Mer än bara ett jobb, det är ett uppdrag att göra den digitala världen säkrare

Bitdefenders VD Florin Talpes med det banbrytande teamet som startade företaget 2001, början på en lång resa för att forma framtiden för onlinesäkerhet.

Bitdefenders VD Florin Talpes med det banbrytande teamet som startade företaget 2001, början på en lång resa för att forma framtiden för onlinesäkerhet.

Global ledare inom cybersäkerhet

Gå med i ett team av pionjärer på Bitdefender som leder banbrytande innovationer inom cybersäkerhet och skyddar miljontals konsumenter och tusentals företag världen över

Drivs av innovation

Drivs av innovation

Bitdefenders investeringar i våra medarbetare och teknik driver stora framsteg inom säkerhetsbranschen. Vi leder hela tiden oberoende tester och har blivit erkända av stora branschanalytiker och viktiga medier. Vårt team av briljanta hjärnor har hjälpt till att säkra 440 patent som ökar, och vår teknik är licensierad av mer än 150 av världens mest erkända teknikmärken.

Forskning och teknik

Forskning och teknik för framtiden

Med hälften av våra mer än 1 600 anställda inom teknik och forskning har Bitdefender en avgörande roll för att säkra den digitala världens framtid. Vårt team av säkerhetslaboratorier ligger i frontlinjen i kampen mot cyberkriminalitet och är ofta i nyheterna för upptäckt av stora hot och medverkar som talare vid branschevenemang och konferenser.

Pattern
double patttern

Medarbetarperspektiv

cv
På Bitdefender har jag vuxit så mycket professionellt och mitt arbete har haft en verklig inverkan på så många människor. Mitt arbete med att bekämpa cyberkriminalitet hjälper till att göra onlinevärlden till en säkrare plats för både företag och människor som navigerar på internet. Att hjälpa till att skydda dem motiverar mig varje morgon att göra mitt jobb.
Cristina Vatamanu Senior Team Leader, Cyber Threat Intelligence Lab
Företagsmilstolpar

Arbeta hos oss

Ge dig ut på ditt livs uppdrag: att göra den digitala världen säkrare. Med kontor runt om i världen och karriärmöjligheter är vi redo att hjälpa dig att trivas på en ny tjänst hos Bitdefender.