Varför bli vår partner?

Skapa fullutrustade produkter utan extra kostnad.

Våra säkerhetslösningar är direkt installerbara och våra prisvinnande tekniker är alltid uppdaterade. Dessutom minskar våra flerintegrationsalternativ din produkts time-to-market betydligt.

Gör dina kunder till varumärkesambassadörer.

Våra tekniker låter dig inte bara få en ny och stadig intäktsström, våra oklanderliga meriter och vår 18 års expertis garanterar att dina kunder har gjort rätt val.

Ha ett extra team till hands.

När du väljer Bitdefenders lösningar, väljer du även Bitdefenders team. Ett team av dedikerade proffs som erbjuder dig kostnadsfri och full funktionell support och sm redan är kända för sin suveräna kommunikation. Du behöver inte anställa mer personal, du har ditt eget expertteam precis här!

Expandera på nya marknader.

Våra lösningar är kompatibla med både Windows och Mac OS,s amt Android-mobilenheter. Det innebär att även om du inte än har planerat att rikta dig mot vissa marknader och enheter, är den här expansionen möjlig via våra lösningar.

Utnyttja vår skräddarsydda integration.

Vårt team hjälper dig under installationen av våra SDK:er så att våra systemarkitekter som finns över hela världen, kan hjälpa dig om du har särskilda önskemål. De ser till att du får en smidig integrationsprocess och slutligen en ny säkerhetslösning.

Våra partner

sharp

Sharp Corporation är ett globalt teknikföretag och en av världens ledande tillverkare av produkter och lösningar för företags- och konsumentmarknaden. 

Konica

Sedan etableringen 1873 har Konica Minolta utökat sin verksamhet inom olika områden, däribland kontorsutrustning, optiska system för industriell användning och diagnostiska bildsystem.

Fireeye

FireEye är ledande inom informationsledd säkerhet som en tjänst. De erbjuder en plattform som blandar innovativa säkerhetstekniker, nationsklassad hotinformation och världsberömda Mandiant®-konsulttjänster.

WatchGuard

Med huvudkontor i Seattle är WatchGuard en global ledare inom nätverkssäkerhet, säker Wi-Fi och nätverksinformationsprodukter och tjänster för små och medelstora företag och distribuerade företag världen över.

NETGEAR

NETGEaR är ett globalt nätverksföretag som levererar innovativa produkter till konsumenter, företag och tjänsteleverantörer, bestående av trådbundna och trådlösa enheter som möjliggör nätverk, bredbandsåtkomst och nätverksanslutning.

Grundat

Acronis grundades 2003 och sätter standarden för cyberskydd genom sin innovativa lösningar för säkerhetskopiering, antiransomware, katastrofåterställning och företagsfilsynkronisering och fildelning.

prisbelönt webbfiltrering

TitanHQ är en 25 år gammal, flerfaldigt prisvinnande SaaS-leverantör av webbfiltrering, e-postfiltrering och e-postarkivering. TitanHQ skyddar över 7 500 företag och arbetar dagligen med över 1 500 MSP:er.

AdaptiveMobile

AdaptiveMobile Security är världsledande inom cybertelekomsäkerhet och drivs av sin kärnexpertis och grund inom säkerhet med ett unikt fokus på mobilt nätverksupprätthållande i realtid.

LogMeIn

LogMeIn förenklar hur människor håller kontakt med varandra och världen runt dem för att skapa meningsfulla interaktioner, fördjupa relationer och skapa bättre resultat för enskilda personer och företag.

GFI utvecklas

GFI utvecklar storleksanpassade, smarta IT-lösningar, som gör att IT-administratörer effektivt kan upptäcka, hantera och säkra sina företagsnätverk, system, program och kommunikationer var de än finns.

En del av GFI

Som en del av GFI Software-familjen tillhandahåller Kerio prisvinnande e-post, UTM/brandvägg, VoIP och samarbetslösningar till mer än 60 000 företag och miljontals användare världen över.

Endian är en ledande säkerhetstillverkare

Endian är en ledande säkerhetstillverkare inom området Industri 4.0. Produktsortimentet omfattar säkerhetslösningar för små och medelstora företag över hotspot-hantering till lösningar för industriella produktionsanläggningar.

Infatica

Infatica är ett proxynätverk som används i dussintals länder och erbjuder en premium proxytjänst som tillåter användare att skicka förfrågningar via bostads- eller datacenterproxys.