Avancerat attackskydd för MSP:er

advanced attack prevention for MSPs

GravityZone Cloud MSP Security är en flerskiktad säkerhetslösning som utnyttjar en omfattande uppsättning av systemhärdning, hotförebyggande och detekteringstekniker samt maskininlärning och beteendeanalys för att tillhandahålla avancerat attackskydd. Det gör att MSP:er kan maximera fjärrarbetsskydd, bygga upp motståndskraft mot sofistikerade utpressningsattacker och intrång och öka vinsten.

Se mer
Lösenord

Mest effektiva attackskyddet

Kontinuerligt rankad som nr 1st i oberoende tester som AV-Comparatives, AV-TEST och MITRE.

 

Få cybersäkerhetsvarningar i tid och upptäck alla dataintrång

Enhetlig säkerhet

Konsoliderad riskanalys, härdning, skydd, upptäckt och respons, över fysiska, virtuella och cloud-arbetsstationer och servrar.

aktiemarknad

Maximera fjärrarbetsskydd och vinst

Omfattande integrationer hjälper MSP:er att maximera fjärrarbetsskydd och vinst.

GravityZone MSP Core och valfria tilläggsprodukter

Mönster
Endpoint Security (kärna)

GravityZone Endpoint Security ger robust skydd mot utpressningsattacker, nätfiske och webbhot. Endpoint Security är designat för att minimera risker för distansarbetare och utnyttjar mogen AI, avancerad riskanalys, innehålls- och enhetskontroll, nätverksskydd och exploateringsskydd för att stärka säkerheten över alla servrar, arbetsstationer och mer.

Mönster
Molnkonsolvy av MSP Security - avancerade hotskyddsinställningar

Hotaktörer utvecklar sina tekniker och skapar allt mer sofistikerade hot för att undvika upptäckt. GravityZone Advanced Threat Intelligence ger tidig synlighet i misstänkta aktiviteter för att skydda mot växande hot. IOC-uppslagsmodulen frågar händelsedatabasen för att upptäcka indikatorer på kompromettering och vår Sandbox Analyzer exekverar automatiskt misstänkta laster i en innesluten virtuell miljö för att isolera och neutralisera hot.

Mönster
Molnkonsolvy av MSP Security - slutpunktsdetektering och respons (EDR) och attackvisualisering

Att förebygga räcker inte för att stoppa sofistikerade attacker. Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) gör att ditt team kan upptäcka attacker tidigt med branschledande ptgärdbara upptäckter. Det stöder efterlevnad genom attackvisualisering och utredningsmöjligheter, minskar overhead genom att använda förebyggande tekniker som filtrerar ut bruset och genom att tillhandahålla guidad utredning och respons.

Mönster
VDI-miljön

Bitdefender GravityZone XDR för MSP är en molnbaserad lösning som tillhandahåller detekterings- och svarsfunktioner för dina kunders organisationsanvändare och system, inklusive endpoints, nätverk och moln. Det är tillgängligt som ett tillägg i GravityZone Cloud MSP Security-plattformen och kräver tilläggen Advanced Threat Security (ATS) och Endpoint Detection and Response (EDR) som aktiveras automatiskt tillsammans med GravityZone XDR-tillägget.

Mönster
Hanterad upptäckts- och respons (MDR) för MSP Security

MDR Foundations är en veritabel MDR-tjänst som ger leverantörer av hanterade tjänster tillgång till vårt elitteam av cybersäkerhetsexperter som arbetar dygnet runt. Tjänsten inkluderar övervakning och svar dygnet runt, proaktiv forskningsbaserad hotjakt och expertrekommendationer till en överkomlig prispunkt

Mönster
Säkerhet för mobila enheter r för MSP

GravityZone Cloud MSP Security for Mobile ger MSP:er de verktyg de behöver för att säkra och skydda mobila enheter från hot.  Denna MTD-lösning (Mobile Threat Defense) ger avancerat skydd för Android, iOS-enheter och Chromebook. Den upptäcker både kända och okända hot, inklusive nolldags-, nätfiske- och nätverksattacker. När den har distribuerats på en mobil enhet börjar den skydda enheten mot alla primära attackvektorer, även när enheten inte är ansluten till ett nätverk.

Mönster
Fullständig diskkryptering (tillval)

GravityZone Full Disk Encryption minskar risken för dataförlust eller stöld samtidigt säkerhet och efterlevnad av regelverk som GDPR, HIPAA, PCI DSS och fler förenklas. Det gör det möjligt för MSP:er att konsolidera krypteringsrapportering, nyckelhantering och återställning med slutpunktssäkerhet i en enda enhetlig plattform. Undvik att det går långsamt eller problem med programkompatibilitet med inbyggd BitLocker och FileVault på Windows och Mac.

