Allt-i-ett, enkel säkerhet

nästa generations SMB-cybersäkerhetsplattform

GravityZone Business Security är ett resurseffektivt cybersäkerhetspaket utformat för alla små till medelstora företag som letar efter den perfekta balansen mellan användarvänlighet, prestanda och kostnader.

GravityZone Business Security är mycket mer än ett antivirusprogram för företag. Här är anledningen:

1. Det garanterar fullständigt skydd mot alla typer av skadlig kod: ransomware, phishing, nolldagsattack, virus, spionprogram mm.

2. Det använder flera maskininlärningstekniker, beteendeanalys och kontinuerlig övervakning av körprocesser för att hålla jämna steg med de senaste hoten.

3. Allt är tillgängligt i en enda lättanvänd plattform för alla dina enheter: stationära datorer, bärbara datorer, fysiska och virtuella servrar, så att du kan välja mellan ett moln eller en lokal värdhanteringskonsol.

Se mer
Bästa skydd med bästa prestanda

Bästa skydd med bästa prestanda

Ständigt rankad som nummer ett i oberoende säkerhetstester, och ger pålitlig säkerhet för organisationer i alla storlekar.

Effektiv hantering

Effektiv hantering

Alla säkerhetsaktiviteter hanteras från en enda konsol och agent.

Fullständig kontroll

Full operativ kontroll

Mycket detaljerade säkerhetsprinciper säkerställer maximalt skydd med minimal ansträngning.

Funktioner och fördelar

Mönster
Flerskiktat slutpunktsskydd

Skydda stationära datorer, bärbara datorer och servrar med skiktad säkerhet för effektiv upptäckt av skadlig kod och minimalt med falska positiver. En omfattande teknikstack aktiveras för att hjälpa dig att uppnå fullständig affärssäkerhet mot alla typer av hot. 

GravityZone Business Security är byggt på en skiktad nästa generations endpointskyddsplattform med branschens bästa förebyggande, upptäckt och blockeringsfunktioner, med hjälp av beprövade maskininlärningstekniker, beteendeanalys och kontinuerlig övervakning av körprocesser.

Bitdefenders maskininlärningsmodeller använder statiska och dynamiska funktioner och tränas kontinuerligt på miljarder rena och skadliga filexempel som samlas in från miljontals endpoints över hela världen.

När ett hot har upptäckts neutraliserar GravityZone Business Security det omedelbart genom åtgärder inklusive processavslutningar, karantän, borttagning och återställning av skadliga ändringar

Mönster
Lösning för förebyggande och begränsning av ransomware

Ransomware är ett stort problem för organisationer över hela världen och det bästa skyddet mot moderna ransomware-attacker är att implementera en djupgående försvarsarkitektur. Börja med att minska attackytan i kombination med automatiserade skyddskontroller för att förhindra de flesta säkerhetsincidenterna.

GravityZone Business Security tillhandahåller en innovativ funktion för att minska ransomware som automatiskt återställer dina lokala filer och nätverksfiler med hjälp av manipuleringssäkra säkerhetskopior.

Det är byggt på en uppsättning högkvalitativa säkerhetskontroller för förebyggande, vilket ger bred täckning och tillämpar olika tekniker för att känna igen skadliga avsikter. Det upptäcker exakt nya ransomwaremönster i körtidsläge, vilket ger dig sinnesron att dina system har det mest avancerade skyddet.

Mönster
En konsol för enkel cybersäkerhetshantering

Bitdefender GravityZone Business Security har en enda integrerad hanteringskonsol, GravityZone Control Center, som ger en vy för alla komponenter för säkerhetshantering.

Cybersäkerhetshändelser spåras, hanteras och automatiseras på ett enkelt sätt, vilket eliminerar behovet av dedikerade servrar, ytterligare underhåll eller mer IT-personal.

Mönster
webbaserad säkerhet - inget behov av ytterligare hårdvaruresurser

Du kan spara tid genom att fjärrinstallera skydd på alla oskyddade datorer genom en enkel och omfattande procedur.

GravityZone Business Security kan distribueras antingen lokalt eller med Bitdefender som värd i molnet.

Mönster
Effektiv slutpunktsriskhantering

Att effektivt identifiera, analysera och avhjälpa endpointsvagheter är viktigt för att köra ett hälsosamt säkerhetsprogram och minska risken för organisationen.

GravityZone Business Securitys Endpoint Risk Management-infrastruktur minskar exponeringen och härdar endpointytområdet genom att upptäcka och prioritera riskfyllda operativsystem (OS) och andra felkonfigurationer av programvara. 

Mönster
Nätverkssäkerhet

Få en ny skyddsnivå mot nätverkssårbarhetsattacker med Network Attack Defense.

Utöka skyddet till nya områden med nätverksbaserad säkerhet som blockerar alla vanliga och ovanliga hot, råstyrkeattacker, lösenordsstöld, nätverksexploatering och laterala skadliga rörelser innan de kan utföras. 

Bitdefender går samman med Horangi Cyber Security

Bitdefender utsedd till ledare inom Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Den oberoende rapporten utvärderade toppleverantörer och hur de står sig,vilket ,bekräftar, enligt vår åsikt att Bitdefender är en global ledare inom cybersäkerhet. Rapporten noterar att Bitdefender ”skiljer sig med sitt aggressiva förebyggande tankesätt”.

GravityZone Business Security-tekniker

Använder adaptivt skiktad arkitektur som inkluderar slutpunktskontroller, förebyggande, upptäckt, avhjälpning och synlighet.

Gravityzone Business Security flerskiktad arkitektur för cybersäkerhetsteknik

Teknikerna mot utpressningsprogram i GravityZone Business Security

Cybersäkerhet är en katt- och råttalek, där båda sidor ständigt förnyar och förbättrar verktyg och tekniker. För att ligga steget före angripare måste du införa tillförlitliga, automatiserade förebyggande kontroller för att förhindra de flesta säkerhetsincidenter. 

mönster_rutnät

Förebyggande skydd

Ransomware Mitigation är en funktion som är utformad för att mildra effekterna av en aktiv utpressningsattack. identifierar när möjlig ny utpressningsprogramvara försöker kryptera filer och skapar automatiskt en säkerhetskopia av riktade filer som kommer att återställas efter att skadlig programvara har blockerats. Bitdefender blockerar processer som är involverade i attacken och startar sanering, samtidigt som IT-administratörer meddelas.

Blockering och förebyggande

Flera adaptiva försvar sätts igång mot utpressningsprogram:

-        Machine Learning Anti-Malware upptäcker exakt nya mönster vid körning,

-        Advanced Anti-Exploit identifierar och avslutar snabbt skadliga processer automatiskt

-     Network Attack Defense blockerar ransomwareexploateringar som kommer via nätverksinträngningspunkter.

Realtidsövervakning

GravityZones tekniker för reducering av flera risker säkerställer att system- och applikationssårbarheter och felkonfigurationer inte lämnar organisationer mottagliga för utpressningsattacker.

Den unika Human Risk Analytics-modulen blockerar utpressningsattacker som utnyttjar riskabla användaråtgärder och beteenden.

Riskbegränsning

GravityZones tekniker för reducering av flera risker säkerställer att system- och applikationssårbarheter och felkonfigurationer inte lämnar organisationer mottagliga för utpressningsattacker. Den unika
Human Risk Analytics-modulen blockerar utpressningsattacker som utnyttjar riskabla användaråtgärder och beteenden.

Branscherkännande

Bitdefender är erkänt av branschanalytikerföretag och oberoende testorganisationer.

  • Gartner logo
  • FORRESTER
  • Gartner Customer Choice 2023
  • Mitre Engenuity
  • AV Test
  • av comparatives
GravityZone Business Security recension - Trinity University

Med GravityZone har prestanda för slutpunkter ökat med 100 procent medan volymen av säkerhetsrelaterade problemsamtal har sjunkit 10 gånger. Användartillfredställelsen är på toppnivå, till stor del på grund av Bitdefender.

Joe Hatch

Systemadministratör, Trinity University
GravityZone Business Security recension - Advance Cabling

Det fina med Bitdefender var att det knappt använde datorresurser och användare i våra testgrupper tyckte det var otroligt lätt att använda. Vi gillade den rika funktionsuppsättningen och flexibiliteten att ställa in policyer. Antalet infektionsdetekteringar var också fantastiskt.

Christopher Shelton

IT director, Advanced Cabling

Vem är GravityZone Business Security bäst lämpad för?

