Bitdefender tillsammans med Scuderia Ferrari

Ett partnerskap fött ur passion för höga prestanda och teknologisk innovation.

Kraften i data, människor och maskiner arbetar tillsammans för att driva framgång

Bara de bästa ligger före, oavsett om det är på racerbanan eller i cyberlandskapet. Bitdefender är en global ledare inom cybersäkerhet med över 20 års erfarenhet av att skydda deras miljontals privat- och företagskunder mot framväxande hot. Nyckeln till framgång är att aldrig stå still, alltid komma på nytt och förutse nästa hot.

Denna outtröttliga jakt på innovation och fart är vad som drev Bitdefender till Scuderia Ferrari, det mest ikoniska Formula 1-teamet. Dedt grundades av Enzo Ferrari och "Stegrande hästen"-teamet har tävlat i alla världsmästerskap sedan 1950 och byggt en hängivet passionerat fanbas, den glödheta "Tifosi" och en berömmelse större än livet själv. Vi tror att Bitdefenders fleråriga partnerskap med Scuderia Ferrari är ett naturligt samarbete mellan två företag som värdesätter framgång när det gäller resultat och en säkerhetskultur.

F1 car
Jag är glad över att ha Bitdefender som Scuderia Ferraris globala partner för cybersäkerhet. Jag är glad att vi är tillsammans i det här kontinuerliga loppet mot resultat och att vi alltid strävar efter att ligga före. Vi delar många gemensamma värderingar som hög prestanda och innovation.
Carlos Sainz

Scuderia Ferrari-förare

F1 driver

På banan räknas varje millisekund

Inom cybersäkerhet och Formula 1 räknas varje millisekund. Tekniken gör hela skillnaden för vem som har fördel. Bitdefenders forskare, säkerhetsanalytiker och tekniker ligger i framkant inom cybersäkehet och utvecklar hot- och beteendeanalyser från sitt nätverk av miljontals övervakade och skyddade endpoints för att förhindra, upptäcka och svara på hot snabbare.

När varje sekund räknas vinner bara de mest avancerade bilarna loppen på banan och bara den mest avancerade tekniken har kraften att på ett effektivt sätt skydda, försvara och svara på cyberattacker. Ett partnerskap med Scuderia Ferrari, det mest ikoniska Formula 1-teamet, är helt självklart för Bitdefender och vi ser fram emot att öka vår varumärkesmedvetenhet när vi fokuserar på att ge våra kunder världen över ledande cybersäkerhetsskydd. Florin Talpes

Medgrundare och VD, Bitdefender

Den här säsongen kommer Bitdefenders logotyp att visas på förarnas hjälmar och på halostången på den ensitsiga SF-23, två av de viktigaste säkerhetselementen designade fär att skydda förarna. Den härplaceringen är betydelsefull för oss eftersom Bitdefender på ett liknande sätt skyddar våra kunders data och är betrodda arr skydda dem från cyberbrott.
Bogdan Irina

COO och General Manager, Consumer Solutions Group, Bitdefender

F1 driver

Det krävs talang och beslutsamhet för att uppnå resultat

Extraordiär teknik är viktigt, men det är talang och beslutsamhet som tar dig över mållinjen. Bitdefenders säkerhetsanalytiker och forskare, precis som Scuderia Ferraris team, delar en gemensam vision. Talang och beslutsamhet driver Scuderia Ferrari medan Bitdefender vägleds av dem för att förutse cyberhot, undgå fiender och stoppa attacker. Människor + Teknik.
Bitdefender