Förstärk din e-postsäkerhetslösning med Bitdefender Antispam-teknik

Se till e-postmeddelanden är fria från spam, bedrägerier, nätfiske och skadlig kod!

Tack för att du visar intresse för Bitdefenders tekniklicenserbjudande.

Fyll i fälten nedan om du vill utvärdera vår teknik eller läsa mer om dessa lösningar:

Prisbelönt teknik

Bitdefender Antispam SDK (software development kit) är en prisvinnande teknik som möjliggör för säkerhetsleverantörer, telekomföretag och e-posttjänstleverantörer att skydda e-postflödet mot e-posthot.

  • 24 VBSpam+-utmärkelser i rad
  • 0 falska positiver
  • Över 99,9 % konstant identifieringsnivå

“Bitdefender har deltagit i Virus Builletins VBSpam-testprogram sedan dess start 2009 och har uppnått godkänt i varje publicerat test de har deltagit i. I VBSpam-testrapporten för september 2020 rankades Bitdefender på första plats vid jämförelse av slutresultat och fortsätter sin stabila prestation med en VBSpam+-utmärkelse för 24:e gången i rad, som är den högsta nivåcertifieringen i programmet, vilket speglar produktens förmåga att korrekt blockera skadliga och nätfiskande e-postmeddelanden i kombination med en snabb respons vid filtrering av legitima e-postmeddelanden."

Ionuț Răileanu (VBSpam Test Lead - Virus Bulletin)
lock-orientation

Egenutvecklad teknik med patenterade algoritmer och identifieringsmetoder

privacy-policy

Kommersiellt beprövad i mer än 10 år med stora OEM-partners som integrerar tekniken i sina säkerhetsprodukter

rack

Stöd för flera operativsystems- och CPU-arkitekturer

mail

Fullständig e-postsäkerhetslösning som uppdateras dygnet runt, året runt

cpu

Helt anpassningsbart SDK som ger olika integrationsmöjligheter, däribland emulering av SpamAssassin-protokoll

waste-danger

Oberoende filter på flera nivåer från IP- och URL-omdömen till skadliga bilagor, bilder och kryptovalutaadresser för att bekämpa alla typer av spam, nätfiske och skadlig kod

More than Antispam technolog

Mer än antispamteknik

Bitdefender Antispam SDK kombinerar tekniker för spam, nätfiske och upptäckt av skadlig kod för att identifiera och stoppa cyberbrottslingar från e-postflödet. E-postmeddelanden fångas upp och passerar genom flera olika svartlistor, ryktessystem och innehållsfiltreringstekniker för att identifiera spam, nätfiske, utpressningsbedrägerier och skadlig kod-attacker och för att säkerställa fullständigt e-postskydd för interna användare och kunder.

Privacy-oriented approach

Integritetsorienterad metod

När vi utvecklar identifieringsfilter är skydd av integritet en topprioritering för oss. Lösningen använder anonymiserade informationsstycken för identifieringssyften, som säkerställer en hög nivå av integritet för e-postanvändare. Den här processen sker lokalt för fullständig kontroll och överensstämmelse.

Continuous development strategy

Kontinuerlig utvecklingsstrategi

Bitdefender har ett särskilt forsknings- och utvecklingsteam som hela tiden övervakar hotlandskapet och uppdaterar lösningen med innovativ molnidentifieringstekniker och filter för att säkerställa att även de senaste hoten upptäcks.

Securing emails in all languages

Skyddar e-postmeddelanden på alla språk

Lösningens identifieringsnivå påverkas inte av språk. Bitdefender Antispam SDK arbetar med information som inte förlitar sig på språk eller regionala attribut och därmed ger det samma identifieringsnivå för användare över hela världen.