Världens mest etablerade företag kör på Pivotal. Resultaten är omvandlande. Genom anpassning av Pivotal-plattform, verktyg och metod har dessa företag frigjort innovation och minskad time-to-market och spenderar mindre på att underhålla sina befintliga programportföljer.

Som en Pivotal Advanced Technology Partner, har Bitdefender skapat Bitdefender Endpoint Security Tools (BEST) Tile för Pivotal Cloud Foundry (PCF) för att hjälpa Pivotals kunder at förhindra intrång och säkerställa regelverksefterlevnad samtidigt som hastighet och effektivitet för programleverans upprätthålls. Med BEST Tile för PCF kan kunderna automatiskt införliva Bitdefenders prisbelönta slutpunktssäkerhet i BOSH-byggda VM-instanser när de skapas.

Närliggande länkar:

VMware strömlinjeformar resan organisationerna gör för att bli digitala företag som levererar bättre upplevelser till sina kunder och möjliggör för medarbetarna att göra sitt bästa. VMware-programvara spänner över databearbetning, cloud, nätverk och säkerhet samt digitala arbetsytor.

 

Som en VMware Elite Technology Alliance Partner, har Bitdefender samarbetat med VMware i många år, och var första att stödja VMware NSX-T Data Center och tidigare, NSX Guest Introspection för Linux. Bitdefender GravityZone SVE, en VMware Ready-lösning, levererar prisbelönt skiktat nästagenerationsskydd för att skydda server- och VDI-arbetslaster som körs i vSphere, NSX och VMware Cloud på AWS-miljöer och samtidigt möjliggör effektiv centraliserad säkerhetshantering och förbättrar infrastrukturutnyttjande, prestanda och slutanvändarupplevelse.

Närliggande länkar:

Nutanix gör infrastrukturen synlig och låter IT fokusera på applikationerna och tjänsterna som driver deras verksamhet. Nutanix företagscloud-plattform utnyttjar webbskalad ingenjörskonst och konsumentgraderad design för att konvergera datorer, virtualisering och lagring i en elastisk, mjukvarudefinierad lösning med rik maskinintelligens. Resultatet är förutsägbar prestanda, cloud-liknande infrastrukturförbrukning, robust säkerhet, och sömlös applikationsmobilitet för ett brett utbud av företagsapplikationer.

En certifierad Nutanix AHV-Ready-lösning, Bitdefender GravityZone® Security for Virtualized Environments är för säkerhet vad Nutanix är för infrastrukturen. Gravity Zone är byggt från grunden för det hyperkonvergerade datacentret och hjälper till att säkra överensstämmelsen samtidigt som det reducerar driftskostnader, förenklar hanteringen och ökar utnyttjandet av infrastrukturen över hela företagscloud.

Närliggande länkar:

Med marknadsledande cloud, samarbets-, nätverks- och virtualiseringstekniker, bidrar Citrix med mobila arbetssätt och cloud-tjänster, och gör komplex enterprise-IT enklare och mer tillgänglig för 260 000 organisationer.

Närliggande länkar:

Amazon Web Services (AWS) tillhandahåller en cloud-baserad infrastrukturplattform med hög pålitlighet, skalbarhet och till låg kostnad, som ger kraft åt hundratusentals verksamheter i 190 länder över hela världen. Med datacenterplatser i USA, Europa, Singapore och Japan, finns kunder i alla branscher.

Närliggande länkar:

Med kompetensen från Microsoft Independent Software Vendor (ISV), har Bitdefender tillgång till den senaste tekniken, marknadsmöjligheter och försäljnings- samt marknadsföringsresurser. Som en Original Equipment Manufacturer (OEM) med Microsofts OEM-kompetens, visar Bitdefender sin förmåga att designa och leverera kvalitetslösningar optimerade för Microsoft-plattformen.

Närliggande länkar: