Partners - Bitdefender Partner Advantage Network
Bitdefender

Partner Advantage Network

Återförsäljningspartnerprogram

Gå med nu

redan en parter Låt oss göra affärer

Programguide

Förmånerna i Partner Advantage Network är skräddarsydda för att stötta varje partnertyp på mest effektiva sätt.

KANALPARTNERPROGRAM

Varför bli partner med Bitdefender

Ta reda på varför du borde bli en Bitdefender-partner

DATABLAD FÖR KANALPARTNER

Har du någon fråga?

Om du har ytterligare frågor kontaktar du oss.

ställ en fråga

Gå med i framtidens cybersäkerhet idag

Genom vårt unika kanalcentrerade tillvägagångssätt har vi utvecklat ett starkt nätverk med över 20 000 partners världen över som erbjuder direktåtkomst till innovativa resurser och fördelar som säkerställer varje verksamhetstillväxt.

Inte övertygad än?

Se de andra fördelarna med att gå med i vårt PAN-program nedan

Varför bli partner

med BITDEFENDER?

Bitdefenders partnersprogram unika tillvägagångssätt möjliggör för affärspartners att få höga vinster, kontoskydd och tillgång till leadgenereringskampanjer, allt baserat på att sälja unika och topprankade produkter, tillsammans med effektiv support och verktyg.

Topprankad teknik. Experternas val.
Prisbelönt säkerhet. Bevisad överlägsenhet

Med världsledande kvalitet kommer erkännande. År efter år får Bitdefender de mest eftertraktade utmärkelserna i branschen. Vårt framstående rykte är certifierat av experter och uppmärksammas av media och allmänheten.

Arbeta tillsammans. Enkelt och utan krångel
Alltid i kunskapen

Vi arbetar hela tiden för att förbättra våra produkter och verktyg och vi vet att våra partners måste hålla sig väl framme. Genom att lyssna på våra partners litar vi på dem och värdesätter deras feedback. På så sätt missar inte våra partners något i vårt kommunikationssystem.

Återkommande och skyddade intäkter på livstid.
Garanterad betald prestation

En viktig filosofi på Bitdefender är att kontinuerlig framgång kommer när resultaten belönas direkt och generöst. Därför kan våra partners tjäna höga marginaler och bonusar för enastående prestationer.

Ledande teknik. Enkelt att distribuera

Som en Bitdefender-partner levererar du GravityZone, den unika säkerhetslösningen med möjlighet att minska den totala kostnaden för att säkra slutpunkter i fysiska, virtualiserade och molnmiljöer, genom mycket effektiv hantering och högsta skydd och prestanda.

Nöjda kunder. Återkommande kunder

Bitdefenders stolthet när det gäller högkvalitativa tjänster och teknik säkerställer våra användares säkerhet och tillfredsställelse. Teknikens överlägsenhet blir direkta fördelar för våra partners. Kunder sparar tid genom att förhindra smitta, vilket resulterar i minskade driftskostnader och för partners innebär det ökad kundlojalitet och tillfredsställelse.

Omfattande support

Människor är Bitdefenders mest dyrbara tillgång. Oavsett vad du behöver, när du behöver det, kommer du att se att vi har rätt personer som kan hjälpa dig växa och lyckas. Dessutom får du kostnadsfria sälj- och teknikmaterial skapat specifikt för att hjälpa dig att positionera, sälja och leverera Bitdefenders säkerhetslösningar.

Integrerade verktyg

Eftersom vi aldrig slutar med förbättring finjusterar vi hela tiden systemet och presenterar nya funktioner som uppfyller dina behov, som PAN-portalen, där du hittar allt, dygnet runt, vår eLearning-plattform som erbjuder gratis onlineförsäljning och tekniska kurser och certifieringar för våra lösningar eller Partnerfinnaren.

Registrering av ny möjlighet

Som en Bitdefender-partner har du tillgång till fantastiska verktyg som Ny möjlighetsregistrering, för att belöna dig för att identifiera, utveckla och avsluta nya affärer. Genom att registrera varje ny möjlighet får du en extra marginal för den specifika affären och du garanteras att alla affärer är säkra, oavsett deras värde.

Innehavsprogram

Som innevarande partner får du ytterligare förnyelseskydd och större belöningar för att investera mer arbete i att underhålla och stärka relationen med våra kunder och för att säkerställa förnyelse av licenser för Bitdefender-lösningar.

läs in fler fördelar visa färre fördelar

Framgångshistorier

Se hur ett partnerskap med Bitdefender kan hjälpa dig att bli framgångsrik

Austria
Läs mer
Austria
Läs mer
Germany
Läs mer
Germany
Läs mer
Germany
Läs mer
Germany
Läs mer
Germany
Läs mer
Netherlands
Läs mer
Spain
Läs mer
Switzerland
Läs mer
Switzerland
Läs mer
Brazil
Läs mer

Videorekommendationer

Onlinepartners

Som Bitdefender-partner får du tillgång till att marknadsföra våra
prisbelönta säkerhetslösningar och tjäna pengar på att göra det.

Bli en onlinepartner

3 enkla steg för att sälja Bitdefender

Din framgång är viktig för oss. För att realisera de fullständiga fördelarna med Bitdefender
-partnerskapet rekommenderar vi att du följer några viktiga steg:

Steg 1. Registrera dig

För Bitdefender Partner Advantage Network genom att klicka på knappen GÅ MED, vilket skapar en kort företagsprofil. Du får dina inloggningsuppgifter till PAN-portalen automatiskt.

Steg 2. Upptäck

Världens bästa antivirusteknik! Läs allt om Bitdefender-produkter och få en förståelse av det värde och de fördelar de ger dig.

Steg 3. Start

Utnyttja verktygen och de relationer du har med Bitdefender och deras distributionssystem för att upptäcka nya möjligheter och få affärer.

Gå med nu

Behöver du hjälp ställ en fråga