela policyer från en enda konsol, kan du optimera säkerhetsflöden och förhindra försvagande utbrott som ransomware.

Säkerhet för detaljhandel och e-handel

  • Transaktionsförseningar
  • Komplicerad efterlevnad
  • Escalating Threats
Optimera detaljhandelssäkerhet

Förhindra försäljningsfördröjning

Behåll produktiviteten för din personal i butiken med effektiva skanningar och undvik belasta IT-team genom att minimera falska positiver. Bitdefenders skiktade säkerhet stoppar 99 % av attackerna – däribland ransomware – för att nästan eliminera avbrott och förhindra långsamma databaser. Med automatisering för ökad effektivitet och ökat hotperspektiv kan du skydda försäljningen när volymskalor och infrastruktur i leveranskedjan växer i komplexitet.

säkerhetsefterlevnadslösning för detaljhandeln

Effektivisera efterlevnaden av global rapportering    

Gör det lättare att uppfylla strikta sektorsregelverk som GDPR eller få din PCI DSS-certifiering med marknadsledande säkerhet. Bitdefender tillhandahåller integrerad, omfattande rapportering som automatiserar bevisinsamling i hela din miljö. När endpoint- och policyuppdateringar är inställda på autopilot innebär det minimal ansträngning att uppfylla de senaste lagkraven.

ökat cybersäkerhetsskydd

Proaktivt stänga säkerhetsluckor    

Maximera säkerhetsprestanda på alla nivåer med över 30 anpassningsbara skikt som stoppar 99 % av attackerna. Bitdefenders patchhantering täcker hela din infrastruktur, däribland POS-programvara från tredje part, som kan vara målet för attacker i leveranskedjan. Och med Bitdefender-hanterade tjänster har du ett team av globala säkerhetsexperter inriktade på ditt företag dygnet runt, året runt, för att hjälpa dig att ligga före angripare och förhindra utbrott av ransomware.

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
IT-säkerhetsansvarig - kundberättelse

"Bitdefender upptäcker regelbundet skadlig kod och blockerar den automatiskt. Rapporterna ger oss många insikter som hjälper oss att lära oss mer om potentiella hot och hur vi ska reagera i framtiden."

Louis

Sascha Neuhaus, IT-säkerhetsansvarig
Nätverkschef - kundberättelse

"Bitdefender har inte bara minskat bördan på IT, utan våra användares upplevelse har blivit mycket bättre. Innan tog det en vecka att rensa och ombilda infekterade arbetsstationer, så deras arbete stördes. Nu märker våra användare knappt att det är i bakgrunden och gör jobbet."

U.S. Furniture Designer

Nätverksansvarig

Resurser

antiransomware-lösningar för detaljhandeln
Blog

Så här ligger du steget före ransomware

Läs mer
Läs mer Datablad

Managed Detection and Response

Läs mer
Läs mer Blog

MITRE Engenuity ATT&CK® UTVÄRDERINGAR

Läs mer
Läs mer Rapportera

Forrester-rapport SAS 2021

Läs mer