free_trial_banner

Prisbelönt teknik

Bitdefender Antispam SDK (software development kit) är en prisvinnande teknik som möjliggör för säkerhetsleverantörer, telekomföretag och e-posttjänstleverantörer att skydda e-postflödet mot cyberhot

  • 33 VBSpam+-utmärkelser i rad
  • 0 falska positiver
  • Över 99,9 % konstant identifieringsnivå

Begär mer information

Egen teknik

Egenutvecklad teknik med patenterade algoritmer och identifieringsmetoder

Kommersiellt

Kommersiellt beprövad i mer än 12 år med stora OEM-partners som integrerar tekniken i sina säkerhetsprodukter

Stöder flera operativsystem

Stöd för flera operativsystems- och CPU-arkitekturer

Full molnsäkerhet för e -post

Fullständig e-postsäkerhetslösning som uppdateras dygnet runt, året runt

Fullt anpassningsbar SDK,

Helt anpassningsbart SDK som ger olika integrationsmöjligheter, däribland emulering av SpamAssassin-protokoll

Oberoende på flera nivåer

Oberoende filter på flera nivåer från IP- och URL-omdömen till skadliga bilagor, bilder och kryptovalutaadresser för att bekämpa alla typer av spam, nätfiske och skadlig kod

Antispamteknik

Mer än antispamteknik

Bitdefender Antispam SDK kombinerar tekniker för spam, nätfiske och upptäckt av skadlig kod för att identifiera och stoppa cyberbrottslingar från e-postflödet. E-postmeddelanden fångas upp och passerar genom flera olika svartlistor, ryktessystem och innehållsfiltreringstekniker för att identifiera spam, nätfiske, utpressningsbedrägerier och skadlig kod-attacker och för att säkerställa fullständigt e-postskydd för interna användare och kunder.

Integritetsorienterad metod

Integritetsorienterad metod

När vi utvecklar identifieringsfilter är skydd av integritet en topprioritering för oss. Lösningen använder anonymiserade informationsstycken för identifieringssyften, som säkerställer en hög nivå av integritet för e-postanvändare. Den här processen sker lokalt för fullständig kontroll och överensstämmelse.

Kontinuerlig utvecklingsstrategi

Kontinuerlig utvecklingsstrategi

Bitdefender har ett särskilt forsknings- och utvecklingsteam som hela tiden övervakar hotlandskapet och uppdaterar lösningen med innovativ molnidentifieringstekniker och filter för att säkerställa att även de senaste hoten upptäcks.

Säkra mejl

Skyddar e-postmeddelanden på alla språk

Lösningens identifieringsnivå påverkas inte av språk. Bitdefender Antispam SDK arbetar med information som inte förlitar sig på språk eller regionala attribut och därmed ger det samma identifieringsnivå för användare över hela världen.