Florin Talpes

Medgrundare och VD

Stäng

Florin Talpes är medgrundare och VD och en visionär teknikentreprenör som tillsammans med sin fru Mariuca grundade ett av de första privata programvaruföretagen i det efterkommunistiska Rumänien som växte och blev Bitdefender. Under hans ledning har Bitdefender blivit en global ledare inom cybersäkerhet med miljontals kunder världen över. Talpes vill expandera regional IT-innovation och tillväxt och är medgrundare till National Association of Software Services Industry som har varit viktig för att hjälpa Central- och Östeuropa att bli ett tekniskt nav. Talpes utsågs till "Mest beundrade VD i Rumäneien" av ledare i branschen som publicerades i veckomagasinet Business Magazine. Talpes har en examen i matematik och en magisterexamen i verksamhetsteori från universitetet i Bukarest.

John Stynes

Chief Financial Officer

Stäng

Som ekonomichef på Bitdefender leder John Stynes den finansiella verksamheten och den strategiska riktningen för företaget. Han började på Bitdefender 2019 och har mer än 20 års erfarenhet i ledande befattningar på ledande globala bolag, däribland Verifone, TT Electronics och Cisco. Stynes är baserad i London och är fokuserad på att vägleda företagets tillväxt samt driva finansiell transformering och tillhandahålla strategiska affärsinsikter.

Rares Stefan

Chief Strategy Officer

Stäng

Rares Stefan ansvarar för att övervaka Bitdefenders produktportfölj och produktpositioneringsstrategi. Innan han började på Bitdefender var Stefan grundare och chefsforskare på Third Brigade (som förvärvades av TrendMicro), där han fokuserade på kommersialisering av multiplattforms-HIPS samt forskning inom nätverksintrospektion, hypervisorbaserade nätverk och VM-säkerhet och korrelationssystem för säkerhetshändelser. Stefan har gått på Concordia University där han fick en B.Sc. Honours i teoretisk fysik med datorvetenskap som tillvalsämne.

Bogdan Irina

General Manager, Consumer Solutions Group

Stäng

Bogdan Irina ansvarar för Bitdefenders globala affärsverksamheter. Son en av Bitdefenders första medarbetare har han varit viktig för Bitdefenders tillväxt och strategiska riktning. Irina har lett både tekniska och kommersiella team och har varit en del av Bitdefenders ledningsteam i mer än 10 år. Irinas omfattande erfarenhet inom IT-branschen, affärsutveckling och planering och strategi hr hjälpt Bitdefender att bli ett globalt erkänt varumärke. Irina har en examen från det rumänsk-kanadensiska programmet för företagsekonomi.

Bogdan Dumitru

Chief Technology Officer

Stäng

Bogdan Dumitru leder Bitdefenders tekniska innovatio med ett team av ner än 400 forskare, utvecklare och tekniker. Dumitru har varit avgörande för utvecklingen av Bitdefenders branschledande säkerhetsteknik som kontinuerligt vinner utmärkelser och leder oberoende tester för förebyggande och detektering av avancerade hot. Dumitru började på Bitdefender för att följa en passion för cybersäkerhet och under hans ledarskap har Bitdefender hundratals patent för teknisk innovation. Innan Bitdefender utvecklade han en antiviruslösning kallad Sherlock Holmes AV. Dumitru har examen från Bukarests matematiska universitet.

Mihaela Paun

Senior Vice President of Sales & Marketing, Consumer Solutions Group

Stäng

Mihaela Paun är en erfaren marknadsförare med ett innovativt och resultatdrivet arbetssätt, som fokuserar på att utnyttja marknadstransformation inom digital marknadsföring och försäljning för att driva på medvetenhet och utökade marknadsandelar för konsumentportföljen. Paun har varit viktig för att öka tillväxten för både Bitdefenders digitala marknadsföringsdivision och ledare för verksamheten riktad direkt mot kund, den huvudsakliga distributionskanalen för Bitdefenders cybersäkerhes-, integritets- och IoT-lösningar för hemanvändare. Paun har en MBA från akademin för ekonomiska studier i Bukarest.

Ciprian Istrate

Senior Vice President of Operations, Consumer Solutions Group

Stäng

Ciprian Istrate har varit en integrerad del av Bitdefender i olika ledningsroller sedan 2001. Istrates ledarskap och bidrag har hjälpt till att positionera Bitdefender som ledande inom den globala cybersäkerhetsindustrin. Han är ansvarig för KPI:er och analys på hög nivå, högnivåprognos och långsiktig planering, budgetöversikt, affärsrytm och M&A för hela Consumer Solutions Group. Han har en kandidatexamen i elektronik och telekommunikation och en examen i ekonomisk teknik, båda från Polytechnics University of Bukarest.

Florin Virlan

Senior Vice President of Engineering, Consumer Solutions Group

Stäng

Som vice VD för teknik ansvarar Florin Virlan för strategin och verksamhetsledning inom teknik för konsumentlösnings gruppen. Geno att tillämpa tekniska processer och metoder först och främst baserade på agil och lean programvaruteknik, fortsätter Virlans team att leverera operativ excellens. Han spelade en viktig roll i att utveckla teknikerna för IoT-cybersäkerhetslösningen för hem, Bitdefender BOX. Virlan har en examen i elektronik och datorsystem från Bukarests tekniska universitet.

Andrei Florescu

President and General Manager, Business Solutions Group

Stäng

Andrei Florescu ansvarar för produktstrategin, planering och utveckling av Bitdefender GravityZone, cybersäkerhetsplattformen för företag. Florescu leder ett globalt team av cybersäkerhetsexperter som designar, utvecklar och levererar innovativa lösningar för slutpunktssäkerhet, säkerhet för cloudarbetslaster och hanterad detektering och respons till marknaden. Florescu är baserad i Texas och har arbetat mer än 12 år på Bitdefender i olika produkt- och konsumentriktade befattningar och lett produkthanteringsinitiativ. Florescu har gått på Bukarests tekniska universitet och har examen i elektronik och telekommunikationsteknik.

Catalin Cosoi

Chief Security Strategist

Stäng

Catalin Cosoi leder Bitdefenders cyberutredningsteam som har till uppgift att hjälåa lokala och internationella brottsbekämpande organ att bekämpa cyberbrottslighet. Cosoi har varit viktig för Bitdefenders arbeta med att bekämpa utpressningsprogram och hans team har hjälpt rättsväsendet med att hitta några av de mest förekommande utpressningsaktörerna. Cosoi är ofta talare på konferenser och inom säkerhetsbranschen om säkerhetsämnen och utredningar. Med en kandidatexamen inom bioteknik och maskininlärning och en doktorsexamen i naturlig språkbearbetning, specialiserar han sig på mönsterextrahering och igenkänningstekniker, med fokus på neurala nätverk och maskininlärning. Han har fått sex patent och flera olika klassificeringstekniker som har implementerats i Bitdefender-programvara.

Emilio

Emilio Roman

SVP, Global Sales & Channels, Business Solutions Group

Stäng

Emilio Roman är en erfaren säljledare med mer än 20 års erfarenhet av att framgångsrikt bygga och leda högpresterande globala säljteam, med bred erfarenhet av cybersäkerhet och molnbranschen. Före Bitdefender var han senior vice VD för EMEA, APAC och Global Alliances på Scality, en ledare inom molndatahanteringsområdet, och vice VD för internationell försäljning på Fortinet, som omfattade EMEA och APAC.Roman har en examen i telekommunikationsteknik och en magisterexamen i företagsekonomi från IE Business School.