Topprankad virusteknik via SDK:er och tjänste-API:er

Integrera Bitdefender Software Development Kits (SDK:er) för att uppfylla alla dina säkerhetsbehov.

Vill du integrera en förstklassig säkerhetslösning i ditt befintliga erbjudande? Vill du anpassa eller till och med skapa en ny produkt? Bitdefenders licensieringsmodeller ger dig full flexibilitet och det bästa pris/prestandaförhållandet.

Med 11 års erfarenhet av teknikintegration och mer än 150 aktiva partners, har Bitdefender en av branschens bredaste portföljer, med mer än 20 SDK:er för alla typer av hårdvara, mjukvara eller webbaserade plattformar.

Öka enkelt kvalitet och effektivitet för dina produkter med Bitdefenders SDK:er

Skapa fantastiska produkter

Det behöver inte vara jobbigt att bygga överlägsna produkter och fantastiska tjänster. Antivirus-SDK:er gör att samma API:er kan användas på flera operativsystem som Windows, macOS eller Linux, vilket sparar tid och pengar. Våra lösningar förbättrar dina produkter med prisvinnande funktioner och omfattande teknisk support så att du kan:

 • Minska kostnaderna med att anlita egna säkerhetsanalytiker, utbilda dem och köpa dyr hårdvara.
 • Minska kostnaderna för support och produktunderhåll.
 • Minska arbetet med att marknadsföra dina lösningar, eftersom Bitdefenders produkter redan är kända och uppskattade världen över.
Minska time-to-market

Minska time-to-market

Varför spendera tid med att bygga kärnfunktioner när du kan använda en antimalwarelösning som är klar att installera och som snabbar upp ditt erbjudande? Bitdefenders SDK:er tar hand om alla kärnkomponenter i ditt erbjudande, medan du fokuserar på de konkurrensmässiga fördelar som i slutändan får dina produkter att glänsa. Genom att lämna grunderna till oss kan du:

 • Utveckla funktioner som är unika för din marknad.
 • Använd hela ditt R&D-team för innovation, hellre än konsolidering.
 • Integrera de funktioner dina kunder vill ha, inte de som alla redan har.
Enkel integration med alla enheter och miljöer

Integrera enkelt

Bitdefender Endpoint SDK är en fullständig slutpunktsskyddsagent som enkelt kan integreras och hanteras av en tredjepartskonsol via JSON API. Med andra ord, det är en enkel lösning som fungerar med i princip alla frontends och på alla operativsystem. Med vpra SDK.er kan du:

 • Fullständiga rebrand- eller cobrand-funktioner från Bitdefender för dina partners och kunder..
 • Omfatta både PC-operativsystem (Windows, Linux, Mac OSX) och mobila som Android, däribland både fysiska och virtualiserade system.
 • Använd vår agent för att bygga en fullständig EPP med minimalt arbete.
Säkra alla dina slutpunkter

Säkra alla slutpunkter

Våra SDK:er ger det omfattande skydd våra användare och partners förväntar sig från Bitdefender. Det omfattar Internet-hot som virus, trojaner, maskar, rootkits, keyloggers, spam, nätfiske, adware och spionprogramvara, men även mer komplexa hot som ransomware och avancerade beständiga hot. Genom att integrera våra tekniker kommer du att kunna:

 • Omfatta och skydda flera slutpunkter.
 • anpassa din portfölj efter kundernas behov utan att byta leverantörer.
 • Erbjud dina klienter skydd för flera enheter, så att du lättare kan sälja mer.
Få den lösning som bäst passar dig över alla enheter och plattformar

Få en skräddarsydd lösning

Vi stödjer flera olika integrationsscenarier och arkitekturer. Vare sig det är ett delat bibliotek eller en client-server-modell, Windows på PC eller Linux på ARM, en molntjänst eller samma tjänst som körs lokalt, vi anpassar våra lösningar efter dina behov. Det innebär att:

 • Du behöver inte göra några ändringar av din infrastruktur.
 • Du kan installera våra lösningar direkt.
 • Dina klienter kan också undvika kostsamma förändringar.

Uppgradera ditt erbjudande med förstklassig säkerhet!
Utvärdera nu!

Skicka feedback till oss