Gratis Antivirus byggt med prisbelönta teknologier

 • FORRESTER
 • NSS
 • PC Mag
 • Avast-priset
 • SC Media-priset
 • av comparatives

Med AI-drivna hot som utvecklas i en rasande takt behöver du ett gratis antivirusprogram som anpassar sig med blixtens hastighet.

Datorvirus är nu mer sofistikerade och svårare att upptäcka. Dagens e-hot - från Zeus P2P till Clop Ransomware - är ute efter din plånbok och smartare än någonsin på att undvika upptäckt, skalanpassar sig över nätverk och förändras som svar på motarbetade attacker.

Bitdefender Antivirus Free for laptop

Bitdefender Antivirus Free för Windows håller dig säker, även mot dagens ständigt föränderliga e-hot

Genom att lära sig och övervaka det unika mönstret för daglig aktivitet på din dator kan Bitdefender Antivirus Free omedelbart upptäcka och isolera misstänkta förändringar i realtid, oavsett källa.
Så du är skyddad från kända och framväxande hot, däribland:

Ransomware

Finansiella utpressningsattacker som fryser datorer ökar och attackerar alla från individer till globala företag.

Cryptojacking

När kryptovaluta ökar i popularitet har kapning av PC-resurser för att utvinna coins blivit en alltför vanlig fara.

AI-driven "spearphishing"

AI som GPT-3 utnyttjas nu för att skriva chockerande personliga e-postmeddelanden som kan dupera nästan vem som helst.

Nolldagsexploateringar

Varje programuppdatering har brister som behöver åtgärdas. Tills de upptäcks använder hackare dem som infektionspunkter.

Rootkits och trojaner

De är notoriskt svåra att upptäcka och de attackerar datorns centrala nervsystem och använder dess inloggningsuppgifter för att stjäla och utge sig för att vara du.

Skadliga webbplatser och filer

Skadlig programvara kan bäddas in i nästan allt du klickar på, inklusive "nästa generations" finansiella tillgångar som NFT.

Bläddra, klicka och ladda ner med tillförsik med Bitdefender Antivirus Free för Windows

Välj det kostnadsfria antivirusprogrammet som är både kraftfullt och lätt

 Många kostnadsfria antiviruslösningar är lika påträngande och resurstunga som de virus de ska stoppa. Endast Bitdefender Antivirus Free är utformat från grunden för att hålla dig säker utan att störa ditt arbetsflöde och fokus.

 • Håller dig informerad utan att störa dig

  Till skillnad från andra produkter är Bitdefender Antivirus Free en icke-påträngande programvara som bara varnar dig om hot vid behov.

   

 • Dagliga virusskanningar som inte håller dig som gisslan

  Orolig för smärtsamt långsamma skanningar som stoppar ditt system? Var inte det.Bitdefenders anpassningsbara virusskanningar fångar upp alla hot utan negativ inverkan på prestanda.

   

 • Stör inte dina andra appar

  Vissa antivirusverktyg är så påträngande att de kan kännas som ett virus. Bitdefenders funktioner förblir tätt inneslutna i en app, så de är utom synhåll tills du VILL se dem.

   

 • 100% gratis antivirusskydd

  Skaffa ett antivirusprogram som är helt gratis, inga dolda kostnader, inga provperioder behövs. Ladda bara ner och installera produkten genom att skapa ett Bitdefender Central-konto.

Bitdefender Antivirus Free benefits

Och om du vill ha krypterad integritet ovanpå din dator

Du har tur: Bitdefender Antivirus Plus kommer med SafePay och ett inbyggt VPN (samt en mängd ytterligare säkerhetsfunktioner), så att du kan surfa, handla och göra bankärenden online var som helst med en 100 % krypterad, anonym anslutning.

Uppgradera och skydda din dator med ytterligare säkerhetsskikt:

Bitdefender
Antivirus Free

3 enheter

Bitdefender
Antivirus Plus

1 enhet

Gammalt pris $
$
för första året

Skyddar din Windows-dator

yes
yes

Säkrar dina personliga filer inte krypteras av ransomware

no
yes

Förhindra nätfiske eller onlinebedrägerier när du shoppar, gör bankärenden eller surfar.

no
yes

Kontrollera ditt system & appar efter sårbarheter

no
yes

Blockera webbspårare från att samla in dina data

no
yes
Gammalt pris $
$
för första året

Bläddra, klicka och ladda ner med tillförsik med Bitdefender Antivirus Free för Windows

Systemkrav

Select
 • Windows
 • macOS
 • iOS
 • Android
 • Standard
 • Premium

Bitdefender Antivirus Free for Windows

SYSTEMKRAV

Operativsystem: Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 och Windows 11

Minne (RAM): 2 Gb

Tillgängligt hårddiskutrymme: 2,5 Gb ledigt utrymme

*Systemprestanda kan påverkas på enheter som har gamla generationers processorer

PROGRAMKRAV

Internet Explorer version 11

Bitdefender Central

PROGRAMKRAV

Webbläsare som stöds:

Chrome 56 och senare

Firefox 52 och senare

Microsoft Edge

Finns det ett 100 % gratis antivirus?