Mönster
GravityZone Cloud MSP Security - konsolkontrollpanelvy och dataanalys

Ineffektiv patchning gör MSP-kunder sårbara för attacker. GravityZone Patch Management hjälper MSP:er att minska den tid som behövs för att patcha så att de bättre kan skydda sina kunders system och program mot växande hot. Bitdefender stöder Windows OS och det bredaste utbudet av tredjepartsprogram, prioritering för säkerhets- och icke-säkerhetspatchar och automatisk eller manuell distribution till enheter var som helst.

Mönster
Integrity Monitoring

GravityZone Integrity Monitoring är en färdig integritetsövervakningslösning som ger synlighet och övervakning i realtid av konfidentiella och reglerade data, konfigurationer och OS-filer för att säkerställa deras tillförlitlighet. Gör det möjligt för organisationer att uppfylla regelmandat och ge säkerhetsteam möjlighet att proaktivt agera mot skadlig aktivitet och förhindra betydande skador.

Mönster
E-postsäkerhet

GravityZone Email Security är en cloud-baserad lösning som hjälper MSP:er att skydda kunder mot spam, nätfiske och skadlig kod samt sofistikerade och riktade attacker. Bitdefender Sandbox-funktionen är tillgänglig med Email Security, byggd av intern maskininlärning och beteendemässiga heuristiska modeller och analyserar misstänkta filer genom att detonera nyttolaster i Bitdefenders molnplattform för att observera skadlig programvara genom att simulera ett ”riktigt mål” så att skadlig programvara agerar som den skulle göra ute i det fria. Efter analys vidtas lämpliga åtgärder för att effektivt neutralisera hotet.

Mönster
Säkerhet för virtualiserade miljöer (kärna)

GravityZone Security for Virtualized Environments optimerar skydd över alla virtuella och cloud-miljöer. Det minimerar resursförbrukningen genom att avlasta skanning till särskilda virtuella Bitdefender-tillämpningar, förbättra prestanda och användarupplevelse samtidigt som hårdvarans konsolideringsförhållanden ökas.

Teknik

Stoppa dataintrång och listig utpressningsprogramvara med den mest omfattande skiktade säkerheten, allt i en enda GravityZone MSP-plattform.

Härdnings- och riskanalys

Risk analys

Risk analys

Webbskydd

Webbskydd

Innehållskontroll

Innehållskontroll

Enhetskontroll

Enhetskontroll

Patch Management

Patchhantering (tillägg)

Full diskkryptering

Fullständig diskkryptering (tillägg)

Förebyggande, beteendeövervakning, avhjälpning

Sårbarhetsskydd

Sårbarhetsskydd

Molnintelligens

Cloud-intelligens och maskininlärningsalgoritmer

Beteendeövervakning

Beteendeövervakning

Skydd mot nätverksattack

Skydd mot nätverksattack

Brandvägg

Brandvägg

Automatisk desinfektion

Automatisk desinfektering, borttagning, rollback

Avhjälpning av utpressningsprogram

Avhjälpning av utpressningsprogram (ny)

Integrity Monitoring

Integrity Monitoring (add-on)

Avancerad hotsäkerhet, EDR och XDR (tillägg)

Integrerad lösning med en leverantör

Integrerad lösning med en leverantör

Intuitiv säkerhetsanalys

Intuitiv säkerhetsanalys

Byggd på avancerad hotintelligens

Byggd på avancerad hotintelligens

Skydd mot fillösa attacker

Skydd mot fillösa attacker

HyperDetect Tunable

HyperDetect justerbar maskininlärning

Cloud Sandbox Analyzer

Cloud Sandbox Analyzer

Attackvisualisering

Attackvisualisering och utredning

Tidig intrångsupptäckt

Tidig intrångsupptäckt

Vägledd utredning

Guidade utrednings- och responsalternativ

MDR Foundations (tilläggstjänst)

Experthanterad incident

Ansvarig för distribuerade säkerhetskonton

Proaktiv hotjakt

Riskbaserad hotjakt

Hothantering

Hothantering

Rekommendationer

Säkerhetsoperationer dygnet runt

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

 • Gartner logo
 • FORRESTER
 • Gartner Customer Choice 2023
 • Mitre Engenuity
 • AV Test
 • av comparatives
Pinnacle Hospitality Systems

"Produkten fungerar. Den gör vad den ska och supporten är utmärkt. Vi har utvärderat den igen och det finns inget därute som verkligen kan konkurrera."

