Säkerhetslösningar i tekniksektorn

skydda datakonfidentialitet

Skydda säkert mot hot

Utvärdera, prioritera och hantera risker för att förhindra cyberhot som riktar sig mot endpoint-sårbarheter. Bitdefenders skiktade, marknadsledande säkerhetsteknik blockerar sofistikerade hot med moln och lokalt infrastrukturskydd. Från exploateringar på kärnnivå och rootkits till intrångsförsök, du är hela tiden täckt. Med Bitdefender kan du hålla dina interna säkerhetsteam engagerade och motiverade med proaktiv hotjakt och grundorsaksanalys medan Bitdefender automatiserar kärnfunktionerna för att hålla systemen säkra. För extra 24x7-täckning kan du använda Bitdefenders hanterade detekterings- och responstjänster (MDR).

optimerade cybersäkerhetsresurser

Få ut det mesta av dina resurser

Frigör din säkerhetspersonal med förenklade distributions- och säkerhetsåtgärder, skapa policyer, distribuera endpoints, höja incidenter, extrahera och granska rapporter. Den praktiska Bitdefender-konsolen gör det enkelt att delegera uppgifter och maximera säkerheten för din molnarbetslast. Dessutom använder Bitdefender minimala infrastrukturresurser och kör systemskanningar snabbare utan att märka påverkan på användarens produktivitet.

företagscybersäkerhetsprogram

Utnyttja cybersäkerhetsexpertis

 

 

Utöka ditt teams säkerhetsexpertis med Bitdefender-tjänster och support. Våra professionella tjänster tillhandahåller expertplanering, design och konfiguration. Bitdefenders e-learning-alternativ gör det enkelt att utbilda dina team. Och med hanterade detekterings- och responstjänster (MDR) får du hela hotjaktskompetensen hos ett säkerhetsoperationscenter bemannat med erfarna analytiker. Det är uppmärksamhet dygnet runt, året runt, som ser till att du ligger steget före angriparna.

Ligg steget före cyberattackerna

  • IT-belastning
  • Begränsad synlighet
  • Hänga med
Kraftfulla programvaruverktyg för cybersäkerhet

Spara tid genom att förenkla administrationen

Ge ditt IT-team möjlighet att centralt hantera alla dina miljöer och endpoints från en enda konsol. Gör det enklare att tillämpa policyer konsekvent och förenkla rapporteringen för att identifiera rotorsaker snabbare och lösa problem mer effektivt. Bitdefender automatiserar de flesta säkerhetsadministrativa uppgifter och gör datatillgång otroligt effektiv.

Förbättrad synlighet och prestanda

Förbättra säkerheten och minska prestandapåverkan

Förenkla åtkomst till säkerhetsrelaterade data och prestandamätvärden. Bitdefender minskar prestandasänkningar i samband med säkerhetsskanningar och gör det lätt att komma till skanningsloggar och karantänrapporter. Med omfattande mätvärden om attacker mot skadlig kod, intrång, blockerade incidenter och bredare infrastrukturrespons kan ditt team höja effekten av deras arbete.

Hänga med

Öka förtroendet för ditt skydd

Hantera skydd för utökade attackytor och mot aggressiva hot med en cybersäkerhetslösning som blir bättre och bättre. Bitdefender hanterar miljarder dagliga hotfrågor från miljontals sensorer över hela världen för att skydda din organisation över alla endpoints och platser. Från virtualiserade miljöer till äldre system använder Bitdefender marknadsledande intelligens för att stoppa ransomware, attacker i leveranskedjan och andra destruktiva hot.

Cybersäkerhetslösningarna som tekniksektorn behöver

Moln- och serversäkerhetslösning för företag inom tekniksektorn

Moln- och serversäkerhet

Säkra molnarbetslaster var som helst med högpresterande, plattformsagnostisk säkerhet byggd för dynamiska molnmiljöer.

GravityZone Business Security Enterprise - dedikerad plattform för medelstora företag inom teknik

GravityZone Business Security Enterprise

Få den högsta nivån av förebyggande, utökad upptäckt och respons (korrelation mellan gränspunkter) med säkerhetshändelser och incidentinsyn.

Hanterade detekterings- och responstjänster till GravityZone Business Security Premium - dedikerade plattformsföretag inom teknikindustrin

Hanterade upptäckts- och responstjänster

Förlita dig på global intelligens och experthotjägare för övervakning dygnet runt, upptäckt och förebyggande, plus automatiserad avhjälpning.

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2024
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
Citrix - teknikkundberättelse

"Bitdefender har blockerat försök att infiltrera vår infrastruktur med 100 procent framgång. Det som är farligast är det okända. Bitdefender håller oss, genom sin ständigt utvecklande teknik, skyddade från de hot vi inte ens är medvetna om. Det hjälper till att hålla våra system låsta."

John Carver

Chef, Försäljning, Citrix
Mentor - teknikkundberättelse

"Eftersom GravityZone har lättat bördan på våra servrar så mycket, har supportärenden om prestanda praktiskt taget försvunnit. När de ibland kommer in spårar vi inte längre grundorsaken till säkerhet. Det här ger en bättre användar- och administratörsupplevelse."

Brian Alexander

Systemarkitekt, Mentor
Brian Alexander

"GravityZone ger oss ett holistiskt synsätt och fördjupade insikter. Vi kan verifiera att allt är krypterat och har de senaste definitionerna mot skadlig kod. Den centraliserade vyn över våra 8 000 virtuella servrar och fysiska enheter som sträcker sig över tusentals miles är oerhört värdefull."

Dan Leming

IT -chef, slutanvändartjänster, Tyler Technologies
SeSa - - teknikkundberättelse

”Sedan vi installerade GravityZone har vi inte sett en enda lyckad attack. Även när nolldagsattacker inträffar, som inte har signaturer, analyserar GravityZone beteendet och blockerar skadlig programvara nästan omedelbart."

Alberto Santini

Informationssäkerhetschef, SeSa

Resurser

GravityZone Business Security Premium Datablad
Datablad

GravityZone Business Security Premium Datablad

Lär dig mer
Lär dig mer Datablad

Hanterad detektering och respons - datablad

Lär dig mer
Lär dig mer Blog

Två vägar till framgångsrikt säkerhetsförsvar

Lär dig mer
Lär dig mer Lösningar i korthet

Ransomwareförebyggande och begränsning med Bitdefender GravityZone

Lär dig mer