Det här är en produkt som är helt gratis, inga dolda kostnader, inga försök krävs. Bitdefender Antivirus Free for Windows erbjuder dig prisbelönt antivirusskydd som har låg påverkan på ditt system och skyddar dig mot virus och e-hot.

Hur länge kan jag använda Bitdefender Antivirus Free på min Windows-enhet?

Med Bitdefender Antivirus Free for Windows har du permanent tillgång till prisbelönta tekniker som skyddar dig mot virus och cyberhot. Du behöver inte oroa dig för tillgänglighet, du kommer att kunna använda det kostnadsfria antivirusskyddet utan något förfallodatum.

Ladda bara ner och installera kostnadsfritt skydd för din dator som kör någon version av Windows (däribland Windows 10 och Windows 11) och njut av en bekymmersfri upplevelse när du spelar eller surfar på internet.

Hur kan jag kontrollera min dator för virus?

Oväntade popup-fönster, okända appar som körs i bakgrunden, avmattningar och slumpmässiga ljud är några tecken på att din bärbara dator eller dator kan äventyras. Om du upplever något av detta är det bästa sättet att kontrollera din enhet för virus att använda ett dedikerat antivirusprogram för Windows.

Ladda ner Bitdefender Free Antivirus för Windows och dra nytta av realtidsskydd för din bärbara eller PC. Detta kostnadsfria antivirusprogram innehåller en kraftfull virusskanner som omedelbart upptäcker och blockerar virus och e-hot på dina Windows-enheter. Om du måste se till att din enhet är säker, kommer virusrensningsmodulen att hålla alla hot på avstånd hela tiden.

Hur byter jag från den tidigare gratisprodukten till nya Bitdefender Antivirus Free for Windows?

Du kan enkelt installera nya Bitdefender Antivirus Free for Windows. Ladda ner och kör installationsfilen, eftersom installationsprocessen blir sömlös. Oroa dig inte, vi guidar dig genom varje steg. 

Hur skyddar Bitdefender Antivirus Free for Windows mig mot virus och cyberhot?

Bitdefender Antivirus Free for Windows använder samma Bitdefender-tekniker som anses som de bästa i branschen vilket bevisats av oberoende testresultat de senaste 10 åren.

Bitdefender Antivirus Free for Windows är lätt att installera och använda och reagerar omedelbart på cyberhot utan att kompromissa med din dators prestanda.

Vilka typer av enheter och operativsystem skyddar Bitdefender Antivirus Free?

Bitdefender Antivirus Free är en gratis antivirusprogramvara särskilt utvecklad för att skydda din Windows PC. Den går fort att installera och kräver få datorresurser, vilket gör den bra för spel, bild- och videoredigering och resurskrävande applikationer.

Varför behöver jag Bitdefender Antivirus Free på Windows 11?

Windows 11 låter dig köra vilka antivirusprogram du vill och Bitdefender Antivirus Free for Windows är det perfekta valet om du behöver en kraftfull antivirusprogramvara som enbart laddas med de grundläggande skyddsfunktioner som varje dator behöver.

Hur står sig Bitdefender Antivirus Free for Windows jämfört med andra Bitdefender-säkerhetspaket?

Bitdefender Antivirus Free for Windows är ett gratis antivirusprogram som är speciellt utvecklat för att skydda Windows-datorer.

Behöver du skydd till fler operativsystem? Bitdefender Total Security erbjuder plattformsoberoende skydd som täcker Windows PC, Mac, smarta telefoner och surfplattor som körs på Android eller iOS för upp till 10 enheter. Bitdefender Total Security inkluderar även en grundläggande VPN med upp till 200 MB per dag av krypterad trafik för dina enheter.

Behöver du obegränsad VPN-trafik? Bitdefender Premium Security inkluderar Bitdefender Total Security, Bitdefender Premium VPN för obegränsad trafik och Premiumsupport.

Får jag en VPN till min nedladdning av Bitdefender Antivirus Free?

Nej, Bitdefender Antivirus Free for Windows inkluderar inte VPN-tjänsten som levereras med andra Bitdefender-produkter.

Om du behöver en säker VPN kommer Bitdefender Total Security med en basversion av Bitdefender VPN som inkluderar en generös mängd trafik (6 GB varje månad) utan kostnad.

Om du behöver obegränsad trafik lägger du till Bitdefender Premium VPN till Bitdefender-prenumerationen.

Jag har bytt dator. Hur installerar jag om Bitdefender Antivirus Free?

Logga in på ditt Bitdefender Central-konto, gå till Mina enheter och börja installera Bitdefender på din nya enhet.

Hittade du inte det du letade efter?

Logga in på ditt Bitdefender-konto på Bitdefender Central för att ta reda på mer om dina Bitdefender-produkter (videohandledningar ingår).

Användbara artiklar finns även tillgängliga i Bitdefender Support Center.