Cybersäkerhetspartner
för Ferrari

Bitdefender stöder Ferrari med avancerad hotinformation för att förbättra upptäckt och svar på cyberhot.

Ett partnerskap byggt på förtroende och innovation - Bitdefender stöder Ferrari med avancerad hotintelligens för att förbättra upptäckt och respons på cyberhot

Trycket på att hålla jämna steg med det växande globala cyberhotslandskapet är högt. Ferrari har integrerat Bitdefender Advances Threat Intelligence i sina verksamheter för att upptäcka och svara på cyberhot snabbare med åtkomst till den mest uppdaterade och noggranna hotintelligensen.

Precis som i F1-racing räknas varje sekund när det handlar om att förhindra och stoppa cyberattacker. Åtgärdbar hotintelligens är kritisk för moderna säkerhetsdriftsteam för ökad synlighet i hotlandskapet för att snabba på respons. När vi utökar vårt partnerskap med Ferrari för att hjälpa dem skydda sin mest kritiska information, ser vi fram emot att vara en betrodd partner till Ferrari och deras cybersäkerhetsteam i den pågående kampen mot cyberbrottslighet.
Florin Talpes

Medgrundare och VD, Bitdefender

F1 driver
Bitdefender Threat Intelligence hjälper oss med den svåra utmaningen att upptäcka och förhindra dolda hot "därute" att svara snabbare och ökar även vår medvetenhet om de taktiker som används av angripare.
Luca Pierro

Cybersäkerhetschef, Ferrari

När det handlar om cybersäkerhetspartners letar vi efter de som är engagerade i innovation och som ligger i framkant för cybersäkerhet för att hantera utmaningarna. När vi arbetar med Bitdefender ser vi alla villkor för en stark och gemensam relation och vi förlitar oss på Bitdefenders erfarenhet, professionalism och pålitliga verktyg för att ta hand om Ferraris cybersäkerhetsstrategi.
Silvia Gabrielli

Chief Digital & Data Officer, Ferrari

F1 driver
Bitdefender