Vår teknik, ditt varumärke. Bitdefender Antimalware Rebranding, Private Label eller White Label-lösningar

Förpaketerade lösningar mot skadlig kod

På den mycket konkurrensutsatta säkerhetsmarknaden kan det vara en ansträngning för dina resurser att bygga en antiviruslösning från början. Så varför inte välja en etablerad? Bitdefender har ett stort antal prisvinnande antiviruslösningar som bara väntar på din logotyp! Och det bästa? Du behöver ingen avancerad säkerhetskunskap för att göra dem till dina egna.

Skräddarsy bara vår lösnings utseende så att den matchar ditt företags stil genom att lägga till teckensnitt, logotyp och färger och så är det klart. Du har nu lagt till en premiumsäkerhetslösning till din portfölj för alla dina kunder och prospects att köpa!

Se varför inga kunskaper om skadlig kod krävs för användning av white label- eller private label-lösningar

Ingen virusexpertis krävs

Du behöver inte anställa säkerhetsexperter eller forskare för att konfigurera din nya produkt. Våra lösningar mot skadlig kod kan skräddarsys efter alla dina företagsbehov, från individuella till företagspaket. Vårt team har redan gjort den svåra biten: all du behöver göra är att njuta av det nya kundflödet!

 • Våra lösningar är certifierade av 15 års branscherfarenhet, 3 Årets produkt-utmärkelser i rad, samt flera andra certifieringar.
 • Våra Private och White Label-lösningar kräver inte avancerad installation eller ytterligare personal.
 • Paketen kräver inte separata kampanjer, eftersom de enkelt kan integreras i ditt befintliga erbjudande.
Expert visar hur Bitdefenders rebrandinglösning integreras för Windows-produkter

Windows Rebranded Solutions

Välj från en uppsättning lättinstallerade och lättanvända fördefinierade paket som är kompatibla med den senaste Windows-versionen. Välj de paket som bäst uppfyller dina kunders säkerhetskrav och börja sälja dina lösningar nu!

 • ytterligare intäkter med minimal investering.
 • Tjäna på den bästa tekniken utan efterforskningskostnader.
 • Öka varumärkeslojalitet med mycket effektiva produkter.
Expert visar hur Bitdefenders rebrandinglösning integreras för Windows-produkter

macOS Rebranded Solution

Välj en produkt som kompletterar din Windows-produktlinje och erbjuder dina kunder en omfattande antiviruslösning för macOS. Försäkra dina prospects om att deras data är säkra för nätfiske och ransomware, oavsett vilket OS de föredrar.

 • Ta dig enkelt in på nya marknader.
 • Erbjud ökad täckningöver fler operativsystem.
 • Öka förtroendet i ditt erbjudande.
Säkerhet för alla Android-mobilenheter

Namnändrad lösning för mobil

Android-marknaden är den snabbast växande i världen, med uppskattningsvis miljarder enheter som levereras över hela världen. Smartphones och surfplattor används hela tiden för att komma åt känslig information, från bankkonton till konfidentiell företagsinformation. Så varför inte gå in på en marknad som hela tiden är i behov av säkerhet?

 • Skydda mot mobilvirus och datastöld.
 • Erbjud enhetsagnostisk säkerhet.
 • Få en ny prospectbas.
Enkelt integrationsschema för White label eller Private Label för dina anslutna slutpunkter under en företagssäkerhetsplattform

Endpoint Client Security
Rebranded Solution

Erbjud dina kunder en företagsplattform, en som låter dem hantera och implementera en antiviruslösning på företagsnivå och styra den från en central punkt. Baserat på ledande antivirusteknik ger slutpunktsklientens säkerhetsprodukt en lätt och överlägsen teknik som skyddar användare från avancerade virushot.

 • Erbjuder en verkligt avancerad företagslösning.
 • Skydda dina kunder och dina kunders kunder.
 • Ge dina kunder en bra ingång till dina övriga företagsprodukter.

Uppgradera ditt erbjudande med förstklassig säkerhet!
Utvärdera nu!

Skicka feedback till oss