Will McKillop, Director of Field Service

Pinnacle Hospitality Systems,
Se
Safe Systems

"…det är där som Bitdefender överträffar – förtroendet finns där, prestandan finns där, historiken – så vi kan peka på det när vi säger: Hallå, våra tjänster backas av Bitdefender."

Chris Banta, senior teknikutvecklare

Safe Systems
Se
Iris Solutions

"Jag är övertygad om att Bitdefender är den bästa lösningen för jag har sett resultaten Jag har sett det stoppa smitta, jag har sett det ha minimal pretsandapåverkan, jag har sett att det är enkelt att installera. Jag behöver inte passa det."

Tyler Thomas, senior IT-tekniker

Iris Solutions
Se
Enable Resource Group

"Det jag gillar mest med Bitdefender är att det bara fungerar och att jag inte behöver tillbringa en massa tid med att hantera det."

James Vavra, senior nätverkstekniker

Enable Resource Group
Se
Northstar Services

"För att programvara ska vara något du verkligen älskar måste den göra allt rätt... Bitdefender bockar av allt på alla dessa områden. Därför valde vi det"

John Williams, Managing Director

Northstar Services
Se

Integrations- och teknikpartners för Cloud- och MSP-lösningar

Med fler integrerade lösningar än någon annan säkerhetsleverantör, gör Bitdefender mer än förstår MSP-communityt. Vi är en del av det. Vi arbetar med verktyg som du använder varje dag.

teknisk integration av cybersäkerhet

Försäljning och tekniska möjligheter

 • Säljträning
 • Teknisk träning
 • Demos lätta att komma igång med
 • Dedikerade MSP-webbseminarier
 • Dedikerad kanalkontoansvarig

Marknadsföringsmaterial

 • Konkurrenskraftiga battlecards
 • Datablad och produktsäkerhet
 • Vitböcker

Operationella fördelar

 • Topprankad säkerhet
 • Nivå 2-support
 • Dynamisk månatlig licens
 • Aggregerad tier-baserad prissättning
 • Tillgång till ledande cloud- och virtualiseringssäkerhet
crn winner

Hur fungerar den användarbaserade månadslicensen och hur aktiverar du tilläggsprodukter?

En distribution eller RMM-partner skapar oftast partnerkonton i GravityZone-konsolen för tjänsteleverantörer och konfigurerar licenser till "Månadslicenser". MSP:er kan sedan enkelt logga in och börja distribuera skydd och utan en traditionell licensnyckel. Antal system som skyddas varje månad med kärn- och tilläggsfunktioner är synliga i säkerhetskonsolen och Bitdefender Partner Advantage Network-portalen.

Vilka steg och villkor krävs för att bli en Bitdefender MSP-partner?

Gå med i Partner Advantage-nätverket och hitta en Bitdefender MSP-distributör i ditt område. Det finns inget minsta obligatoriska antal slutpunkter, disttributören eller RMM-partnern tillhandahåller priser och fakturering och MSP:n måste tillhandahålla nivå 1-support till kunderna. MSP-partners drar även nytta av aggregerade prisband över alla kunder samt som aktiverings- och marknadsföringsstöd.

Vilken säkerhetsnivå eller vilka tilläggsprodukter rekommenderar ni att jag väljer för mina kunder?

Det beror oftast på varje kunds riskprofil och tolerans samt regelverksmiljöer och budgetar. Eftersom attacker har ökat betydligt under de senaste åren rekommenderar vi att Advanced Threat Security och Endpoint Detection and Response blir standarden eller standarderbjudandet. Att lägga till utökad detektering och respons ovanpå ATS och EDR kan förbättra cybersäkerheten för dina kunder och göra det möjligt för dem att koppla ihop expertis med minskad överbelastning av aviseringar och analytikertrötthet genom att automatiskt analysera och korrelera aktiviteter mellan olika telemetrikällor. Aviseringar kan lösas mer effektivt med integrerade vyer över bevis för undersökningen, medan automatisering kan öka driftseffektiviteten genom att minska repetitiva uppgifter. 

För kunder som kämpar med påbyggnadsutmaningar eller kompetensbrist kan Managed Detection and Response Foundations vara rätt lösning.

Läs särskilt MSP-säkerhetsproduktdatablad
Playbook

GravityZone Cloud MSP Security Playbook

Läs mer
Lär dig mer Datablad

GravityZone Cloud MSP Security

Lär dig mer
Läs mer Infografik

Bitdefender MSP infografik för vertikalt driven lösning

Läs mer
Se Ondemand-webbinarium

Ta itu med problem istället för att jaga konkurrenter

Se