Business Security är perfekt för företag som letar efter hanterbar och prisvärd endpointsäkerhet och är utformat för att skydda organisationer, från små till medelstora och omfattar alla filservrar, stationära datorer, bärbara datorer och fysiska eller virtuella maskiner.

Kan jag prova innan jag köper?

Ja, med bara några klick kan du få en GRATIS utvärdering av GravityZone Business Security.För att fortsätta använda tjänsten måste du köpa en betald prenumerationsplan innan utvärderingsperioden löper ut.

Hur ser licensmodellen ut?

GravityZone Busines Security går att köpa antingen online eller hos någon av våra partners. Du kan även lägga till extra licenser när som helst. Om du behöver skydda fler slutpunkter kan du kontakta någon av våra officiella partners i din region. Hitta din närmaste partner via vår partnerfinnare.

Hur förnyar jag min Business Security-licens?

Du kan förnya online eller via någon av våra betrodda partners.
För mer information klicka här .

Vilka typer av enheter och slutpunkter är kompatibla med Business Security?

GravityZone Business Security skyddar stationära datorer och servrar, fysiska eller virtuella. Se specifika systemkrav nedan.

Hur kan jag få hjälp med installationen?

Det är mycket enkelt att konfigurera och installera GravityZone Business Security-lösningen. Inga avancerade IT-säkerhetskunskaper krävs. Ladda ner vår snabbstartsguide för detaljerade instruktioner för både moln- och lokala installationer.

Finns det ytterligare funktioner som jag kan lägga till i GravityZone Business Security?


Förstärk alla dina Bitdefender-säkerhetslösningar för endpoints ytterligare och få mer skydd genom att lagra på någon av eller alla följande avancerade säkerhetslösningar:

- Email Security för att skydda dina företagse-postanvändare från alla större e-posthot över flera e-postleverantörer (Office365, Gmail, Exchange och mer) 
Patch Management för att hålla Windows OS och program uppdaterade och skyddade.
Full Disk Encryption diskkryptering för att skydda data som finns på dina slutpunkter.

Operativsystem som stöds

Windows 10 november 2021-uppdatering (21H2) Windows 10 maj 2021-uppdatering (21H1) Windows 10 oktober 2020-uppdatering (20H2), Windows 10 maj 2020-uppdatering (20H1), Windows 10 november 2019-uppdatering (19H2), Windows 10 maj 2019-uppdatering (19H1), Windows 10 oktober 2018-uppdatering (Redstone 5), Windows 10 april 2018-uppdatering (Redstone 4), Windows 10 Fall Creators-uppdatering (Redstone 3), Windows 10 Creators-uppdatering (Redstone 2), Windows 10 årsdagsuppdatering (Redstone 1), Windows 10 november-uppdatering (Threshold 2), Windows 10 (RTM, version 1507), Windows 8.1, Windows 8, Windows 7


Ubuntu 14.04 LTS eller högre, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 eller högre, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 eller högre, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 eller högre, Debian 8.0 eller högre, Oracle Linux 6.3 eller högre, Amazon Linux AMI 2016.09 eller högre

macOS Monterey (12.x) macOS Big Sur (11.x), macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12)


Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server 2022 Windows Server 2019 Core Windows Server 2019, Windows Server 2019 Core, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

 

Kolla in hela listan med krav och förutsättningar på vår dedikerade sida för företagssupport.

Hårdvarukrav

Minimum: 2.4 GHz single-core CPU Rekommenderas: 1.86 GHz eller snabbare Intel Xeon multi-core CPU
Minne: Minsta lediga RAM: 512 MB Rekommenderat ledigt RAM: 1 GB hårddiskutrymme: 1,5 GB ledigt hårddiskutrymme

GravityZone Control Center (konsol på plats)

GravityZone Control Center levereras som en virtuell enhet och finns i följande format:
OVA (kompatibel med VMware vSphere, View)
XVA (kompatibel med Citrix XenServer, XenDesktop, VDI-in-a-Box)
VHD (kompatibel med Microsoft Hyper-V)
Stöd för andra format och virtualiseringsplattformar kan tillhandahållas på begäran.

Topprankad utvärdering av Gartner Peer Insights
Rapportera

The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023

Läs mer
Läs mer Datablad

GravityZone Business Security Datablad

Läs mer
Läs mer Vitbok

Ransomware, teknisk vitbok

Läs mer